یکی دو روز دیگه برداشته میشهنقل قول:
اگه پرمیوم باشی همینقدر به اکانتت اضافه میشه
Printable View
یکی دو روز دیگه برداشته میشهنقل قول:
اگه پرمیوم باشی همینقدر به اکانتت اضافه میشه
اینترنت اینجا کار نمیکنه خطش فقط کار میکنه که اونم رومینگ میشه رو ایرانسل یا همراه اول! وقتی آنتن نیست اینترنت کلا کار نمیکنه
اطلاعات اشتباه ندین
نقل قول:
عقربه های روی ساعت برای رفتنت مسابقه گذاشته اند ای دانلود شبانه های من:n01:
تقدیم به دانلودرهای عزیز
با این وضعیت ای کاش میشد دوباره دانلودافلاین رو راه انداخت.
یادش بخیر راحت شبی 40 گیگ دانلود داشتیم.
محدود که نیستن ! مثلا 1 مگ های وب بگیری با 8 گیگ ترافیک تو همون تایم رایگان 3 ساعته 1-2 گیگ میگیری شبی ! حداقلش اینه ماهی 30-60 گیگ میگیری نباید بابتش یک سوم ترافیکت رو بدی !نقل قول:
خدا حافظ اینترنت رایگان شبانه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..یادش بخیر هر روز با 128 شبی 17.3 گیگ میزدم رایگان تو رگ ... یادش بخیر..البته هنوز 5 روز دیگه مونده . تا 10 اذر 5 روز مونده یعنی 5*17 = 85 گیگ دیگه میتونم
دانلود کنم ...اخه دیگه چیزی برای دانلود ندارم...هر چی داشتم دانلود کردم ..
..........
پ.ن : مدیونید اگه فکر کنید من با 128 حدود 17 گیگ گرفتم... در اصل 173 مگابایت در شبانه دریافت میکردم.:n33:
دوستان کسی بلده چجوری وی پی ان معمولی ( با داشتن ادرس سرور و یوزر پسورد ) روی مودم یا روتر تنظیم کرد ؟ که بشه اکانت سرور ایران روش تمظیم کرد
لطفا اگه روتر خاصی یا مودم خاصی اینکارو میکنه مدلش هم بگید بگیرم چون میخوام برم شاتل بهش احتیاج پیدا میکنم
آپدیت :
خودم پیداش کردم تو لود بالانسر خودم و راحت وصل شد
----------------------------------
لطفا این پست حذف شود
Sent from my iPhone using Tapatalk
من که به این نتیجه رسیدم یک سرویس محدود 256 یا 512 از همین پارس آنلاین بگیرم برای کارهای روزانه.. در کنارش این بسته 2 تا 8 صبح 24 گیگ ایرانسل رو بگیرم برای دانلود. سرعتش هم با ADM خیلی خوبه اینجوری که من تست کردم!
ایرانسل 1095.68 کیلوبایت بر ثانیه، من 128 نامحدود 30 کیلوبایت بر ثانیه!! :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من با سرویس 2 مگ شبی 6 -7 گیگ دان دارم. شما چطوری 17 گیگ دانلود می کنی با 128:n04:
دوستان ما هرجا می پرسیم سوالمونو کسی جواب نمیده یا جواب درستی داده نمیشه دیگه گفتم اینجا بگم: یه مودم 2740 چندروز پیش گرفتم واقعا اعصاب خورد کن شده برام هر یکی دو روز یه بار خودش اتوماتیک خاموش روشن میشه و وایرلسش از کار میوفته و باید دستی خودم خاموش روشن کنم کنم تا درست بشه هر کاری کردم درست نشد از عوض کردن محافظ برق گرفته تا ریست سخت افزاری مودم و ... فریمورش هم اخرین ورژن هست. دسترسی به گارانتی هم ندارم نمیدونم چکار کنم کسی میدونه این مشکل چیه؟