فعلا بهترین ها همین فن آوا و مخابرات(در صورتی که استان شما شبانه رایگان داشته باشه)هستننقل قول:
Printable View
فعلا بهترین ها همین فن آوا و مخابرات(در صورتی که استان شما شبانه رایگان داشته باشه)هستننقل قول:
شاتل منطقه به منطقه فرق میکنه حواست باشه ممکن سرور داخلی رو هم توی منطقه شما محدود کرده باشه
کلا سر در اوردن سیستم محدودیت شاتل کار سختیه
جای تو بودم فن اوا میموندم
مخابرات شبانه بالای ۲ مگ نمیده متاسفانه یعنی بازم سرعت دانلود شبانش میشه ۲۵۰ ! پس چه کاریه همین فن آوا باز ماهانه هست و هر وقت بخوای تخلیه میکنی ، مخابران باید ۱ ساله بخری شبانه داشته باشهنقل قول:
مخابرات رو باید صبر کرد تا کمپین زمستانه ببینیم چیکار میکنه
آسیا تک هم که از فرصت استفاده کرده شبانه رایگانش رو گذاشته برای سرویس های ۲۰ گیگ ترافیک که اصلا قیمتش مناسب نیست و عملا از لیست خط خورد !
Sent from my iPhone using Tapatalk
بابا خیلی ظلمه اینجوری فن آوا !! یعنی چی اخه ۱۹۰ !!نقل قول:
حالا ببینم فردا شاتل رو یکم بررسی کنم ولی احتمال زیاد ۱ خط از ۳ خط خودم رو از فن آوا تخلیه کنم برم شاتل رو هم تست کنم فوقش اینه که اونم اگه نشد دور بزنیم دوباره بر میگردم همین فن آوا مگه اینکه یه شرکت دیگه پیدا کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان میشه مودم رو گذاشت روی بریج بعدش 2تا کامپیوترو با کابل lan بهش وصل کنیم و تو هر دو کامپیوتر دو اکانت متفاوت وارد کنیم؟یعنی استفاده از دو اکانت بر روی یک خط تلفن:n13:
uploadbaz هم که فیلتر شده
عجب چه وضعیه!!!!!!نقل قول:
باز نامحدودارو حجم منصفانشو کمتر کردن؟
من تازه دیدم :n02:
اینا که تازه کم کرده بودن :n08:
هرروز میشینن هی در راستای جلب رضایت نامحدودارو هم کمتر و کمتر میکنن :n08:
20 گیگ شد 15 گیگ 15 گیگ شد 8 گیگ
با همون قیمت
حالا خوبه قیمت هارو در راستای جلب رضایت بیشتر نمیکنن :n08:
عجب بیشرفهای گدا گشنه ای هستن اینا
تازه فهمیدم این پارس آنلاین چقدر بی کلاس و دزد مسلک هستش
اگر تغییر آی اس پی با یک کلیک و بدون ثبت نام و مدرک فرستادن و این چیزا انجام میشد و اینترنت بدون تاخیر وصل میشد صد در صد یعنی تمام کاربرای پارس این شرکت رو ترک میکردند
بیشتر کاربرا مثل من غیرحرفه ای و آماتور هستند و حوصله اینکارارو ندارن و پارس با اشراف به این موضوع در حال سودجویی و سواستفاده بیشتر هست
از فنآوا چه سرویسی گرفتی که شبانه 190 بیشتر بهت نمیده. نکنه 2مگشه؟نقل قول:
آسیاتک هم وضعیت خوبی نداره. خودم قبل از پارسآنلاین 2مگ داشتم. شبانه فیکس میشد روی 120. ظاهرن هنوز هم همین طوریه.
تو فرومش پرسیدم سرعت اون 8مگش تو شبانه چنده گفتن، 250 کیلوبایت.
دیگه دوره شبانه رایگان به سر اومده.
اگه مخابرات 5 مگ یا 10 مگ با شبانه رایگان میداد باز میشد بهش امیدوار بود.
این کارشناس پ آ که مرتب میگه طرح از 10 آذر قراره سراسری بشه ، من از شاتل پرسیدم گفت برای ما چنین طرحی قرار نیست اجرا بشه. پس بالاخره حرف کیو باور کنیم؟