چه سیستم خوبی داره شاتل خیلی راحت از محدودیت در میای .دی ماه قبل102 گیگ دانلود کردم الان این ماه 2شب 0کیلو دانلود کردم!بعدش یک شبم 2گیگ زدم .دی کلا خیلی باحالن:n20:
جالبه فک کنم دارن دون میپاشن امشب مشخص میشه قافلگیرم میکنن.دی
Printable View
چه سیستم خوبی داره شاتل خیلی راحت از محدودیت در میای .دی ماه قبل102 گیگ دانلود کردم الان این ماه 2شب 0کیلو دانلود کردم!بعدش یک شبم 2گیگ زدم .دی کلا خیلی باحالن:n20:
جالبه فک کنم دارن دون میپاشن امشب مشخص میشه قافلگیرم میکنن.دی
بابا یکی بیاد جولو این شاتلو بگیره .دی این دوتا تست رو الان با گوشیم گرفتم یکیش سرور ایرانع اون یکی خارج !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم این بالا بودن سرعت به خاطر توافق ژنوه!!
روحانی مچکریم!!!:n02:
دوستان عایا پشتیبانی شاتل میتونه پینگ رو کاهش بده؟
پینگ شاتل خیلی بالاست!
آره از نظر پینگی شاتل داغونه ولی بازم عالیه خدماتشون :)نقل قول:
یک زنگی بزنن ببین میتونی مخشونو بزنی پینگتو کم کنن!:n08:
پینگ بستگی به مسیری داره که تو اون لحظه اینترنت شاتل ازش رد میشه. ایران در حال حاضر 12 لینک ارتباطی جهت اینترنت با خارج داره (Flag، Telia، Ros telecom، Pccwbtn، Delta Telecom و . . .) که توسط شرکت زیر ساخت کنترل میشن.نقل قول:
در ضمن پینگ پایین فقط تو گیم آنلاین و Voice مهمه.
با تشکر
بله اقا امین در این مورد اطلاع دارم....نقل قول:
متاسفانه مسیر تلیا و انگلیس(flag tel) رو به شاتل انداختن که از پینگ بالایی برخوردار هستن ):
این سرور شما هم گاهی اوقات پینگش پایین میشه..اما بدلیل اینکه مسیر عوض میشه پینگ بالا پایین میشه...شما نمیتونی کاری کنی فقط مسیرش اذربایجان یا روس تلکام بمونه؟
همه چیز شاتل خوبه جز پینگش:n02:نقل قول:
فایده نداشت!
بله لینک اینترنت دیتا سنتر هم مسیرش عوض میشه و به همین دلیل پینگ ثابت نیست و کاریش هم نمیشه کرد.نقل قول:
البته لینک ثابت هم یه ریسکی داره که اگه او مسیر به هر دلیلی قطع بشه تا وصل مجدد اون لینک، اینترنت قطع میشه!
با تشکر
پینگ من 67 ِ!
بالاس یعنی؟: دی
چرا میگید پینگ ِ شاتل بالاس؟: دی
آقا چطور میشه تعداد کانکشن ها از ۸ بیشتر بشه؟
من توی نتظیماتش هم ۱۶ ست کردم ولی با هر سروری بیشتر از ۸ تا نمیشه!
اون پیگ داخلی هست که شما میگیری!نقل قول:
پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو بگیر متوجه میشی چقدر پینگ بالاس!
====
شما کار زیر رو انجام بده حل میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]