دوستان فن آوا بهتره یا آسیاتک تو مشهد هستم منم مرکز صابری:n02:؟نامحدود هم میخوام بگیرم
Printable View
دوستان فن آوا بهتره یا آسیاتک تو مشهد هستم منم مرکز صابری:n02:؟نامحدود هم میخوام بگیرم
طرف آسیاتک نرو که آشغالهنقل قول:
سلام
دوستان به جای اینکه انقدر از دست شرکت ها حرص بخورین سر ترافیک و .....
یه راه ساده ... و دور زدن کلیه شرکت های اینترنتی ایران !!!!!!!!!!!!!!!
یه سیمکارت از اتصالات خریداری کنید ..اتصالات اپراتور موبایل در امارات هست .
بعد با دادن 30 دل/ار در ماه یعنی 90 حدود هزارتومان
با استفاده از خدمات نسل چهارم ..4G.. از ترافیک بی نهایت و نامحدود لذت ببرید ......... تو ایران هم جواب میده ... (محدودیتش فکر کنم 500 گیگ در ماه هست .)
منتها برای خریدش باید با دلا/ر خرید کنید ...
خلاص ..:n02:
توجه کردین به سایت پارس و آسیا تک؟
پارس نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیا تک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم به آسیا تک! حداقل توهین نکرده به آدم!
توجه کردین به نوشته ی آسیاتک: "تا زمان وجود بستر و امکانات لازم" این جمله شک برانگیزه!!!
فکر نکنم اینجوری باشه... یه چند وقته بعد از ظهرا شبکه خیلی شلوغ میشه..... پارس سیستم مدیریت ترافیکش اینطوریه که هر سرویس دو برابر سرویس پایینترش توی سیستم اولویت داره... در نتیجه هر وقت که پهنای باند کم بیاد اگه سرعت مثلا 512 بیاد رو 100 کیلو بایت سرعت یک مگ میاد رو 200 کیلو بایت، 2 مگ 400 کیلو بایت و .... دلیل اینی هم که سرویسای 2 مگ برای شبانه خوب بودن همین بود... در واقع توی روز چون پهنای باند زیاده این تفاوت اولویت سرویسها دیده نمیشه ولی توی شبانه خودش رو نشون میده(بهتره بگم نشون میداد! :n02:)....نقل قول:
اتفاقا همون بند تا وجود بستر باعث شد
تا صبانت سرعت شبانه همه سرویس هاش تبدیل به 128 شیر شده بکنه
شبی به زحمت دویست مگ دانلود میشد و صبانت میگفت شبانه رایگان برقراره
باید منتظر موند این شرکت بعدی که محدود میکنه کدومه
احساس میکنم بزودی آسیاتک هم بره تو کار هدیه.نقل قول:
Tapatalked
این چیزی ک ایشون گفتن واقعا شدنیه یا شوخی بود؟نقل قول:
اگه بشه من 50گیگ درماه بسمه3دلار بدم چه خوب میشد
رفیق من هی جو الکی ندید!!! همین الان های وب و اسیاتک محدود کردن... فقط رو سرویسهای بالای 10 گیگ در ماه ساعت دانلود 2 تا 8 دارن و سرعت ها هم باز نیست... صبا نت و پارس انلاین هر دو سرعت رو کامل برا همه سرویسها باز گذاشته بودن که الان اونا هم شدن مثل بقیه.نقل قول:
دیدم استاد. با این شرایط هیچ معلوم نیست همونم پا بر جا باشه. مثل پارس آنلاین با یه خبر چند خطی تو سایتشون میزنن زیر همه چی. بعدشم میگن قانونه و هدیه بوده.نقل قول:
Tapatalked