تهران ، من خودم هنوز موندم چطوری اینقدر سریع قطع و وصل کردننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
تهران ، من خودم هنوز موندم چطوری اینقدر سریع قطع و وصل کردننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تماس بگیرید با پشتیبانی با توجه بخ نویزتون دان استریم رو بالا ببرن :n12:نقل قول:
داداش حتما شبانه رو چک کن اگه خوبه ما هم بیایم:n14::n16:نقل قول:
خب منم مثل باقی دوستان "تازه فهمیدم پارس آنلاین چقدر خوبه" و میخوام قراردادم رو قبل 10 آذر لغو کنم. :n31:
آسیاتک متاسفانه تو منطقه ما سرویس نمیده. این خیلی خوب بود چون توی طرح هاش قشنگ مشخص کرده که ترافیک شبانه کدوم واقعا رایگانه و کدوما اینطور نیست. مشکل "هدیه" نداره آسیاتک.
های وب هم که گفتید طرح هاش رو دیدم، ساعت های رایگانش خیلی کمه.
میمونه فقط فن آوا و مخابرات. از بین این دوتا کدومو پیشنهاد میکنید؟ مخابرات رو هنوز مطمئن نیستم که میشه نامحدود گرفت یا نه. باید بپرسم. حالا بنظرتون از بین نامحدود مخابرات و فن آوا کدوم؟
از بچه های اینجا کسی 10 مگ مخابرات نداره ببینیم وضعیت شبانش چجوریه؟
من داشتم سرعتش شب و روز 1200بود ولی شبانه 5و10مگو حذف کرد مخابرات آخه بگو وقتی اینترنتو نامحدود میخرید مشکل پهنای باند هم نیست و سرعتش عالیه چرا دیگه اینقدر مردمو اذیت میکنید!نقل قول:
دوستان این سویس های نا محدود چجوری تا هر میزان که بخوای میتونی دانلود کنی؟ یا اون هم باز یه جوری محدود میشه
هر سرویس نامحدود حجم هدیه با سرعت بالا داره بعد میاد روی سرعت اسمینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجبور شدم سرویس 128 حجمیی رو که دیروز گرفته بودم امروز بسوزونم. کل حجمش هم پرید.:n27::n28::n27::n28:
حالا هم یه سرویس 1مگ حجمی گرفتم.
چیزی که متوجه شدم اینه که پارسآنلاین عصرها از یه ساعتی که احتمالن 8 به بعد تا ساعت 1 نیمه شبه، سرعت هر سرویس رو روی 2 برابر سرعت اسمیش میکنه. سرویس 128 قبلی روی 256 محدود بود. یعنی سرعت از 35 بالاتر نمیرفت. الآن هم که سرویس 1مگ فعال شده، سرعت حدود 2مگ محدود شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این ساعتها کلن وضعیت اینترنت خراب شده یه چند وقتیه. ولی هر چقدر هم که پهنای باند کم باشه، سرورهای داخلی که نباید این قدر سرعت پایین بدن. به نظرم یه تعمدی تو کاره.
این که از همشون بدتر!!!!!!!!نقل قول: