اجباری وجود نداره! در صورت حذف و اطمینان از حذف سرعت های فوق در پنل کاربری در سایت زیر شکایت کنید چون این کار تخلف هست تا به شکایتتون رسیدگی بشه.نقل قول:
Printable View
اجباری وجود نداره! در صورت حذف و اطمینان از حذف سرعت های فوق در پنل کاربری در سایت زیر شکایت کنید چون این کار تخلف هست تا به شکایتتون رسیدگی بشه.نقل قول:
بلهنقل قول:
فقط فشفشه مخصوص مشتریان 7 ستاره م باقی مونده
فکر نکنم به ستاره ربطی داشته باشه - اونایی که سرویس جدید خریدن فشفشه دارن ، طرح قدیمیا نهنقل قول:
منظورم فشفشه ای بود که با اولویت تعداد ستاره به هر مشترک تعلق میگیرهنقل قول:
مثلا من مشترک 7 ستاره هستم که یه فشفشه هدیه داشتم و هنوزم باقی مونده
از دو س روز پیش که این طرح رو اجرا کردن همش اینترنت لحظه ای قطع میشه و اصلا نمیشه بازی آنلاین کرد،والانم زنگ زدم پشتیبانی نفر ۳۰ در صف انتظار هستم!!!!!!!
هرچند پشتیبانی هم جز حرف چرت و تکراری چیزی نمیگه
بله حق با شماست، الان پارس آنلاین هم سرویس هاش رو به روز کرده و به نظرم به اون شرکت کوچ کنیدنقل قول:
داداش جوابت یک کم برام مبهم بود.نقل قول:
ببین من الان سرویس قدیمی دارم ولی اون فشفشه ثابت ها رو که همه کاربرا میتونستن بخرن دیگه برداشتن. کلا فشفشه ی قابل خریدی نیست.
الان برای شما هم که از این سرویسای جدید گرفتی ، دیگه فشفشه قابل خریدی تو پنل نیست ؟؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چند روزه افتضاح شدهنقل قول:
ربطی به این طرح هم نداره - چند روز قبل از اجرا هم خراب شده بود
سرعت کمه بعضی وقتا هم کلا قطع میشه !
جز کلاهبرداری کار دیگه بلد نیستن اخه این همه حجم وقتی حتی یه سایت دانلود ایرانی هم ساپورت نمیشه توی ترافیک داخلی به چه درد میخوره !!!! ترافیک دانلود شاتل لند واسه شما چجوری حساب میشه بین الملل؟
اگه اشتباه نکنم ای پی که اپلودسنتر شاتل داره جز سایتها داخل نیست و بین الملل حساب میشهنقل قول:
چند روز قبلش من هیچ مشکلی نداشتمنقل قول:
جالبش اینجاست کسی جوابگو نیست و زیر بار نمیره
نقل قول:
من مشترک پارس هستم موقعی که بسته انرژی داد (بسته ایران رو خریداری کردم) لینک ریموت میکردم تو اپلود سنتر بعد دانلود میکردم بین الملل حساب میکرد شکایت کردم به 195 که سرویس مشکل داره بعد شم از پشتیبانی زنگ زدن و تست کردن و قبول کردن و ظرف یک هفته درستش کردن خسارتم بهم دادن ( 6 گیگ ترافیک برا دل جویی:n02:)
خلاصه که کل سایت شاتلند نرافیک داخل هستش
و اگه شرکتی دیدین بین الملل حساب کرد شکایت کنه 150 % باید درستش کنن و گرنه خلاف قانونه
آره متاسفانه!! من تو این 6 ماه اصلا چنین مشکلی نداشتم ولی چند روزه که نت ترکیده! ( مودم کانکته ولی چند ثانیه قطع میشه! ) جالب اینجاس که پینگم همچنان مثه قبل عالیه و پکت لاس اصلا ندارم! منتها موقع بازی قطعی و لگ پیش میاد و همچنین فیل شکنم یوهو دیسکانکت میشه!!نقل قول:
این طرح جدید خیلی مسخرس
یکی سرعت ۱۶ بخواد ولی حجم کمتر باید چیکار کنه؟ حتما باید ۹۰ تومن پول بده؟
به نظرم باید یه ۱۶ مگ با حجم ۱۵۰ گیگ و قیمت ۵۵ تومن هم بود
یا ۱۶ مگ ۱۷۵ گیگ ۶۰ تومن
نه اصلا پشتیبانی زیر بار نمیرهنقل قول:
اشغال شده
من خیلی وقته مشکلی نداشتم - نمیدونم چه مرگش شده جدیدا
-------------------------------
این وضع سرعته ( تازه مشکل بدتر اینه همین سرعت داغون قطع هم میشه مثلا تلگرام چند ثانیه تو کانکتینگ میمونه ! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمایش شما کاملا تأیید میشه حین استفاده از تلگرام خیلی اعصاب خورد کنندس
دوستان کسی سایتی با قابلیت ریموت اپلود سراغ داره که بشه از ترافیک داخلی استفاده بیشتری کرد.
اره از وقتی این طرح اجرا شده گند زدن . من ایرانسلم رسما همیشه .نقل قول:
چرا دوست عزیز هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که میخوان کوچ کنن، صبور باشن تا ببینیم در آخر کی از همه بیشتر حجم میده ( با حفظ کیفیت )
سلام یه سوال شما پارس آنلاینید چطور تو شاتل لند آپلود می کنید؟نقل قول:
بعد از 2 هفته اختلال و بالا رفتن پینگ(همینجوریش بالا بود الان شده 300 400:n34:) سرعت پایین تک کانکشن دیگه خسته شدم درخواست جمع اوری دادم 4 روز پیش 3 روز گذشت خبری نشده خورده به تعطیلات رسمی:n27: من که دارم میرم پارس انلاین اینجا میگن پارس خوبه پینگ سرعتش بعد تعرفه ها جدیدش هم دیگه دلیلی نداره های وب بمونم اهواز مرکز ولی عصر زیتون کارمندیپینگ فقط صبح ها خوب بود تو های وبکد:uupload.ir/files/wdf7_das.png
قبل اختلالکد:uupload.ir/files/r6og_6715896382.png
uupload.ir/files/e2c_6715900075.png
ANNEX M
بعد اختلال و معرفی سرویس های جدید اینترنت نامحدود بامحدود :n27:کد:uupload.ir/files/ujqd_asw.png
uupload.ir/files/s3ji_24z.png
uupload.ir/files/ck13_wasw.png
ANNEX A
کد:uupload.ir/files/01d3_sas.png
uupload.ir/files/nuyg_assas.png
دوباره افت شدید سرعت و قطعی ها شروع شد ...:n15:
دوست من، تا دیروز میشد بسته قرمز-360 رو بگیری با این شرایط:نقل قول:
سرعت: 16 مگابیت - سرعت دانلود برای من : 1.8 مگابایت ثابت
حجم ترافیک: ماهی 30 گیگ
قیمت : میانگین ماهی 23هزار تومن! (طرح یکساله با مالیات برابر 277هزارتومان)
حالا بعد از تغییر تعرفه ها امروز یه همچین سرویسی با قیمت مشابه میشه گرفت:
سرعت: 1 مگابیت
حجم ترافیک: 25گیگ (25گیگ بین الملل یا 100گیگ داخلی )
همین چند لحظه پیش با یه پشتیبان های وب حرف زدم میگفت فشفشه 16 گیگ شامل قانون 1/4 نمیشه و کلا یک جوره(با همین مضمون)
اینطور که ایشون میگفتن این 16 گیگ رو میتونم خارجی استفاده کنم و اینطور نیست که 4 گیگش خارجی باشه و بقیه ش داخلی
کسی از دوستان از صحت و سقم ماجرا اطلاعی داره؟
دوستان مگه فروش فشفشه مغایر قانونه؟!
تا اونجایی که ما هر روز میبینیم همه عزیزان دادوستد میکردن
ما پست زدیم فوری شیفت دیلت کردن
یکم انصاف هم خوب چیزیه
مدیر خجالت
به طرز عجیبی داره با ضریب 3 و 4 برابر از حجم فشفشه م کسر میشه!!
تا الان 1.5 گیگ دانلود داشتم،در صورتیکه باقیمانده فشفشه م شده 10 گیگ
پس اگر این طوره فشفشه ها هم یک چهارمش فقط خارجیه.نقل قول:
با این تفاسیر در فشفشه ۱۶ گیگ ، هر گیگ دانلود خارجی ۴ گیگ از کل کم میکنه ، شما هم احتمالا ۱.۵ گیگ خارجی دانلود کردی پس ۶ گیگ کم کرده ، میمونه برات ۱۰ گیگ. اگر ۲.۵ گیگ دیگه خارجی دانلود کنی فشفشت تمومه. این طوری دیگه فشفه ها هم بدرد نمی خوره
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بجای اینکه اینجا بگی بهشون پ خ بزن ببین اشتباهی پاک شده یا مورد چی بوده.:n36:نقل قول:
چند وقت پیش مدیرا اعلام کردن که خرید و فروش هر چیزی از جمله فشفشه های های وب در بخش بازار چه انجام بشه وگرنه پاک میکنن.نقل قول:
فک کنم به این خاطر پاک شده
این مورد مقصر وزیره ولی در مورد مقایسه کلی تعرفه های جدید بهتره اینو بخونید:نقل قول:
موافقم این حجم بزرگی که برای ترافیک داخل است عملاً غیرقابل استفاده است!نقل قول:
فشفشه تو پنل من هم حذف شده!
من برای یک دوره یک ماهه حساب کردم از 120 گیگ مصرفی فقط 2 گیگ ترافیک مصرفی داخلی داشتم. تنها راهش ارائه سرویسی مثل شاتل لند و اپلود سنتر با قابلیت ریموت سروری که مورد تایید حضرات باشه هست.نقل قول:
در ضمن این نحوه محاسبه ترافیک تو پنل با نحوه اعلامش توسط وزیر متفاوته و سردرگم کننده.
مثلا قرار شد حجم ترافیک ایران یک چهارم حساب بشه ولی تو پنل برعکس هست. یعنی شما یه گیگ ترافیک بین الملل که استفاده میکنی چهار گیگ از پنلت کم میشه.
دوستانی که مشکل قطعی های چند ثانیه ای و کانکتینگ تلگرام رو داشتن حل شد براشون ؟ ( برای من هنوز هست پشتیبانی هم قبول نمیکنه :n03: )
نقل قول:
نخیر!!!
جالبش اینجاست که شیلتر شکن رو وصل میکنم دگه قطع نمیشه
یعنی گند زدن به اعصاب ادمنقل قول:
جالبه دوستان نگران زیاد شدن پینگ بودن حالا یه مشکلی پیش اومده 100 برابر بدتر که ماشالا قبولم نمیکنه کسی !
جالب اینجاست دیروز زنگ زدم انکار میکردن و می گفتن اولین نفری هستید که این مشکل رو مطرح کرده منم گفتم مگه میشه!؟؟؟
شما ی نگاه به صفحه اینستاگرام بندازید ببینید اکثر کاربران این مشکل رو دارن