دقت كردم پارتاك اين دوستمون خيلي مودب تر از مال منه. هر جا اسمش رو نوشته قبل گفته آقاي فلاني:n02:نقل قول:
از ليست تمديد من بالاي 512 ها رفتن! نهايت ميشه 512 گرفت:n02:
Printable View
دقت كردم پارتاك اين دوستمون خيلي مودب تر از مال منه. هر جا اسمش رو نوشته قبل گفته آقاي فلاني:n02:نقل قول:
از ليست تمديد من بالاي 512 ها رفتن! نهايت ميشه 512 گرفت:n02:
2مگ تمدید کردم شبانه هم داره ! سرعت هم همون که باید باشه ولی خیلی کمه ! وقتی قراردادهاتون تموم شد اومدید روی 2 مگ و کمتر انگار از نت برگشتید به دیال آپ !! :n27:نقل قول:
سودی هم داره ؟ مگه اهمیت میدن ؟ :n27:
برا ما بالاي 1مگ حذف شدنقل قول:
بالاخره انتقادي چيزي بهتر از دست رو دست گذاشتنه حداقل شبانه 5مگو نبايد حذف ميكردننقل قول:
2مگ چند گيگ گرفتي؟
5 گیگ ! تموم شد تخلیه ! هر وقت اوضاع بهتر شد برمیگردم مثل سری قبل ... :n01:نقل قول:
تقصير خودته من بهت گفته بودم چيكار كني ولي انجام ندادي مطمئنم نتيجه ميدادنقل قول:
تقصیر منه ! همون لحضه ای که گفتی انجام دادم ! کو پیگیری ؟ هنوز بعد از این همه مدت حتی جواب ندادن چه برسه بخوان حلش کنن ! :n15:کامنتت رو تا دیدم همون ساعت انجام دادم ...نقل قول:
بچها سلام
ویندوزو عوض کردم کل اسم سایتا پریدن
اسم سایت: سامانه مدیریت مشتریان شرکت مخابرات خوزستان برام بذارید
همونجایی که قسمت کاربریتو چک میکنی
ممنون
اين مبين خاور ديگه چيه؟
ديگه 2مگ گرفتي ولش كننقل قول:
دوستانی که اواسیس هستن کسی هست مشکل مشکل داشته باشه این 2 روز
واسه من کلا قطع بوده
بلخره بعد از 4 روز وصل شد .........
انگار که از بیابون به یه نهر پر آب رسیده باشم :n02:
برای من از 3 ابان تا همین الان قطع بودنقل قول:
منم همینطورنقل قول:
مخابرات صاحاب نداره
منم اواسیسم دو روز قطع بودم
فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk
نقل قول:
من یه هفتس تیکت فرستادم که چرا 5 مگ برام توی لیست نمیاد هنوز جواب ندادن .فکر کنم به سوالهای چرت و پرت جواب نمیدن فقط اون مهم ها و اونایی که حیاتی هستن جواب میدن
نقل قول:
پس یعنی اگه مثلا من 5 مگ بگیرم ولی خطم روی 4 مگ باشه همزمان با وبگردی دانلود نکنم مشکلی در پیج باز کردن وجود نداره ؟ پینگ بالا نمیره ؟ تایم اوت نمیده ؟
سرویس های 5 و 10 مگ از توی پارتاک براتون حذف شده ؟ پس چه غلطی کردن مثلا ؟ تا سرویس 2 مگ محدود رو 5 سال پیش هم میدادن ! هی.... :whistle:
پس از کش و قوس های فراوان از اکسین گرفتیم!سرویس 2مگ 5گیگ،سرعت وبگردی عالی!اما سرعت دانلود از سافت 98 نهایتا 70!
داداش سرعت 2 مگ باید بالای 200 باشه!نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیر، بگو سرعتم خرابه
دان استریمم که روی دو مگه،قبلا هم که از ضحی داشتم روزا 350 بود شبانه 256،ولی الان سرعت پایینه،رفیقم هم که ضحی داره همین وضعه،فک مرکز مخابراتی شهرستان ما پوکیدست:n21:نقل قول:
برا فعال کردن 5 مگ باید زنگ بزنی
فقط خودشون فعال میکنن
مبلغو هم باید براشون کارت به کارت کنی
کسی هست از پنجم به بعد این ماه 5 مگ یا 10 مگ شارژ کرده باشه و شبانه داشته باشه ؟؟
عجبا...
آقو ما داغون شدیم...
شماره ها که عوض شدن، از اونطرف، یوزر و پسور هم ریست شد، از اون طرف باید با شماره جدید تلفن وارد پرتاک بشی ولی یوزرنیم اینترنت همون قبلیه، از اونطرف اینترنت من دیشب تموم شد، یه جای دیگه میگه سرویس شما کلا اینترنت مخابرات ندارد :n02: دهنم سرویس شد تا بفهمم اینترنت قطعه یا من یوزر و پسورد رو اشتباهی میزنم... بالاخره بعد از یک روز، وصل شد :n20:
و اما اخبار وقایع اتفاقیه...
امروز رفتم برای شارژ...
گفتم: سرویس 5مگ میخوام، شبانه دارن که...
گفت: بله دارن.
- خو دستت طلا، سرویس 5 مگ رو بزن
- ناقابله، 38 تومن :n02:
- بی یَن
از ظهر تا عصر درگیر وصل شدن اینترنت بودم، که بالاخره وصل شد، ولی شبانه اش کو؟ :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n24:
خوب، بعد از هزار بار زنگ زدن به 2020 و گوش دادن به ورورهای این سیستم پاسخگویی اتوماتیک برای هر بار، بالاخره تماس برقرار شد:
سلام و احوالپرسی...
- من اینترنت 5 مگ گرفتم، نمایندگی گفت شبانه داره... ولی اینجا زده نداره :n23:
- چجور فهمیدی نداره؟
- تو IBSng چک کردم، زده NOFREE
- خوب باید به نمایندگی یا دفتر مرکزی بگی برات فعالش کنه!
- عه؟ مگه اینجوریه؟ :n13:
- آره
- نمیشه فعالش کنی از اونجا؟
- نه، من پشتیبانی هستم، فقط مشکل قطعی ها رو بررسی میکنم.
- خوب حالا که اینجوره، خط من 2 مگ هست، سرویسم 5مگ، میخوام پهنای باند رو ببرم بالا :n02:
- از کجا میدونی خطت دو مگه؟
- تو مودم استریم ها رو هر دو زده 2044
- خو برو سایت سافت گذر یه چیزی بذار دانلود بشه. :n09:
- باشه...
چند لحظه بعد
خودم دوباره: سرعت 70 هست، پیک تا 220 هم میره، بیشتر نمیشه.
- شماره تلفن و همراهتو بگو
- فلان و فلان
- خو من میدم بچه های مسئول، فردا پهنای باندت رو ببرن بالا. اشکالی نداره که؟
- نه، حتما انجامش میدن؟
- آره، فقط میتونی زنگ هم بزنی، دفتر مرکزی به شماره 6132227007
- اوکی... خداحافظ
- خداحافظ
"کپی رایت محفوظ است". اگر پشتیبانی که باش حرف زدم از بچه های همینجاس، بیاد اعلام حضور کنه :n02:
حالا: واقعا فعال کردن سرویس شبانه باید اینجوری باشه؟ :n13: یعنی نمایندگی جدا فعالش میکنه؟ :n13:
مال منم وصل شدنقل قول:
اما ایپیم چسبیده به 2.189 تغییر هم نمیکنه
از شانس ما هم این ایپی کلا داغونه:n27:
پینگ با تهران 400 میده:n01:
داداش شما دزفولی هستی؟نقل قول:
فکر میکنی کجایی ام؟ دزفولی ام دیگه.
جهت اطمینان پرسیدم یَه یَه :n02:نقل قول:
میگم شما اطلاعی نداری که آیا سرویس دهنده های دیگه پورت خالی دارن یا نه ؟ ما فرهنگ شهریم
شنیدم پارس آنلاین داره ولی فقط 1 ساله میده !
منم فرهنگ شهرم، آخرین خبری که دارم: پورت خالی ندارن یعنی تک و توک دارن ولی به پارتی یا سرویسهای کلفت میدن :n02: آسیاتک هم همینطوره.نقل قول:
یادش بخیر، اونموقع که آسیاتک هیچی نبود، من ازشون سرویس گرفتم، حالا پورت خالی ندارن :n02: فکر کنم یه سوییچ 32 پورت سهمشونه :n02:
میخوای بری پارس؟
صبانت خالی داره فکر کنم.
من هرجا سرویس نامحدودِ واقعاً نامحدود یا شبانه ی رایگانِ بدون محدودیت داشته باشه حاضرم برم، فقط مخابرات نمونم!!!نقل قول:
صبانت چجوریاس؟ نامحدودش اذیت نمیکنه ؟ مثلا بعد یه حجم مشخص سرعت شدیداً افت کنه؟ شبانه داره؟ محدودیت دوبرابر ترافیک روزانه در شبانه چی؟
وضعیت نت داغونه داغون
ایپی هایی که قبلا واسم میومد هیچکدوم نمیان فقط 2 تا ایپی جدید میاد 2.189 و 2.185.47 که هر دوتاشون داغونه
پینگ با تهران شده 400 سرعت دانلود هم با ای دی ام بالای 200 نمیره
معلوم نیست بعد از 3 روز قطعی چه گندی زدن به نت که اینجوری شده قبل از قطعی پینگم با تهران 40 بود با تک کانکشن هم سرعت کاملو میگرفتم :n27:
اگر نامحدود واقعی میخوای، پارس آنلاین فکر کنم خوب میده، ولی گرونن، فکر کنم 512 میده 94 تومن.نقل قول:
بقیه مشکل دارن همگی. یعنی سرویس برنزی، طلایی، رنگ مدفوع و ... همه نوشتن بعد از یه مقدار ترافیک خاص، ضریب اشتراک رو میکنن 1 به 8 ولی عملا سرعت میشه تقسیم بر 8 یا 16 گاها...
فکر کنم از فارانت اینترنت وایرلس بگیری بهتر باشه برات اگر فقط دانلود داری و پینگ و پکت لاس برات مهم نیست.
خیابون شریعتی هست تو یکی از کوچه های نزدیک چهارراه.
احتمالا اپراتورت عوض شده اگر کلا رنج آیپی تغییر کرده. من اکسین و اوآسیس رو رنج آیپیشون رو دیدم، 2.185.47 مال هیچکدومشون نیست، یا ضحی هستی، یا این جدیده پردیس.نقل قول:
اوآسیس، گیت وی های باحالش زیاده:
2.185.10
تا
2.185.15
و
2.185.40
و
2.185.41
که 10 و 40 و 41 از همه بهترن بازم، یه روتر کمتر تو مسیرشونه.
با سلام شما لطف میکنید شماره تماس جدید صبانت رو بهم بدین؟نقل قول:
میشه بگین پینگ داخل و خارج ایران چطوره و چنده؟!
آیا پینگ شاتل پایینتره یا صبانت؟!
با تشکر
پارس آنلاین خیلی گرونه .. به صرفه نیست اصلا! منم که همش دانلود دارم.. سرعت خیلی واسم مهمهنقل قول:
فعلاً هم هزینه ی راه اندازی وایرلس رو نمیتونم بدم.. ایشالا بعداً !
الان برای ADSL یکماهه، توی مرکز فردوسی، فقط صبانت میتونم برم؟ شبانش چجوریه؟
شرمنده انقدر سوال میپرسم.. این دیگه آخریش بود
به همون شماره قبلی زنگ بزنی، اپراتور اتوماتیک شماره جدیدشو میخونه.نقل قول:
میگه این: 42260492
دفتر اینترنت جنوب هم، رفته مغازه بغلیش، تلفن قدیمش اینه: 2222283، ولی جدیدشو میگه: 42222283
کلا واسه شماره های دزفول:
شماره ی قبلی: xx yy abcd اگر باشه، جدیدش میشه: 42xxabcd
راستی، تو پنل پرتاک من، تقریبا همه ی سرویس های 5مگ بالای 8 گیگ بازه...
شبانه اش افتضاحه :n02: یعنی سرعت دانلود شاید با 100 کانکشن به زور به نصف سرعتت برسه تازه میگن محدود هم میکنه. دیگه نامحدودای زمان مموتی هوتوتو، بقول خودش: "ممه رو لولو برد :n02:" یا نامحدود Dedicated میگیری با قیمت نجومی، یا از اینه که محدود میکنن. اینایی که محدود میکنن، فقط برای کسایی هست که وبگردی میکنن تو سایتهایی که محتوای زیادی دارن، مثل فیسبوک، یا گیمرهایی که فقط بازی میکنن.نقل قول:
جواب سوال اون دوستمون رو هم یادم رفت بنویسم:
پینگ صبانت بد نیست، کلا ترتیب پینگی که تجربه کردم تو این مدت، اینجوریه:
بدترین پینگ - آسیاتک > شاتل > صبانت(فارانت هم در همین سطحه) > پارس آنلاین > مخابرات - بهترین پینگ
نمیدونم منطق مخابرات چیه، معمولا سرویس چندماهه بگیری، تخفیف میخوره، الان سرویس 1 ماهه 5 مگ با 50 گیگ، میشه 91800، شش ماهه 5مگ 300 گیگ، میشه 550 تومن، تخفیف فکر کنم در حد دهم درصده :n02:
اره کلا رنج ایپی عوض شده , قبلا هم طول میکشید تا مودم ایپی بگیره اما الان به محض روشن شدن چراغ ای دی اس ال ایپی میگیره و چراغ اینترنت روشن میشهنقل قول:
قبلا اصلا واسم 2.189 نمیومد این ایپی رو تا حالا ندیده بودم
2.185 هم میومد و مثلا به این شکل بود 2.185.32 یا 2.185.65 یا 2.185.70 یا 2.185.80
اما اصلا 2.185.47 رو ندیده بودم
الان پینگ با تهران شد 200 :n19:
عجی مصیبتی شده این مخابرات هر روز یه فیلمی در میاره :n27: