اها ممنون .. قربون حواس جمعم :n02:نقل قول:
شاتلم نگاه کردم نداره همچین تعرفه ای !!؟؟
Printable View
اها ممنون .. قربون حواس جمعم :n02:نقل قول:
شاتلم نگاه کردم نداره همچین تعرفه ای !!؟؟
نگردنقل قول:
شاتل هم هنوز عمومی نکرده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اره نگاه کردم نبود با این حساب مجبورم همین صبانت دوباره شارژ کنم 128 یک ماهه میگیرم ببینم چی میخواد بشه :/نقل قول:
خیلی از سرویسها رو سایت نمیگذارند حالا یا سیاستشون هست که سرویس های گرونتر فروش بره یا بخاطر رقابت یا چیز دیگه. باید با نمایندگی شهر تماس بگیرید مسلما اول سرویسهایی که بنفع خودشون هست بهت ارائه میدن اما وقتی مقداری سماجت کنی و بگی سرویس مناسب تری میخوام در نهایت میبینی رو میکنند. همین صبانت هم تو سایتش جشنواره سی گیگ یکساله رو داره. اما زنگ بزنی شصت گیگ (عین صبحانه سال گذشته البته بدون شبانه) رو میدن و حتی 120 گیگ 18 ماهه هم دارند. شاتل هم طرحی که من گرفتم تو سایتش نیست بقول خودشون جشنواره های روزانه هست و دیگه به سایت نمیرسه. در مورد سرعت خارجی چون با برنامه اسپید تست رو گوشی امکان انتخاب سرور اروپایی نداره دقیق نگرفتم اما چون استفاده اصلیم از نت همون خارجی هست فیسبوک و یوتیوب و اینها میبینم که سرعتش خوب هست و هیچ مشکلی نداره.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
این جشنواره خوبه؟دنلود شبانه نمیخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سرویس یک ساله 30 گیگ هر گیگ حدود 1800 تومن میشه
هر گیگ خرید حجم 3000 تومن هست
قیمت حجمی 30 گیگ 90 هزارتومنه میشه
اگر تمدید یک ساله سرویس رو هم در نظر بگیرم
با این حساب تقریبا نصف قیمت واقعی سرویس تخفیف خورده ...
سرویس سه ماه 50 گیگ هر گیگ حدود 1200 تومن میشه
این سرویس ارزونتر اما مدت سرویس سه ماهه هست برای کسایی که مصرف بالا دارند مناسبه .
سرویس یکساله 12 گیگ هر گیگ حدود 1900 تومن میشه
این سروریس ظاهرا برا اینکه ملت خط رو تخلیه نکنن:) به اصطلاح اقتصادی هس در صورت نیاز بعدا حجم بگیرند .
----------------------------------------------------------------------
پارسال سرویس ترکیبی گرفته بودم 60 گیگ یکساله 4 تا 10 صبح دانلود رایگان 65000 تومن
هر گیگ حدود 1100 تومن میشه
100 گیگ هم تو طول این یک سال حجم خریدم 100 تا3000 تومن میشه 300 هزارتومن
با این سیاست و روندی که در پیش گرفتند مثل بازار مسکن قدرت خرید و توجیه استفاده میاد پایین در اخر شرکتها متضرر میشن ..
تشکر این جشنواره رو بگیریم نمیشه تخلیه کرد؟ این قضیه حجم داخلی خارجی چیه وای خدا هر روز بدتر میشهنقل قول:
چرا میشه تخلیه کرد فقط سرویس میسوزه ، قرار بود تو تعرفه های اینترنت تغییراتی ایجاد بشه که با اعتراض مردم مواجه شد به همین خاطر وزیر فناوری مانع تغییرات شده تا موضوع دقیق تر بررسی بشه .نقل قول:
قضیه حجم دانلود فایلها از سرورهای داخلی به اصطلاح اینترانت نصف قیمت سرور خارجی محاسبه میشه ..
جشنواره تابستانی صبا بنظر خوب میاد. 6 ماه 60 گیگ 38 هزار تومن!!!
کجا ؟ لینک بدید !؟نقل قول:
صبا همچین بسته ی نداره ! سه ماه 50 گیگ با مالیات ارزش افزوده داره میده 64 تومن بعد چجوریه 6 ماه 60 گیگ 38تومن میده !!!
=====
زنگ زدم برا دانلود شبانه صبانت 2 تا 8 صبح بهم شماره حساب داده میگه 75 هزارتومن بریز به حساب ارشک ناصری نژاد بهت 155 گیگ بدیم !
دزدای سرگردنه یه روز اه مردم ستمدیده میگیرتتون .... :V16:
تو کانال تلگرامش زدهنقل قول:
دوستمون صفحه قبل خوب راهنمایی کرد ،شبانه رو الان همراه اول خوب میده
یک ماه نامحدود 14 چوق ، ماهی 22 گیگ 9 چوق
الان من اون ماهی 9 چوق رو دارم ، دو شب 10 گیگ (شبی 5 گیگ) راحت دانلود کرده
(البته من یه امتیازی داشتم اونم اینه که یه گوشی اندرویدی باتری خراب دارم ، سیم کارتو میندارم توش،با کابل وصلش میکنم به پی سی ، با اون دانلود میکنم)
نقل قول:
وقتی شبانه رو برداشتند دیگه استفاده از وای فای اصلا توجیح نداره !
4g ایرانسل بسته سه ماه 18 گیگ 47000 تومن گرفتم گیگی حدود 2600 تومن در میاد ،
در صورتی که صبانت سه ماه 9گیگ رو میده 73000 تومن فاقد شبانه رایگان خر مغزشون گاز گرفته :n08:
سیماکارت مزایایش اینکه هرجا باشی همراته 4g که سرعتشم حرف نداره زیر 1 مگ نیست شبها از ساعت 2 به بعد حتی به 5 مگ هم میرسه با 1000 تومن طرح 2تا 8 صبح دوساعته حداقل 20 گیگ دانلود میکنم !
( مقدار دانلود بستگی به منطقه و پوشش شبکه هم داره بعضیا شبی 60 گیگ هم دانلود میکنند!!البته این دوستان مودم سیمکارت خور دارند)
جالبه که پینگش هم عالیه بدون هیچ مشکلی کلش رویال بازی میکنم :n12:
زمان استفاده از کامپیوتر نت با کامپیوتر اشترک میذارم
تمام دوستام و اقوام رو هم از تمدید وای فای منصرف کردم چون دیگه واقعا استفادش توجیح اقتصادی نداره :n34:
خلاصه صبانت خاک تو سرت شده کم کم باید بساتت رو جمع کنی بری :n02:
این رو هم از قلم انداختم به نظرم محاسبه مصرف دیتا هم خیلی کمتر شده دیروز کلی بازی انلاین و وب گردی کردم از واتس اپ و تلگرام کلیپ دانلود کردم همش 150 مگ کم کرد در صورتی که با وای فای مطمینم زیر 400 مگ نمیشد !! :n13:
جالبه این قیمت واقعاً. مردمو بلانسبت خر فرض کردن
پارس آنلاین سه ماه 90 گیگ رو میده 58 تومن.
سرویسی که شبانه نداره استفاده از بسته بالاتر از سرعت ١٢٨ کیلوبیت اشتباه
چون سرعت در عمل فقط در شبانه مورد استفاده قرار میگیرد و روزانه سرعت باز و تا کشش خط جواب گو میباشد
برای همین موضوع برای مقایسه قیمت بهتر است بسته هایی با سرعت حداقل که همون ١٢٨ باشه مورد مقایسه قرار بگیره که حداقل قیمت در میاد نه بسته هایی با سرعت های ٨ مگابیت یا ١٢ تا ١۶ که نداره الحمداله
سه ماه 8 مگ با سرعت 4g سیمکارت مقایسه کردمنقل قول:
این هم سرعت 128 سه ماه 9 گیگ 28300 تومن هر گیگ حدود 3100 تومن در میاد در صورتی که سیمکارت هر گیگ 2600 در میاد و محدودیت استفاده وای فای رو هم نداره ...
در ضمن سرعت بیشتر روی پینگ کمتر تاثیر داره برا من که بازی انلاین میکنم خیلی مهمه !
کلا وای فای حجم دزدی داره معلوم نیس چجوری محاسبه میکنند پیشنهاد میکنم دوستانی که هنوز از سیمکارت استفاده نکردند یه مدت از سیمکارت استفاده کنید متوجه تفاوت میشید !!
اگه سه ماه حجم بیشتر بگیریم قیمت هم پایین تر میاد سه ماه 72 گیگ 110 هزارتومن هر گیگ 1500 در میاد با سرعت حداقل 1 مگ .
با توجه به مقایسه قیمت ها هر جور که حساب کنیم با حذف شبانه رایگان وای فای از این به بعد توجیه استفاده نداره وقتی میتونیم اینترنت سیمکارت همراه خودمون داشته باشیم چه توجهی داره اینترنت رو محدود به خونه کنیم !؟
از طرفی شما وقتی اینترنت سیم داری میتونی اون رو هر جا و به هرکسی که نیاز داره به اشتراک بگذاری و مقدار حجم دانلود رو هم مشخص کنی اما تو وای فای شما مجبوری پسوردت رو به اشتراک بگذاری خدا خدا کنی طرف انصاف داشته باشه حجمت رو تموم نکنه :n02:
دوست من بنده مشکلی با استفاده از نت سیم ندارمنقل قول:
سرعت بیشتر روی پینگ کمتر تاثیر داره به قول شما یعنی چی
شما که بازی میکنی که اصلا نت سیم کارت به دردت نمیخوره
من به شما پیشنهاد میکنم ی مدت از نت سیم کارت استفاده کنین تا قدر نت کابلی رو بدونید حالا نه از نظر سرعت حداقل از نظر کیفیت
راجع به قیمت هم بازم نت کابلی مناسب تر در میاد
همین سه ماه ٩ گیگ ایرانسل ٣٣ قیمت داده هر گیگ ٣٧٠٠ تومان میشه
راجع به سرعت هم اگر ی نگاه به امضاء بنده مینداختی متوجه میشی که فعلا بالاترین سرعت و میبینی که پینگ انچنانی هم نداره این تست شخص خود بنده هست و مربوط به پسر همسایه یا دوست قدیمی نیست
ولی عملا از کیفیت خبری نیست
در کل اگر نخواهیم احساسی نظر بدین هنوز هم نت کابلی از هر نظر بهتر
بازم اگر خیلی علاقه دارین نت سیم کارت استفاده کنین و اون رو جایگزین نت اصلی کنین مختار هستین
نقل قول:
این فکر کنم قیمت جشنواره باشه اما باز دم پارس انلاین گرم هوای کاربراش رو هنوز داره صبانت که به کاربراش خیانت کرد ...
درود .. قبلش متنم کمی ویرایش کرده بودم شما رو متن قدیمی نظر دادید !نقل قول:
هر چقدر کیفیت خط بهتر باشه شما سرعت و کیفیت بهتری در تبادل اطلاعات خواهید داشت . غالبا سرویس های 128 به علت ارزان بودن شلوغتر هستند و این روی کیفیت تبادل دیتا تاثیر منفی میذاره .
من کلش رویال بازی میکنم با نت سیمکارتم هیچ گونه تاخیر و کندی تو بازی ندارم شاید شما تو منطقه ی که هستید پینگتون بالاس !
از نظر کیفیت خیلی راضیم هیچ مشکلی ندارم الانم که دارم براتون مینویسم نت سیم اشتراک گذاشتم به کامپیوتر.
بسته 3 ماه 9 گیگ 33 تومن توجیه خرید نداره بهترین بسته و اقتصاد ترینش 3 ماه 18 گیگ 47000 تومن هست 2600 در میاد !
شما مزاییای سیم در نظر بگیرید اصلا احساسی نیست صحبتهام .
من جهت اگاهی دوستان نظر دادم درسته اختیار هرکس هم به خودش حتی اگر بخوایم واقعیتها رو نادیده بگیرم .
به نظر شما اینا دزدی هست یا نیست؟
مودم رو خاموش و روشن کردم، فایلی به حجم 2 گیگ و 790 مگ رو گذاشتم برای دانلود، در این مدت هیچ چیز دیگه نه دانلود شد و نه آپلود، سایت صبانت دانلود رو 3 گیگ و 190 مگ محاسبه کرده و آپلود رو 104 مگ !
400 مگ دانلود رو اضافه تر و 104 مگ الکی آپلود حساب میکنن.
تماس گرفتن با هام بعد از پر کردن شکایت نامه توی سایتشون، ویروس داره کامپیوترتون... وای فای حجم رو خورده ، دانلود منیجر دقیق نیست ، و چرندیات دیگه، نهایاتا با نرم افزار ترافیک رو کنترل کنید و بعد با محاسبه سایت چک کنید. گفتیم چشم ، باز مودم رو خاموش روشن کردیم نرم افزار نت لمیتر رو ریست کردیم که همه چیز از دانلود و آپلود صفر بشه ، شروع کردیم به دانلود یه فایل 1 گیگ و 300 مگ ، پس از پایان نت لمیتر حمجم دانلود رو 1گیگ و 300 نشون داد و مقدار آپلود رو 183 کیلوبایت ، سایت جناب صبانت مقدار دانلود رو 1 گیگ و 525 مگ و مقدار آپلود رو 48 مگ. یعنی 273 مگ اضافه تر از مقداری که دانلود کردم. لعنت به دزدای این زمان
صبانت اصفهان
راستش من در یکسالی که صبانت داشتم چیزی بنام حجم اضافه حساب کردن و دزدی و این موارد که به چشم بیاد ندیدم دایم هم چک میکردم. در مورد آپلود چیزی که هست حداقل حدود 15 درصد دانلود حساب میشه یعنی حتی اگه هیچ آپلودی هم شما نکنی و فقط دانلود کنی چون بهرحال اینترنت دوطرفه و مبادله هست و اون حداقل آاپلود رو داره. الان یه بسته یک گیگ ایرانسل هم بگیری و فقط یه فایل آماده رو باهاش دانلود کنی میبینی که 850 مگ بیشتر بهت نمیده.نقل قول:
بله آپلود رو برای خودشون محاسبه میکنن، برای دانلود یه فایل 1 گیگ من واقعا 1 مگابایت آپلود دارم، ولی محاسبه اونا برای خودشونه وبا این کار از کل اعتبار حجم کم میکنن، آدمای عاقل به این میگن دزدی ، چیرو استفاده نکردیم ،رضایتی هم شرکتها از ما نگرفتن برای محاسبه اینجوری آپلود، به این میگن حق خوری و ظلم حتی اگر در مقیاس 15 درصدی باشه،نقل قول:
نکته دیگه برای اینکه متوجه بشید دانلود رو هم دارن الکی محاسبه میکنن نه واقعی اینه که یه فایل 1 گیگ یا بالاتر از یک گیگ دانلود کنید، اونوقت ببنید سایتشون چقدر حجم دانلود رو بالاتر از 1 گیگ ثبت میکنه، البته باتوجه به اینکه در حین دانلود از هیچ جای دیگه اینترنت هرز نرفته باشه فقط دانلود کنید،
با نرم افزارهای کنترل ترافیک همه چیز رو مشاهده کنید اونوقت ببنید چقدر بالاتر حساب میکنن، تو فایلهای 100 مگ و یا زیر یک گیگ این اختلاف نشون داده نمیشه،
اما در مورد اینترنت سیم کارت، بنده هم از ایرانسل هم از همراه اول 1 گیگ اینترنت خریدم و با سیستم از طریق گوشی دانلود کردم، جزئیات محاسبه 1 گیگ و 60 مگابایت ثبت شده بود، یعنی در واقع 940 مگابایت قابل استفاده بوده. ولی صبانت از 1 گیگ 800 مگ قابل استفاده هست ، حالا ببنید اگه 10 گیگ خریده باشید در واقع چقدر بهتون حجم فروختن...
بنده 8 ساله صبانت دارم ، همیشه محاسبه آپلود رو بهشون ایراد میگرفتم ومتوجه بودم که آپلود رو برای خودشون دارن محاسبه میکنن ، این مقدار آپلود که ثبت میکنن واقعی نیست، ولی به مقدار محاسبه دانلود دقت نکرده بودم چون همیشه فایلهای سنگین رو میذاشتم شبانه دانلود میشد، الان که توی سرویسهای جدیدشون دانلود شبانه رو حذف کردن ، وقتی فایلهای بالاتر از 1 گیگ رو دانلود میکنم میبینم خیلی اضافه تر از 1 گیگ محاسبه شده... از چه زمانی اینطوری محاسبه میکردن رو نمیدونم چون من 2 هفته هست که دارم دقت میکنم...73
من که رفتم سمت ایرانسل واقعا راضیم ... :n12:
با بسته شبانه 2 هزارتومنی 50 گیگ دانلودم میکنم !
با صبانت شبی 2 گیگ میشد دانلود کرد برا این دو گیگ 6 ساعت سیستم روشن بود !
هزینه برق و استهلاک سیستم و اضافه بر اون امواج مضر وای فای رو در نظر بگیریم واقعا احمق بودم..فکر میکردم چقدر خوبه که میتونم شبی 2 گیگ دانلود کنم :n02:
یعنی برا دانلود 50 گیگ حدود 20 روز زمان میبرد !!!
صبانت متچکریم دانلود شبانه رو برداشتی من یکی رو که راحت کردی و اشتباهم اگاه کردی :n09:
پ.ن: دو به شک بودم اینار رو بنویسم یا نه چون اگه مشترکین نت ایرانسل بیشتر بشه ممکنه طرح شبانه رو بردارند :n13:
نه نگران نباش بر نمیداره [emoji1] اتفاقا دقیقا مشابه همین کامنت شما رو من سه چهار ماه پیش که هنوز هم بحث حذف دانلود شبانه در میون نبود گذاشتم در صفحات پیش هست و گفتم در شرایطی که ساعتی ده بیست گیگ رو میشه با هزینه خیلی کم با اینترنت موبایل دانلود کرد سرعت 120 کیلوبایت و ساعتی چهارصد مگ ارزش دانلود سنگین و هزینه برق و استهلاک و زمان رو نداره و این فقط بدرد استفاده روزمره و نهایت استریم ویدئو ها میخوره. الان در اکثر نقاط ایرانسل یا همراه اول حداقل یکیش ممکنه سرعت خوب داشته باشه.نقل قول:
سته شبانه 2 تومنیش که 3 ساعت بیتشر زمان نداره، چطور شما 50 گیگ دان میکنی؟:n01:نقل قول:
ب68
سیمم 4g سرعت دانلودم حدود 5 مگ هست.نقل قول:
گوشی وصل میکنی به کامپیوتر نت اشتراک میزاری با IDM میزنی دانلود .
این تست همین الان با گوشی گرفتم با این سرعت شما تو 3 ساعت حدود 20 گیگ میتونی دانلود داشته باشی تو شب چون پهنای باند خلوته راحت سرعت تا 5 مگ هم میرسه !
اینم تستی که از صبانت گرفتم جالبه پینگ سیمکارتم کمتر از وای فای شده !!!! سرویس 2 تا 16 مگابیت
سیم کارت من 3g هست، سرعت بیشتر از 630 کیلو بایت در ثانیه نشده. ( به اصطلاح 6مگ)نقل قول:
همراه اول سرعت دانلود تا 1 مگابایت در ثانیه میرسه
منهم همین دوساعته رو گرفتم و یه بازی 48 گیگ بود دانلود کردم بیست دقیقه ای هم زمان اضافه آوردم سه تا پارتهای یک گیگی همزمان میگذاشتم برای دانلود سرعت هرکدام 2_2/5 مگ بود. البته همه جا اینطور نیست ولی بعضی جاها هست هرچند نصف اینهم باشه هنوز خیلی خوبه. همراه اول سرعتش کمتر و در نقاط مختلف یکنواخت تر هست برای منهم همون حدود یک مگابایت هست.نقل قول:
بعد از تموم شدن سرویس جشنواره درخواست جمع آوری دادم و میخواستم از شاتل سرویس بگیرم .... ولی خب توی تماس تلفنی طرح خوبی رو بنظرم پیشنهاد دادن ... 220 گیگ یکساله 108 تومن ... البته بهتره حضوری برین نمایندگی چون هرشهری ممکنه طرح های متفاوتی داشته باشه .... :n16:
با وجود اینکه هر شرکتی مشکلات خودشو داره و قطعا صبانت هم مستثنی نیست ، ولی خب توی این یکسال سرعت همیشه خوب و بدون قطعی (جز یکبار در این مدت) بوده
بله در طول ۱۵ ماه از ۲۴ ساعت ۴۸ ساعت قطع بوده یا نویز بالا یا کندی سرعت یا حجم خوری بله سابقه درخشانی داره این شرکت نه تنها من بلکه ۸ نفر دیگن ام مشکلات نظیر من رو داشتن
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
من الان شاتل رفتم بخاطر قیمت اما یکسالی که صبانت بودم روی هم رفته دو ساعت هم قطعی نداشتم سرعت و کیفیت همه چیز هم عالی بود از حق نمیشه گذشت. تا جایی که دیدم چند نفری که اینجا اعلام کردن و رفتن همه بخاطر قیمت و دانلود شبانه بود نه قطعی و این حرفها. منهم اگر پیشنهاد تلفنی رو از ابتدا میدونستم جابجا نمیشدم اخه طرح های رو سایت خیلی بدرد نخور بودند و من وقتی شاتل انتخاب کردم پیش خرید هم کردم بعد از درخواست تخلیه دادم فرداش زنگ زدن پیشنهاد خوب دادند که دیگه برای من دیر بود. البته شاتل هم تا حالا که عالی بوده ولی جابجا شدن چند روزی معطلی داره دیگه و زمانیکه جایی خوب هست آدم تا حد امکان ترجیح میده جابجا نشه.نقل قول:
دوستان سرویس های حجمی زمان دارش چرا نیست دیگه؟
حیف که پشتیبانی صدا رو ظبط میکنه حیفنقل قول:
دوستان این سرویس "2 تا 16 مگابیت" دقیقا چطور هست؟ تا هرجا که خطتت بکشه میره دیگه؟ تشکر.
--------------------------------------------------------------
تا الآن دو سالی میشه که از صبانت اینترنت میگیرم. سال اول خیلی راضی بودم انصافا. سرعت عالی بود قطعی هم نداشت. (شاید فقط یکبار در سال)
دم عید هم که بنظر من خوب عمل کرد. ولی از بعد عید به اینور واقعا زده به سیم آخر... سرعتش برای من همچنان پایداره و قطعی هم نداره.
اما متاسفانه بعضی وقتها خیلی خیلی ریز (طوری که اگه حواستون نباشه تو پنل مقدار مصرفتونو چی رد شده اصلا متوجه نمیشید) حجم دزدی داره.
یه مورد عجیب هم بود که اوایل تابستون امسال میومدم تو ساعات رایگان دانلود کنم اهمیت هم نمیدادم به حجم مصرفی حساب شده تو پنل (رایگان بود خب!) بعدش یبار خیلی اتفاقی اومدم چک کنم دیدم نصف چیزی که مصرف کردم طی این ساعات از حجمم کم شده. شاید چهار پنج بار این مشکل مسخره برام پیش اومد که با یه راه حل من در آوردی حلش کردم.
(نمیدونم باگ بود یا... یادم میاد یه تاپیک در این مورد تو انجمن ولی سر همین الکی کلی ضرر کردم)
در مورد جشنواره هاشم که نظر خاصی ندارم ولی از پارسال کمتر شده.
نقل قول:
ریز نیست داداش...، خیلی عالی چن ساله دارن کلاه میذارن سر مردم. فایل 1 گیگ به بالا دانلود کن ، ببین چقدر بیشتر برات می افته . معمولا همه فایلهای 200 300 مگ دان میکن زیاد مشخص نمیشه .112
سلام دوستان من تازه از شاتل تخیله کردم امدم صبانت
چند تا سوال دارم
من سرویس یکساله 222 گیگ را خریدم 75 تومن
اما این سرویس گویا ترکیبی هست
الان در کاربری من تو صبانت زده
ماهانه یک گیگ بعلاوه 12 عدد شارژ زماندار 17 گیگی
این یعنی چه؟
چون من پارسال شاتل داشتم همینطوری جشنواره یکساله گرفتم دو پنل من تو شاتل زده بود 365 روز و فلان قدر حجم
اما الان این صبانت چی میگه؟
الانم نت من قطع هست بخاطر تمام شدن حجم
درحالی که هنوز یک هفته نشده رانژه شده از سوی صبانت
فرستاده شده از WAS-LX1Aِ من با Tapatalk
احتمالا اون اعتبار 17 گیگ رو باید هر ماه بعد از اتمام اون 1 گیگ برید از قسمت تاریخچه خرید> حجم های رزرو، فعال کنید.نقل قول: