فیل شکن رو خودتون باید تست کنید کدوم بهتر جواب میدهنقل قول:
هر لینک دانلود رو که دارید تو سایت زیر سرچ کنید محلش رو نشون میده
Printable View
فیل شکن رو خودتون باید تست کنید کدوم بهتر جواب میدهنقل قول:
هر لینک دانلود رو که دارید تو سایت زیر سرچ کنید محلش رو نشون میده
اقا من الان طرح نوروزیم 500mb بیشتر نمونده 1mbهست بعد میخوام طرح عوض کنم چون فعالیت روزانم بالاس مجبورم یا طرح 512 15g یا 1mb 8gروز بگیرم میخوام بدونم پینگ هم تغییر میکنه تو این طرح ها یا فقط سرعت چون من الان با این 1mbنوروزی اصلا to ندارم خیلی کمه پینگ هم همش رو 330 هست میخوام بدونم 512 بگیرم همینجوری ممنون میشم راهنماییم کنید واسه گیم میخوام بعد الان من کاملا راضیمم از طرح فعلی ولی این حجم روزانه کمه:n23:
دوستان توی سال های گذشته مبین نت طرحی برای عید فطر گذاشته تا حالا ؟
یعنی بمونم منتظر طرح عید فطر یا نه ؟ راستش قصد گرفتن طرح های 6 ماهه داشتم که همراه 5 گیگ ترافیک رایگان هست! اما اگه می دونید که ممکنه طرحی برای عید فطر بزاره یگید
نظرتون چیه ؟ چکار کنم ؟
همین 5 گیگ ولخرجی هم بی سابقه بوده!نقل قول:
دوستان دو تا سوال
من طرح 6 ماهه 1 مگ نوروزی دارم.ولی هنوز 3 ماه از زمانش باقی مونده.ولی 4 گیگ بیشتر ندارم.
مثلا من اگر بخوام مثلا 8 گیگ بخرم قیمتش میشه 80 هزار تومان
خوب از نظر عقلانی نیست که من جای این کار برم دوباره طرح را با قیمت 85 تومان بخرم تا 18 گیگ داشته باشم؟؟؟
ایا این امکان پذیر هست
سوال دوم من هم در مورد این 5 گیگ اضافه.جریان چیه؟؟ایا برای کسانی هست که جدیدتر طرح میگیرند یا شامل کسانی که مثلا 2 ماه پیش یا 3 ماه پیش هم این طرح را گرفتن هم میشه؟
صد درصد عقلانی است. من دو هفته پیش همینکارو کردم، ولی به گفته ی دوستان الان دیگه قبول نمیکنن و تنها راه خرید حجم اضافه س.نقل قول:
5 گیگ اضافه به مشتریان جدید که از ماه رمضان مشتری مبین نت شدن و خریداران طرح های 6 ماهه (تنها در ماه رمضان) تعلق میگیره.
بعضی بچه ها گفته بودن که ممکنه طرحی برای عید فطر بدن ، نظر بقیه دوستان چیه ؟
مبین نت مثل شرکت های دیگه نیست که همیشه طرح ویژه ای برای ایام خاص داشته باشه یا تخفیف مودم بدهنقل قول:
شاید شاید، حالا که یه طرح رو برداشته و با توجه به تغییراتی که برای بهبود شبکه تو ماه های اخیر داده بیاد برای عید طرح جایگزینی بده
معمولا یه کاربر مبین نت هست هر چند وقت یه بار میاد یه اطلاع رسانی می کنه و میره. اگه خبری باشه ممکنه بیاد بگه
قیمت 1 مگ هر گیگی 8 تومنه .نقل قول:
می شه 64 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میتونید هزینه مودم کنید وایمکس ایرانسل هم میتونید بش فکر کنید ی خوبی که داره اینه که چند گیگ سفارش بدید هر چی بیشتر باشه بیشتر تخفیف می خوره!
طرح 512 رو دوستم داره سرعت شبانش 120 تا بود! از طرفی گیگ اضافش و تعرفه هاش هم ارزونتره .
اون 1 مگ با 1 مگ نوروزی فرق میکنه. 1 مگ نوروزی گیگی 10 تومنه.
من در حال حاضر از آسیا تک سرویس میگرم ولی دیگه بدرد نمیخوره ، مخصوصا در دانلود شبانه
حالا نظرم روی مبین نت هست . سرویس های 2 مگ این شرکت چطوریه؟ در دانلود شبانه ، سرعت دانلود چقدر هست؟
با تشکر
سلام
مبين نت هم سرعت شبانه اش كمه
منظورم سرعت دانلود از سرور خارج كشور ولي سرعت دانلود از داخل كشورش مناسبه
اين مشكل فقط شبها مخصوصا اتفاق مي افتد
عكس زير مربوط به ساعت 3 صبح و موقع سحر هستش ولي شب هاي گذشته هم به همين نحو بوده
لطفا بررسي كنيد سرعت شبانه شما فقط سايتهاي خارجي كمه يا سايتهاي ايراني هم سرعتشون كم ميشه؟
نقل قول:
کیفیت مبین نت بستگی به شهر و منطقه محل زندگی تون داره و بهتره خودتون اگه امکانش رو دارید تست کنیدنقل قول:
بعضی جاها سرعت دانلود شبانه برای 2 مگ درحد 512 هست (به دلیل شلوغی و اشتراک 1 به 4) بعضی جاها هم سرعت خوب و در حدود 250 تا 300 هست
تو روز این مشکل معمولا وجود نداره و و سرعت حداکثر هستو
دوستان برا آيفونم ميخوام مودم جيبى مبين نت بخرم چون اين رايتل پدر باتريم رو دراورده و فرطى تموم ميشه.حالا مودم جيبى قدرت سيگنال خوبى داره؟شارژ چقدر نگه ميداره؟
به نظرتون كدوم سرويسش به درد مودم جيبى ميخوره كه سرعتش خوب باشه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
مثل اینکه وضعیت منطقه ما یکم بهتر شده.حداقل اینکه در روز سرعت دانلودم به بالاترین حد رسیده
آمدی جانم به قربانت ولی ......
با حل مشکلات adsl پس از چند سال،دیگه از شر مبین نت بخاطر نوسانات بیش از حدش،دانلودهای شبانه اش،مشکلات https و بخصوص قیمتهای چندبرابری نسبت به adsl راحت شدم.:n20:
نوروزی سرور داخلی الان
یازی نوستالوژیک من :n02:
دوستان من تازه مبین نت گرفتم. میخوام شب بذارم برا دانلود سیستم روشن بشه ، دانلود کنه ، خاموش
بشه :n05:
مودم ADSL اینجوری بود که باید قبل از دانلود رایگان شبانه یه بار خاموش روشن میشد که وارد طرح شبانه بشه. این چجوریه قضیش؟
یادمه قبلا یه تاپیکی در این مورد فعالیت میکرد. الان ندیدمش! کجاس؟
چه خاموش کنید چه نکنید از ساعت ۲ تا ۸ اتوماتیک رایگان محسوب میشه ولی وقتی خاموش نمیکنید حجم مصرفیتون توی گزارش کارکردتون ریست نمیشه و مجموعش گزارش میشه اما این ساعت رایگان هست. من شخصا خود خاموش نمیکنم (۲۴ ساعت و هفتروز لپتاپم روشنه و متصل)
دوستان من توی سایت مبیننت قسمت گزارش کارکرد تقریبا آپدیت نمیشه!! قبلا اینطور نبود و الان یک ماهه که حجم باقیمانده ثابته! شما اینطوریه؟ سیاست دزدی جدیده که حجم باقیمانده رو شفاف اعلام نکنن؟؟
من هم تازه امروز اشتراک گرفتم و میخواستم بدونم کجا حجم مصرفی رو نشون میده.
من حدود یک گیگ مصرف کردم ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده 12 مگ!
نقل قول:
شما یبار با استفاده از دکمه خروچ خارج و دوباره وارد شو یه بارم مودم رو خاموش روشن کن ببین تغییر می کنه یا نه شاید هم مشکل داشته باشه
البته برای من که گیگ اضافه گرفتم از روی تراز مالیم متوجه میشم
مودم رو خاموش روشن کردم درست شدنقل قول:
ممنون از راهنمایی
حجم مصرفی آپدیت میشه ولی نمودار کارکرد تا یک هفته قبل نمایش داده میشه.برای من که اینجوریه.نقل قول:
به زرت قاطع عرض میکنم امشب در حال تجربه ی افتضاخ ترین سرعت شبانه هستم. اول با دو آی پی 5 و 130 متعلق به خود مبین نت وصل بودم، بعد برای تغییر آی پی دیسکانکت و مجدداً کانکت شدم و اینبار برای اولین بار با آی پی شرکت دوست و برادر یعنی مخابرات ایران (رنج 2) وصل شدم. مجدداً دیسکانکت شدم و بعد از کانکت شدن افتضاح ترین آی پی عمرم رو گرفتم که با 94 شروع میشد (از شرکت افروز اطلاع نرسان). با تکرار این فرآیند باز به همون آی پی مبین نت (رنج 5) برگشتم. فکر کنم همین بهتر از همه س.
با سلام :n18:
دوستان من به زودی...قصد خرید یک وایمکس مبین نت رو دارم!(منظورم از بزودی... اینه که ممکنه تا ماه دیگه یا تا دو ماهه دیگه با تا دو هفته ی دیگه باشه):n02:
چند تا سوال داشتم::n03:
اولا بین وایمکس مبین نت و ایرانسل کدوم رو انتخاب کنم؟:n13:
دوما آیا تو شهره من (کاشان) وایمکس مبین نت اومده؟:n03:
سوما تعرفه هاش چجوریه؟؟:n27:
باید بگم که تعرفه ای که من می خوام این جوریه::n06:
من تقریبا 3 سال با دایل آپ و سه سالی با adsl کار کردم که یک سال با فرا ارتباتط و دو سال اون با 2030 بود که تقریبا اعصاب خورد کن بود(مخصوصا الآن)!! :n21:
من دونبال تعرفع ای با سرعت عادی (نه چندان کم) و با ترافیک معین هستم!!مثلا یک ماهه یک گیگ!هرچند اگه مثل 2030 باشه چه بهتر ولی اگه نبود زیاد مهم نیست!:n05:(مثلا این که پول ترافیک رو بدی و بدون محدودیت زمان استفاده کنی)
و بهتره این رو در مورد خودم اعلام کنم دوستان من دونبال سرعت نیستم دونبال سهولتم!!(مغزم پکید با این حرف):n02::n01:
و باید اضافه کنم که زمانی که همه از رعت 2030 میرنجیدن من باهاش حال میکردم نمی دونم چرا؟؟:n10:
دوستان من طرح نامحدود نمی خوام چون دزدیه واقعیه و سرعت اینترنت رو پایین میارن و گرنه من همون ماه اول دو برابر قیمتش دانلود میکردم!!:n09:
در ضمن دوستان میشه اینترنتی شارژش کرد یا نه؟؟؟:n13:
پیشاپیش ممنون!:n16:
ببخشید سرتون رو درد اوردم!:n12:
دسته بندی انواع IP از نظر کیفیتنقل قول:
2 مخابرات (اقتضاح ) :n21:
5 مبین نت (معمولیه معمولی) :n28:
37.98 مبین نت (نه به خوبی قبلی)
37.221 گسترش ارتباطات..... (هم معمولی هم خوب بسته به شانس) :n23:
62 افروزنت (اونورتر از اشغال) :n21::n21::n21:
64 ایضا همون بالایی :n21::n21::n21:
94 ایضا همون بالایی :n21::n21::n21:
79 افرانت (عالی بعضی وقت ها هم نه عالی) :n05:
تبصره: همه گفته های فوق فقط برای دانلود شبانه صادق هست و گرنه تو روز همه با نهایت سرعت و بهترین پینگ امادگی دادن خدمات و خالی کردن ترافیک شما رو دارند.
سلام
دوستان من ی مشکلی برام پیش اومده آعصابمو ریخته به هم.
مشکل اینه که وقتی با گوشی کانکتم و از طرریق ایرانسل تقریبا دقیقه ای یک بار اتصالم قطع میشه و مادامی هم که جی پی ار اس رو از منو خاموش و روشن نکنم وصل نمیشه.
ضمنا از نرم افزار اپرا استفاده میکنم
سلامنقل قول:
1- در صورتی که شبکه گسترده تر میخواهید مبین نت و اگر ترافیک اضافه ارزونتر میخواهید ایرانسل. پوشش هردو در سایتهاشون هست.
2- بله؛ گمون کنم حتا در قمصر هم پوشش بده!
3- به سایت مراجعه کنید و دنبال طرحهای فصلی باشید که ارزونتر.
4- اگر میتونید adsl بگیرید و قصد جابجایی ندارید سراغ وایمکس نیایید. بهترین adsl شهرتون را انتخاب کنید. (بنظرم خود مخابرات برای شما بهتر باشه)
5-بــله
سلام
من میزان داده های ارسالیم خیلی بالاست.
یعنی اگر 150 مگابایت recieved داشته باشم 180 مگ sent دارم!!!!!!! در حالی که هیچ چیزی آپلود نمی کنم و هیچ نرم افزاری هم استفاده نمیشه! آنتی ویروسم هم آپدیته همیشه
من این مشکل رو با هیچ سرویس دهنده دیگه ای (شاتل یا صبانت و ...) نداشتم
مشکل از کجاست؟؟ آخه کلی حجمم داره میره :n28:
ip من جزو کدوم گروه میشه؟نقل قول:
178.131.146.145
IP رو از این بگیرید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظورم از این سوال این بود که این عددهایی که گفتن رقم آخر سمت راست بوده یا چیز دیگه
سلامنقل قول:
علت بالا بودن ارسال به دریافت میتونه یک چیز باشه:
فیلــترشکن!
البته باز سند به رسیو باید کمتر باشه؛ نه بیشتر.
مثلاْ ارسال به دریافت بطور معمول برای وبگردی ساده میتونه سه به یک یا کمتر باشه؛ ولی با فیلــترشکن میشه دو به یک.
بازی آنلاین هم ارسال را بیشتر میکنه.
اعداد عنوان شده اولین عدد از سمت چپ هستند.نقل قول:
ممنون:n16:نقل قول:
استفاده می کنم ولی نهایتا 1 ساعت در روز و ساعاتی که استفاده نمی کنم هم میبینم که با سرعتی نزدیک به 30kb/s داره sent هام بالا میره :n29:
بازی آنلاین هم کلا نمی کنم
مشکل شما از isp نمیتونه باشه.شما الان سرویسهای adsl رو داری یا قبلا چک کرده بودی.ممکنه برنامه جدیدی نصب کرده باشی که داره دیتا میفرسته.حتما برنامه ها رو چک کن و در بخش آنتی ویروس مربوطه مشکلت رو بگو.نقل قول:
منظورتون از شبکه ی گسترده تر یعنی چی؟؟:n13:نقل قول:
سلام
1- در صورتی که شبکه گسترده تر میخواهید مبین نت و اگر ترافیک اضافه ارزونتر میخواهید ایرانسل. پوشش هردو در سایتهاشون هست.
2- بله؛ گمون کنم حتا در قمصر هم پوشش بده!
3- به سایت مراجعه کنید و دنبال طرحهای فصلی باشید که ارزونتر.
4- اگر میتونید adsl بگیرید و قصد جابجایی ندارید سراغ وایمکس نیایید. بهترین adsl شهرتون را انتخاب کنید. (بنظرم خود مخابرات برای شما بهتر باشه)
5-بــله
دوست عزیز من ترافیک ارزون می خوام چون نیاز زیادی به سرعت بالا ندارم ولی 2030 برام نابوده!!حتی درست نمیتونم یک صفحه باز کنم(ساعات پر مصرف و سایتای کمی حجیم) حتی بعضی وقت ها نمی تونم یه فایل 50 مگی رو دانلود کنم!!!:n14:
در ضمن قصد جا به جایی ندارم ولی می خواستم وایلدس بگیرم تصمیم گرفتم همین وایمکس رو بگیرم راستی تعرفه هاش فرق داره؟؟:n29:
شما اگه ADSL دارید و تو شهرتون ispهای دیگه ای هم هست می تونید از اونها خدمات بگیرید مطمئن باشید تعرفه های وایمکس (چه مبین و جه ایرانسل) ارزون تر از ADSL نیست با این حال خودتون می تونید قیمت تعرفه ها رو در سایت های این دو شرکت وایمکس ببینید و مقایسه کنیدنقل قول:
منظور ایشون از شبکه گسترده تر،پوشش بیشتر شهرها نسبت به ایرانسل هست.نقل قول:
شما اگه نعرفه ارزون میخوای اصلا طرف وایمکس نیا.این تعرفه های مبین نت:
منظور شما همون 2020 مخابرات هست دیگه.شما اگه از مخابرات ناراضی هستی از یک شرکت دیگه سرویس بگیر.شرکتهای خصوصی تعرفه های مختلفی دارند و نیاز شمارو برطرف میکنه و چون قصد جابجایی نداری پس نیازی به وایمکس دیده نمیشه.کد:http://mobinnet.ir/default-112.aspx
یه سوال سرعت رایتل چجوریه؟؟برای gprs:n13:نقل قول:
منظور شما همون 2020 مخابرات هست دیگه.شما اگه از مخابرات ناراضی هستی از یک شرکت دیگه سرویس بگیر.شرکتهای خصوصی تعرفه های مختلفی دارند و نیاز شمارو برطرف میکنه و چون قصد جابجایی نداری پس نیازی به وایمکس دیده نمیشه.
رایتل تکنلوژیش 3G هست نه gprsنقل قول:
تعرفه هاش معمولا از وایمکس هم بالاتره و فقط به درد وب گردی می خوره ولی سرعت و کیفیت خوبی داره اگه گوشیتون و شهرتون پشتیبانی می کنه می تونید استفاده کنید البته مودم USB سیم کارت خور هم داره