هر 2 تا رو می تونی انجام بدی
ضمنا در تقویم در 1 را باز کن
دیشب 4:45 رفتم بخوابم !:19:
Printable View
هر 2 تا رو می تونی انجام بدی
ضمنا در تقویم در 1 را باز کن
دیشب 4:45 رفتم بخوابم !:19:
حواس:31: ضمنا یادم اومد به مخفی بودن آرش هم مربوطه!نقل قول:
اون یکی چیه؟نقل قول:
یکی هم سیب زمینی هست :31:
نقل قول:
Reward:
+ 1 skill point towards Vigor
:13:
من کلاه میخام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینتونتوری من!
قسمت مهمش اینه که بقیه چیزایی که از این تقویمه میگیریم رو دیدم:31:کد:http://tw-db.info/invent.php?x=a48f08065aaedaefd82fdbd6eac75c02c20eb2e8
کوئست براش برای من فعال شده !! چرا ؟
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
سعید بیا یاهووووو
zet بازم در مورد آپدیت بعدی خبر داد :
این محصولات به بازی اضافه خواهد شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که از عکس می شه فهمید اون اولی از سمت چپ برا پر کردن جون اینا هست ! البته این یک فرضیه هست چون بتا 1 هنوز نیومده :31:
میگم این کلاه کریسمس که توی هیچ ستی نیست. درسته؟ پس به چه درد می خوره؟ دوم اینکه به من 5 تا داد با باز کردن در شماره 1 به شماچی؟ سوم اینکه سیب زمینی در کار نیست:31:
اینم ازینای من :نقل قول:
اینتونتوری من!
کد:http://tw-db.info/invent.php?x=f2a8261911d85c37f57fb828db1b9b4e0fe22b5b
شانسی هست به یکی از مولتی های من :18: سیب زمینی داد به یکیش شکلات و به یکیش غذای اسب و به یکیش بیسکویت و ... :18:نقل قول:
فورا رفتی اون یدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که گذاشته بودن مارکت خریدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mexican bandana اضافی شما را خریداریم
آره پول زیاد بود خریدم :دی بازم میخرم :دینقل قول:
فورا رفتی اون یدونه رو که گذاشته بودن مارکت خریدی؟
میخوای یه دونه رو بزارم مارکت مینیمم صدهزارتا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پول مالیاتشو نداری : ))))))))))))نقل قول:
میخوای یه دونه رو بزارم مارکت مینیمم صدهزارتا؟
و کسی هم نمیخره :دی لوول
اینو خوب اومدی:31:نقل قول:
پول مالیاتشو نداری : ))))))))))))
با یوزرت آب بخوری من میدونمنقل قول:
اینو خوب اومدی
عجب آدم ابلهی! براش جایزه گذاشتن اونوقت اینهمه پول همراهشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اولین دوئلم بود. چه حالی داد!
فقط الآن 2 ساعت باید راه برم تا بخوابم! جالب میشه اگه تو این مدت یکی منو پس اوت کنه:31:
جریان اون دیگری کویست چیه؟ فقط کفش رو گرفتیم که اونم بیشتر شبیه یه تکه چوبه تا کفش.. بعدش باید چی کار کرد...
اون کفش نیس، اینایی هست که کفشو تمیز میکنن. اسمش چی بود؟:31:نقل قول:
شیشم یه کوئست میاد ازت اینو میگیره و یه (اسکیل) repairing و یه پرتقال میده! دو روز هم وقت داری کوئست رو انجام بدی (یعنی تا هفتم)
بیست و چهارم تا بیست و شیشم هم یه کوئست میاد (دوئل) برا اون کلاهه
براشنقل قول:
اسمش چی بود؟
==
سعید این 1دونه att و 3 تا اسکیلی که گرفتم رو به چی بدم؟؟
اسکیل رفت رو app و att رفت روی dex :دی
ایمت را ببر بالا چون 1.30 بیاد ایم برا فورت لازم خواهی داشت ( کاری که من می خواهم بکنم :31: چون الان ست طلایی بهم 35 لیبور اضافه می ده و الان منم دارم 35 تا اسکیل اضافه در لیبور کارا را بر می دارم و به ایم خواهم داد تا حداقل بتونم دوئل های NPC هم بکنم برا تجربه :31:
اوکی بزار حالا ورژن جدید بیاد تکلیف تو و من مشخص بشه :دی بعد ببیینیم چیکار باید بکنیم :دینقل قول:
ایمت را ببر بالا چون 1.30 بیاد ایم برا فورت لازم خواهی داشت ( کاری که من می خواهم بکنم چون الان ست طلایی بهم 35 لیبور اضافه می ده و الان منم دارم 35 تا اسکیل اضافه در لیبور کارا را بر می دارم و به ایم خواهم داد تا حداقل بتونم دوئل های NPC هم بکنم برا تجربه
تو که لول نمی تونی اپ کنی از کجا گرفتی/؟:46:نقل قول:
درضمن این نامردیه.. سیب زمینی انرژی و سلامتی رو 10 درصد افزایش میده..:19: این بهتره از شیرین بیان..بقیه رو نمیدونم چی می کنن
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
بدون شرح...!
من و کاراگاه گجت...
:27:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)
reza_kinglord
داره کویست ها را می ره به خاطر اونه ...نقل قول:
خسته شدی تو! اینقدر به فکرت فشار نیار...نقل قول:
براش
آره اون بهتره:13: منم از اونا میخام.نقل قول:
درضمن این نامردیه.. سیب زمینی انرژی و سلامتی رو 10 درصد افزایش میده..
ولی من کلا از این چیزایی که مصرف شدنیه خوشم نیومد. میزاشتن باشه برا خودش...
یکی از افراد شهرم 4 تا چیز گرفت که برا غذای اسب هست و 25 % زمان سفر را کم می کنه :31:
اونوقت اگه کارکتره پیاده بره، خودش غذای اسب رو میخوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی از افراد شهرم 4 تا چیز گرفت که برا غذای اسب هست و 25 % زمان سفر را کم می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی خوشم میاد در حاضر جوابی حرف نداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فشار نیاوردم بلد بودم از اول حسش نبود جواب بدم بعد که حسش اومد جواب دادم هه هه
mexican bandana رو خریدم به قیمت 305 تا:31: فکر کنم طرف با احتساب مالیات، ضرر کرد:31:
زمان را درست کردند و الان به وقت سرور شد یعنی ساعت 2.30 به وقت ما می شه تقمیم را باز کرد
که الان باید شماره 2 را باز کنیم ...
این چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسمش glass marble هست و ظاهرا مربوط به کریسمسه
من غذای اسب گرفتم :دی
هیچوفتم بدون اسب نمیشم من :دی !!
چیز بدرد نخوریه :دی
من 10 شکلات گرفتم:31: motivation دوئل رو میبره بالا
بریسکو یادم نیست چی گرفتم ولی انرژی رو بالا میبره
چرا عکسه رو گذاشتی تو پروفایلت؟
میارن درتو!! تخته میکنناااا:31:
خب دیگه من برم:31:
الان دیگه پی سی حال نمیده دیگه باز دارن عقده ای بازی در میارن !!نقل قول:
من 10 شکلات گرفتم motivation دوئل رو میبره بالا
بریسکو یادم نیست چی گرفتم ولی انرژی رو بالا میبره
چرا عکسه رو گذاشتی تو پروفایلت؟
میارن درتو!! تخته میکنناااا
اینویری من تغییراتی کرد گفتم لینکشو بزارم :دی لووول
راستی سعید برو ته توشو در بیار ببین این آیتم های تقیم دائمی هستند یا بعد کریسمس از بین میرن ؟کد:http://tw-db.info/invent.php?x=f2a8261911d85c37f57fb828db1b9b4e0fe22b5b
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
اینویری من تغییراتی کرد گفتم لینکشو بزارم :دی لووول
راستی سعید برو ته توشو در بیار ببین این آیتم های تقیم دائمی هستند یا بعد کریسمس از بین میرن ؟کد:http://tw-db.info/invent.php?x=f2a8261911d85c37f57fb828db1b9b4e0fe22b5b
این optimization of profits چطور فعال میشه؟
من فکر میکردم tomorrows headline رو که تموم کنیم این میاد (مثل duel tactics و unforgiven) ولی نشد!
ویرایش: مخلص داش سروش هم هستیم:31:
ها؟:31:چی شدش الان؟:31::10:نقل قول:
برای اینکه علی نیاد حذف کنه:
اسکریپتی هست که بگه چه لباس هایی برای فورت خوبه؟برای کار که داریم.برای فورت چطور؟
:31::10:
اسکریپت نمیدونم ولی یه add on فایر فاکس هست. من نصبش کردم اسمش the saloon bar هست. بگرد توی سایت موزیلا. قبلا همین add on بود ولی چیزی برای فورت نداشت. پس حواست باشه اگه سرچ کردی و چند تا جواب بهت داد هر کدوم که جدیدتره نصب کن
نقل قول:کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/243983/
من یکی دیده بودم فکر کنم !! تو لیست اسکریپ هایی که گذاشتیم نبود؟؟نقل قول:
اسکریپتی هست که بگه چه لباس هایی برای فورت خوبه؟برای کار که داریم.برای فورت چطور؟
راستی سعید این سئوال منو جواب نداد !
فعلا دارم مخ zet را می زنم تا برام world 2 را فعال کنهنقل قول:
این سوال برا خودمم هست و سر فرصت می پرسم :20: