اوليت من سرعته پس قاعدتا بايد محدود بگيرم , اينم بگم که در حال حاضر isp من انديشه 1024 هستش و سرعت دانلودم 200 .
من مي خواستم ايتو بدونم که اونايي که ميگن سرعت دانلودمون 500 هستش از کدوم isp استفاده مي کنن؟؟
بازم ممنون:n16:
Printable View
اوليت من سرعته پس قاعدتا بايد محدود بگيرم , اينم بگم که در حال حاضر isp من انديشه 1024 هستش و سرعت دانلودم 200 .
من مي خواستم ايتو بدونم که اونايي که ميگن سرعت دانلودمون 500 هستش از کدوم isp استفاده مي کنن؟؟
بازم ممنون:n16:
ادنیشه اخرش همینی هستش که میگی .
8 مگ متونی بخری نوین نت که اسمش شده های وب 700 تا دانلود کنی .
4096 البرز هم هستش 400 تا بهت میده
ضحی کیش 2048 هم 250 تا 260 تا میده
تو رشت اینها من میدونم
نقل قول:
دوست عزیز سرعت شبانه شما چند هست؟ رشت هستید؟ با این سرعت شبی چقدر میتونید دانلود کنید؟نقل قول:
دوست عزیز شما مطمئنید که نوین نت در حال حاضر اینجارو ساپورت می کنه؟؟ چون من رفتم مناطق تحت پوشش رو دیدم فقط اصفهان رو ساپورت می کرد .نقل قول:
بله رشت هستم , سرعت شبانه معمولا 90 هستش ولی بعضی روزا بعد از ساعت 2 سرعتم به 200 می رسه البته اینم بگم که از خرداد به اینور فقط یک شب اینطوری شد ولی قبل خرداد هر شب بود .نقل قول:
آره عزیز کل شهرستان های استان گبلان را پوشش میده چه برسه به رشت
نقل قول:
دریغ از ادرسش , میشه سایتش یا ادرس محلش رو بهم بدی البته اگه داری .نقل قول:
مرکز 7 رشت رو پوشش نمیده !نقل قول:
خدمت شما 01413235084
نقل قول:
نمیدونم والا تماس بگیرید سوال کنید
نقل قول:
بله دوست عزیزنقل قول:
البته واسه من 256 نامحدوده!! ولی بازم سرعت از 1 شب به بعد تقریبا نصف میشه!!
سرعت دانلودت چنده؟نقل قول:
درطول روز بین 35 تا 55 در نوسانه..نقل قول:
شبا از ساعت 1 به بعد در بهترین حالتش حداکثر 35 تا 40تاست.
من به اون مثلاً مهندس اندیشه گفتم ،نقل قول:
هنوز جواب نداده ... :n24:
اون اینجور چیزارو جواب نمیده..نقل قول:
فقط واسه تبلیغ کردن برای اندیشه میاد اینجا!!
خودش بهم گفت جواب میدم !نقل قول:
الان قایم شده ...
:n29:
عجب گیری کردیم به چند شرکت زنگ زدم میگن مرکز 5 پورت خالی تا 2 ماه آینده نداریم باید نوبت وایستی :n27:
یه سوال دارم , می خواستم بدونم که سرویس محدود پارس انلاین بهتره یا اندیشه؟؟
با توجه به نظرات بچه ها و تجربه ی خودم از نظر سرعت، محدود اندیشه بهتره.نقل قول:
خب پس من باید چیکار کنم که از دست این اندیشه راحت بشم , یکی از دوستان گفت بیشترین سرعت رو نوین نت میده زنگ می زنم بهش دریغ از یه جواب , اصلا بر نمی داره .:n27:نقل قول:
واس من اصلا قیمت مهم نیس حاضرم ماهی 100 تومن بدم برای سرویس محدود ولی فقط سرعتم خوب باشه , هر راهی رو می رم به در بسته می خورم .
نوین نت که تو سایتش میری فقط استان اصفهان رو پوشش میده!نقل قول:
ها وب سرویس حجمی خوبی میده فعلا! تو رشت مراکز 2 و 8 و 6 رو ساپورت میکنه.هنوز همه مناطق نیست.اینم تعرفه هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البرز هم شنیدم سرویسش خوبه ولی اینجا کسی تست خاصی ازش نذاشته..تعرفه هاش
وضع اندیشه و پارس آنلاین هم که معلومه..
شاتل هم اگه فقط دنبال سرویس حجمی هستین سرعت خوبی داره..تعرفه
مخابرات هم قبلا خیلی خوب بود اما الان اوضاش جالب نیست.فقط یکی از دوستان 1 مگ نامحدود داره که سرعتش 220تاست و راضیه.بیشتر دوستان ناراضین..البته الان که سرعت های بالاش نیاز به جواز کسب و کارت دانشجویی و این چیزا داره!!
درکل به نظرم اگه تو مناطق تحت پوشش هاو وب هستین امتحانش کنین.اگه نه که میمونه شاتل.(البرز رو مطمئن نیستم که پیشنهاد ندادم)
البته همه ی اینا در مورد سرویس حجمی بودش.
ممنون دوست عزیز :n16:نقل قول:
از این می ترسم که برم شاتل بگیرم بعدش های وب مرکز 5 رو ساپورت کنه , شما اطلاعی دارید که چه زمانی مناطق دیگه رو ساپورت می کنه ؟؟
نقل قول:
منم خودم منتظرم مرکز 5 رو ساپورت کنه..
میتونین با این شماره تماس بگیرین سوال کنین :
0141-3235084
نقل قول:
سلام دوست عزیز من از شما مشخصات سرویس رو خواستم اما شما فقط گفتی 256 نامحدود دارم نامحدود چی 1 به 10 یا نه
های وب که همون نویت نته گند زدن به شرکت اسمشو عوض کردن ، اینم یه چیزی مث مخابرات که تا دیدن مشتری جلب کرده دونه دونه خدمات و سرویس هاشو کاهش داد و قیمت هاشو افزایش... همه استان رو هم ساپورت میکنه ولی
اما خودم احتمالا دیگه از ضحی کیش برم و بین اندیشه و پارس موندم با توجه به حجم دزدی اندیشه همون پارس بهتر نیست؟
گفتم الان 512 نامحدود با قیمت 150 هزار تومن برای یک ماه دارم .نقل قول:
حالا میشه جواب بدید ؟
نقل قول:
اوکی چون شما از سرویس نامحدود استفاده میکنید شبها سرعت شما باید نصف بشه تا کاربرای حجمی بتونن با سرعت خوبی دانلود در ساعات رایگان رو انجام بدن برای همه سرویسهای نامحدود این کار انجام میشه شما میتوند دانلود خود را در روز انجام بدین که به مشکل بر نخورید اما کاربری که سرویس حجمی داره نمیتونه روزا دانلود کنه و اگر دانلود در ساعات رایگان رو هم سرعتش کم باشه که دیگه قابل درک نخواهد بود ما باید هر دو طرف رو راضی داشته باشیم بخاطر همین سرعت سرویس نامحدود در ساعات رایگان به نصف تبدیل میشود این چنچ سرعت برای همه سرویهای نامحدود انجام میشه
بسیار خوب ، 1 مگ محدود شما رو داشتم .نقل قول:
روز سرعت 200 ، شبانه 90 .
اینو میشه توضیح بدید ؟
عجب...:n06:نقل قول:
الان سرویسم 128 با حجمه 5 گیگه، سرعته من واسه چی نصف میشه؟!
128، 8 گیگم که ظاهرا ورداشتین
اره قبلا اعلام کرده بودن یک خبر خوشی در راه است.خبر خوش برای منفعت خودشان بود که سرویس هایی که به ضرر شرکت بود حذف شد.نقل قول:
آخر هم متوجه نشدم قضیه ی این سرور عوض شدن ها چیه ؟ تو این ریپورت زده اصفهان ! یه بار مبین نت بود!
یعنی چی این سرورها عوض میشن؟ یعنی اون زمانی که نوشته بود مبین نت ، شرکت مبین نت داشت به ضحی کیش کمک میکرد؟ این شرکت ضحی کیش با اسم مخابرات اومد تا کلاهبرداری کنه و موفق هم شد! آخه چقدر آدمخوار داریم که این ملتی که پول نتش رو با زحمت بدست میاره رو میچاپه! تفـــــــــــــــــــــــ ـ تو روحشون!
Chill bro!
شما در مورد این توضیح بدید که چرا در نقاط دیگر دنیا بر حسب کیلوبایت بر ثانیه و مگابایت بر ثانیه سرویس ارایه میدن و میزان دانلود و آپلودشون همون قدره ولی تو ایران این امر فقط اسمیه و سرعت دانلود بر حسب کیلوبیت محاسبه میشه و سرعت سرویس اسمی 256 میشه 50 و حتی در شرکت درپیت ضحی کیش میشه زیر 30 .آیا اسم این دزدی تو روز روشن نیست؟:n21:نقل قول:
نقل قول:
سلام عزیز من این چیزا دست ما نیست از سازمان نظارت دستور به همه ISP ها هست دوست عزیز اینجا ایران هست هیچ ISP بدش نمیاد که به کاربراش سرعت زیاد بده اما وقتی شما صاحب ISP باشی و دستور بدن که نت رو لیمیتد کنی باید انجام بدی در غیر این صورت درت تخته خواهد شد ما نمیتونم چنین کاری بکنیم از زیر ساخت مشکل داره
تو این تاپیک دیدم یه سری از دوستان عزیز گفتن اندیشه دزده با ورد به ISP دیگه میتوند بفهمید که کی دزده با تشکر
نقل قول:
سرعت شما اگرم کم بشه در روزها کم میشه نه شبها
نقل قول:
همیشه اینطور نبود 100% اگر این طور بود 100% مشکا فنی بود از طرف شما
در اخر باید به شما دوستان عزیز عرض کنم این چیزها رو من فقط برای روشن شدن شما گفتم هیچ کارمندی به خودش اجازه نمیده که چیزهای امنیتی یه شرکت رو بازگو کنه اونم بزارید پای دوست داشتن گیلان و گیلانی نا سلامتی من یه رشتی هستم :n02:
اون آقایی که مسوول دفتر لاهیجانتون هست اسمش چیه ؟نقل قول:
شما کارمند اندیشه هستید ؟ خود رشت ؟نقل قول:
میشه بپرسم سرعت خودتون چنده ؟ و چه سرویسی استفاده میکنید ؟؟؟
اصلا هم اینجوری نیست ... سرویس های نامحدود اندیشه سرعتشون چه شب چه روز زیاد تغییر نمیکنه ... 256 دارم - نامحدود ، که همونطور که گفته شد سرعت از 35 تا 50 در نوسان و بیشتر اوقات رو 40
512 نامحدود هم چند بار داشتم که سرعتش بین 70 تا 90 بوده
سرویس های حجمی روزها سرعتشون میره بالا چون حجم مصرف بشه ... ساعات رایگان هم کلا ملت میریزن برای دانلود و کلا میترکه :n08:
در کشورهای دیگه هم همچین نیست ... اونها هم سرویس های حجمی دارن ولی ترافیشکون مثل ما 1 گیگ - 2 گیگ - 3 گیگ نیست ... 50 - 60 یا 100 گیگ هست و اونا هم ساعات رایگان دارن ... و بعد از مصرف مثلا 40 گیگ از ترافیک ، سرعت دانلودشون کاهش هم پیدا میکنه ... البته همه جا اینجوری نیست ... سرعت آپلود معمولا کمتر از سرعت دانلود هم هستنقل قول:
Videotron
50mb down
1mb up soon to be 2mb
125gb limit +90gb that I pay and extra for
About 105$ a month
Virgin Media
50Mbps
Unlimited
$59 USD/month
ComHem AB
Bandwidth: 100 mbps down/ 10 mbps up
Traffic: Unlimited
59.60USD
I have AT&T
bandwidth: 6mbps down/768kbps
traffic: unlimited
35USD
Time Warner Cable
Cost: $107 month
15mbps Turbo Download / 1 mbps Upload
HD DVR Digital Cable
Beam Telecom
20Mbps - Down
15Mbps - Up
60gb limit. After that speed get reduced to 6Mbps Down
I'm paying Rs.2500/- pm(50 USD PM
I'm from Hyderabad, INDIA
40mb down, 10mb up. Unlimited usage with NO traffic shaping
£20 a month
اتفاقا منم هم حجمی داشتم هم نامحدود و در هر دو حالت شبا از 1 به بعد سرعت تقریبا نصف میشه!!نقل قول:
و در ضمن تو این 3سالی که اندیشه دارم همیشه همینطوری بوده و از هرکس دیگه ای هم که اندیشه داره سوال کردم همین مشکل رو داشته..!!