از این تم های هــــک شده استفاده کنیم بعدها برای ورود به live مشکلی پیش نمیاد؟
از این تم های هــــک شده استفاده کنیم بعدها برای ورود به live مشکلی پیش نمیاد؟
با این تم بن نمیشیم؟:2:نقل قول:
اين برنامه رو اول دانلود كن:(پسورد:hassanmirabiنقل قول:
1-فلشت رو وصل كن به ايكس باكسکد:http://rapidshare.com/files/410939187/Xtaf_Release_Gui_.rar
2-فلش رو واسه ايكس باكس customize كن
3-فلش رو بكن و وصل كن به كامپيوتر
4-برنامه رو باز كن
5-سپس از منوی Drive -> Open -> Harddrive or Mem Card کلیک کنید
6-بعدش وارد پارتيشن سوم شو
7-برو به فولدر content
8- سپس به پوشه ی 0000000000000 وارد شو
9-تمي كه دانلود كردي از خالت فشرده خارج كن
10-حالا تم رو در فولدر 4D5307E8 تزريق كن (eject رو انتخاب كن)
11-كار تمومه فلش رو وصل كن به كنسول و برو حالشو ببر
نه داداش عكسا هاي منو نديدي مگه همين تابال گرفتم كه به لايو هم وصل بودم.الان چند ماهه دارم ازشون استفاده ميكنم از سايت ايكس باكس هك ياد گرفتم كاملا مطمئنهنقل قول:
باتریش دوراسل بود. اما عکس اونی بود که گفتم.نقل قول:
کنسولم الایت جسپر هست و 6 ماه پیش گرفتم.
اما اینایی که شما گذاشتی دسته های سفید بود. ممکنه به خاطر همین فرق کنن؟
سلام می خواستم بدونم همچین چیزی تو ایران هست و اگر هست قیمتش چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میگم میشه مادربورد 360 رو دراورد و قطعات خاصیش رو ارتقا داد ؟
مثلا رمشو عوش کرد ؟
یا مادربوردش جوریه که همهچیزش غیرقابل تعویضه ؟
این فن ها یا همون intercooler ها اون زمان که هنوز falcon نیومده بود و امار E74 به شدت بالا بود توسط یک سری شرکت سود جو ساخته شد و به قیمت 40 تا 45 فروخته میشدنقل قول:
و در اصل قضیه کوچکترین تاثیری تو دمای داخلی نداشت
با اومدن Falcon بازار اینا هم جمع شد
نه عزیزنقل قول:
کل بحث و برتری کنسول همینه که این مسخره بازی ها رو نداره
دوستان رو جعبه این دستگاه جدیدا نوشته KINNET READY یعنی چی؟ مگه با دستگاههای ما نمیشه به KINNET وصل شد
360های جدید پورت مخصوص داره اما در 360 های قدیمی مثل همین الایت و اینا باید از یک تبدیل استفاده کرد. پس یعنی روی همه ایکس باکس ها قابل اجراست :8:نقل قول:
پاک شود...نقل قول:
شما از دیسک های ارجینال استفاده میکنید؟نقل قول:
نه داداش عكسا هاي منو نديدي مگه همين تابال گرفتم كه به لايو هم وصل بودم.الان چند ماهه دارم ازشون استفاده ميكنم از سايت ايكس باكس هك ياد گرفتم كاملا مطمئنه
من خیلی دوست دارم به live وصل بشم ولی میترسم بن بشم
چی کار کنم به نظر شما؟
نه عزیر اتفاقا با اومدن همون falconنقل قول:
چگونه می توانیم برای اواتارمان وسیله بزاریم ممنون.
وسایل رو که باید از live بخرینقل قول:
ولی بعضی بازی ها avatar award دارن که وقتی بازشون کنی تو همون قسمت customize avatar میتونی انتخاب کنی
برنامه دانلود میشه ولی وقتی کار اولو کردم این نر افزار اجرا نمیشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ويندوزت بايد xp سرويس پك دو به پايين باشه.آنتي ويروستم موقطا pause كننقل قول:
نه بابا ارجينال رو فقط واسه ps3 استفاده ميكنم.اگه ميترسي بن شي وصل نشو چون بالاخره هممون بن ميشيم.معمولا با دستگاههاي كپي خور بيشتر از يه سال نميشه تو لايو بازي كرد.من تا به حال دو تا كنسولم بن شده عوضشون كردم.اگه واقعا عشق بازي آنلاين داشته باشي و يه بار هم بازي كرده باشي و مزش رفته باشه زير زبونت ديگه بن شدن واست مهم نيست.نقل قول:
ولي حتما با فريم وير ال تي وصل شو
نقل قول:
نرم افزار دیگری نیست یا راهی دگر
سلام نمیدونم این کاره خلاف قانون ه انجمن هست یا نه.
ولی میگم:31:
من یه لپ تاب سونی دارم میخوام با یه ایکس باکس طاق بزنم.
اگه کسی مایله جواب بده تا راجبه بقیه چیزاش صحبت کنیم....:10:
نه داداش اشتباه میکنی ویندوز من ویستا sp2 64 هست و هم تم و هم DLC با لین برنامه ریختم رو فلشمنقل قول:
ويندوزت بايد xp سرويس پك دو به پايين باشه.آنتي ويروستم موقطا pause كن
در ضمن شما برای اینکه فولدر 00000000000000 رو تو pc ببینید باید یه تم یا تریلر یا هر چیز دیگه ای رو از کنسول به فلش move کنید
سلام
میشه هارد ایکس باکسو جدا کرد و روی ایکس باکس دیگه گذاشت.
ضرری نداره؟
آخه من خیلی خیلی میترسم بازش کنم.
3 چراغه نمیشه؟
اگه میتونید طرز در آوردنشو از روی شکل نشون بدید
سلام. بله میشه.نقل قول:
سلام
میشه هارد ایکس باکسو جدا کرد و روی ایکس باکس دیگه گذاشت.
ضرری نداره؟
آخه من خیلی خیلی میترسم بازش کنم.
3 چراغه نمیشه؟
اگه میتونید طرز در آوردنشو از روی شکل نشون بدید
نه هیچ ضرری هم نداره.
۳ چراغم نمیشه.
ماری نداره اون دکمه ی هاردو فشار بده حالا با اون یکی دستت هارد رو به در بیار
سلام
من اینجا یه سوالی پرسیدم اما میگن مربوط به ایکس باکس میشه
کسی می تونه راهنمایی کنه
سوال من اینه که در این عکس چطور اون چهار چراغ دسته روشن شده؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5237083&postcount=446
سلام
ایا گیر کردن و روان نبودن در 360طبیعیه؟چون توی بازی های red dead و alan wake توی جاهای شلوغ و پر جزییات افت فریم داره و کمی گیر میکنه:41:.ولی توی بازی های دیگه اینطوری نیست.مشکل از چیه؟
همون لحظه ای که دسته رو روشن میکنید 4 تا چراغش روشن میشه و چشمک میزنه ، همونجا عکس گرفته .نقل قول:
سلام
کسی یه سایت فارسی درست و حسابی برای تم میشناسه تم رو چه جور تو ایکس باکس بریزم اگه بخوام وقت تم دانلود کنم وبازی نکنم چی کار کنم بازم ممکنه بن بشه ؟
داداشي تم ها دو جورن:نقل قول:
1-پرميوم تم كه پوليه
2-تم معمولي كه مجانيه و راحت ميتوني از لايو به صورت قانوني دانلود كني
واسه پرميوم تم يا بايد پول بدي يا اين كه از روش هكر هاي محترم كه من تو پست هاي قبلي گفتم استفاده كني.
براي وصل شدن به لايو حتما بايد ال تي داشته باشي چه بازي كني چه نكني.با استفاده از تم هاي هك شده هم شناسايي نميشي خيالت راحت
توي اين بازي هايي كه گفتي كاملا طبيعيه معولا توي RD توي جنگل افت فريم وجود داره و حتي دستگاه من چند بار هم فريز شدهنقل قول:
نمي دونم من الان اكس پي سرويس پك 3 دارم نمي تونم برنامه رو باز كنم گفتم شايد فقط رو 2 جواب ميده.نقل قول:
لازم به اين كار نيست ميتونيد با همون نرم افزار فولدر 00000000000000 رو توي فلش درست كنيد
توی red Dead واسه من هم همین مشکل وجود داره و چند باری هم freeze داشتمنقل قول:
میگم اگه کابل hdmi خوب نباشه امکان داره افت فریم بوجود بیاره؟
نقل قول:
براحتی با فتوشاپ امکان پذیره!
آیا میشه هاردی رو که در مدل Elite وجود داره، به مدل Arcade وصل کرد؟
سوتی با حال به عکس دت کنید بعد توضیح دهید که فوتوشاپی و یا غیره...
yesss:46::5:نقل قول:
پس یکی جواب بده:46:نقل قول:
سلام.
من 2 روز پیش یه 360 نسخه elite گرفتم ولی یه سری مشکل دارم باهاش
وقتی 360 رو با کابل vga وصل میکنم به مانیتور، تصویر سایه داره. اینجا میگن برای همه همین طوریه (پس اصلا چرا کابلشو تولید می کنن؟)
وصلش می کنم به تلویزیون های قدیمی چون وضوحش پایین (1024x768) و اینچش بالاست نوشته ها تار و ریز هستن.هیچ Hint و Subtitle ی قابل خوندن نیست
با کابل HDMI وصلش می کنم به LCD Full HD و با وضوح 1080p تنظیمش میکنم ولی تصویر مثل عکسی که هفتاد بار روش زوم کنیم شطرنجی و پیکسل پیکسله. انگار اون بازی (Gears of war 2) این وضوح رو ساپورت نمیکنه. یه کم از تلویزیون فاصله می گیرم، این مشکل از دیدم پنهان میشه ولی ایندفعه به دلیل فاصله بازم نوشته ها قابل خوندن نیستن
چی کار کنم پس من؟ اعصابم خورده :41:
حالا همه اینها به کنار، من برای اتصالش به مانیتورم که قفط vga داره این کابل رو گرفتم:
مشکل اینجاست که این کابل این یکی سرش که وصل میشه به 360 یه دکمه داره که باید تنظیمش کنی روی یکی از دو حالت vga و av . یعنی فقط میشه از یکیشون استفاده کرد. برای همین موقع اتصال به vga مانیتور من هیچ صدایی ندارم.
بله فكر ميكنم تو كيفيت تصوير تاثير داشته باشه.آخه اين كابل با همه قيمتي گير مياد و مسلمآ اوني كه مثلآ 5 هزار تومن هست با اوني كه 4 برابرش قيميت داره كلي اختلاف داره تو كيفيت!نقل قول:
(قيمتها رو واسه مثال گفتم دوستان)
خب مشکل دوم شما که با هارد هست , برای اینه که باید کپی خور دستگاهتون رو Update کنید و همچنین اینکه داشبورد شما حتمانقل قول:
باید ورژن 9199 باشه.
در مورد مشکل اول شما هم همانطور که گفتم بر میگرده به CPU و یا احتمال بیشتر GPU .
البته شما اگه به من بگی که Error دستگاه شما در زمان 3 چراغ شدن دستگاه(قبل از تعمیر) چی بوده خیلی بهتر میتونم کمکتون بکنم .
اگه اشتباه نکنم اینم عکس اون قطعه ای هست که تعمیر کار برای شما عوض کرده:
منظور این Port هست که تو Xbox 360 Slim وجود داره :نقل قول:
شما با H.D.D بازی میکنید یا با FlashRam یا با DVD ؟نقل قول:
گیر کردن و Freez شدن مداوم اصلا طبیعی نیست !
امکان افت فریم که نه ولی امکان قاطی شدن رنگ ها , امکان واقعی نبودن رنگ ها , امکان پرش پیکسل , امکان پر نور شدن یا کم نور شن تصویر درش هست.نقل قول:
2 حالت بیشتر نداره , یکی اینکه تنظیمات دستگاهتون درست نیست و دومی اینکه کابلتون مشکل داره.نقل قول:
الان تمام مشکلات حل شده. مشکل دوم ( Freez شدن ) بوسیله ی ریختن صحیح LT 1.1 حل شد و الان بدون مشکل دارم از کنسول استفاده می کنم.نقل قول:
خب مشکل دوم شما که با هارد هست , برای اینه که باید کپی خور دستگاهتون رو Update کنید و همچنین اینکه داشبورد شما حتما
باید ورژن 9199 باشه.
در مورد مشکل اول شما هم همانطور که گفتم بر میگرده به CPU و یا احتمال بیشتر GPU .
البته شما اگه به من بگی که Error دستگاه شما در زمان 3 چراغ شدن دستگاه(قبل از تعمیر) چی بوده خیلی بهتر میتونم کمکتون بکنم .
اگه اشتباه نکنم اینم عکس اون قطعه ای هست که تعمیر کار برای شما عوض کرده:
در مورد تصویر هم باید بگم که احتمال زیاد درست تشخیص دادید. همون قطعه ای در تصویر مشخص شده رو عوض کرد.
خب خداروشکر که مشکلتون حل شد ولی واسم خیلی عجیبه چون هیچ جا نه خونده بودم و نه کسی به این مشکل بر خورده بود کهنقل قول:
به خاطر مشکل داشتن iXtreme تصویر Freez بشه !! چون هر مشکلی در iXtreme باعث میشه که شما حتی نتونید وارد بازی بشید !
خیر مشکلی در فریم ایجاد نمیکنه فقط ممکنه تصویر ویا صدا گهگاهی قطع و وصل شوند.نقل قول: