تا اونجایی که من میدونم نمیشهنقل قول:
فقط میتونی یه ویندوز دیگه تویه درایو دیگه نصب کنی و بعد از طریق ویندوز جدید فایل ها تو از درایو ویندوز قبلی یا دسکتاپ یا ... به جایی که میخوای انتقال بدی
Printable View
تا اونجایی که من میدونم نمیشهنقل قول:
فقط میتونی یه ویندوز دیگه تویه درایو دیگه نصب کنی و بعد از طریق ویندوز جدید فایل ها تو از درایو ویندوز قبلی یا دسکتاپ یا ... به جایی که میخوای انتقال بدی
روی دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه ی آخر که personaliz هست رو انتخاب کن و بعد برو بهنقل قول:
Window Color and Appearance
و در اینجا یک گزینه هست اونو علامت بزن و بعد او کی کن
دوست عزیز احتمالآ درایو شما NTFS نیستنقل قول:
سلام نمی دونم جای مناسبی رو برای طرح سوالم انتخاب کردم یا نه ؟
من می خواستم که هاردم رو از نو پارتیشن بندی کنم ولی نمی دونستم که در ویستا چگونه باید به داس برم ؟؟
آیا نیاز به CD bootable دارم ؟
در مسیر نصب ویندوز میشه پاتیشن بندی کردنقل قول:
اونجا که درایو نصب ویندوز رو انتخاب میکنی
منظورتون رو متوجه نمیشم..نقل قول:
در مسیر نصب ویندوز میشه پاتیشن بندی کرد
اونجا که درایو نصب ویندوز رو انتخاب میکنی
خب دی وی دی ویندوز ویستا رو بندازین داخل دی وی دی رام بعد سیستم رو ریستارت کنید و بعد کلید اینتر رو بزنید(در بعضی سیستم ها یه کلید دیگه) بعد نصب ویندوز ویستا شروع میشه ...بعد از مدتی میرسید به انتخاب درایوی که میخواید ویندوز در اون نصب بشه در اونجا درایو ها رو لود کنید حالا با کلید دیلیت میتونید درایو رو پاک کنید و دوباره حجمش رو تغییر بدیدنقل قول:
یعنی وقتی دیلیت شد کلید نیو رو بزنید و ...
این ارور چیه
موقع بازی کردن میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این گزینه چه طوری فعال میشه
هر کاری کردم نشد
ترن آن رو هم زدم نشد
چند تا تم بسیار جدید و شفاف باسه ویستا میخوام ؟
من یه اکس پی نصب کردم بعدش هم یه ویستا الان وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم گزینه اول میره تو ویستا و دومی میره تو اکس پی اگر هم بهش دست نزنی 30 ثانیه بگذره خودش میره تو ویستا
من میخوام :
1 - که اون 30 ثانیه رو کمتر کنم
2 - گزینه اول اکس پی باشه نه ویستا (یعنی اگه بهش دست نزنیم بعد از 30 ثانیه بره تو اکس پی)
وقتی تو ویندوز یه برنامه رو ران میکنی هی ازت سوال میکنه اجازه میدی نمیدی چطوری میتونم این رو خاموش کنم؟
سال نو همه مبارک