-
اینترناسیونــــــــــــال ::::: قهرمان امریکــــــــــــــــای جنوبـــــــــــــــی!!!!!!!!!!
تیم اینترناسیونال برزیلی در فینال جام باشگاههای امریکای جنوبی موفق شد با نتیجه در مجموع 4 بر 3، حریف هموطن خود، سائوپائولو را شکست دهد. در این دیدارها که بصورت رفت و برگشت انجام میشد، شب گذشته اینتر به تساوی 2-2 دست یافت که با جمع بندی آن با دیدار رفت که در خانه سائوپائولو و با نتیجه 2-1 به نفع اینتر انجام شد، تیم اینتر قهرمان این دوره از مسابقات شد.
گــلهای دیدار رفت: رافائل سابیز (54 و 62) برای اینتر، ادکارلوس (75) برای سائوپائولو
اخــراجیهای دیدار رفت: خوسو (11) از سائوپائولو و فابینیو (39) از اینتر
گــلهای دیدار برگشت: فرناندو (28) و تینگو (65) برای اینتر، فابرو (51) و لنیلسون (85) برای سائوپائولو
-
من متهم هستم.قلعهنوعي: با يک تساوى مىخواهيد دارم بزنيد؟!
مير قلعهنوعى سرمربى تيمملى کشورمان پس از پايان بازى مقابل سوريه گفت: در فوتبال اگر گل نزنى گل مىخورى و ما متأسفانه روى اشتباهات فردى بازيکنان گل تساوى را دريافت کرديم.
وى در پاسخ به اين سئوال که چرا مساوى کرديم گفت: فوتبال همين است، مىخواهيد با يک تساوى دارم بزنيد؟! به نظر من هيچکس مقصر نيست و متهم اصلى خودم هستم. وى در مورد نيامدن هاشميان و رضايى گفت: وحيد به من زنگ زد و گفت: مشکل دارم و نمىتوانم بيايم و رحمان هم به منsms زد و گفت: اگر براى بازى با سوريه بيايم يکى از شانسهاى بزرگ زندگىام را از دست مىدهم.
سرمربى تيمملى در مورد معدنچى و نيکبخت گفت: معدنچى را به اين علت تعويض کرديم که خسته شده بود و توانايىاش تمام شده بود و نيکبخت هم بازى خوبى را از خود به نمايش گذاشت. وى در مورد پيروزى کرهجنوبى گفت: مارکار را به بازى آنها فرستاديم و بايد فيلم بازى آنها را ببينيم و بعد نظرم را اعلام کنم. وى در مورد تعويضهاى ديرهنگام گفت: براى تغيير سيستم 30 دقيقه کافى است و به نظر من زمان تعويضها درست بود.
وى در پايان در مورد نظر مصطفوى در مورد اينکه گفته بود تاکتيک در پاسهاى کوتاه جواب نداد گفت: با نظر آقاى مصطفوى مخالفم، اتفاقاً ما روى پاسهاى کوتاه به گل رسيديم و در ضمن در مورد ترکيب و سيستم فقط من بايد نظرم را اعلام کنم.
-
مايلى کهن: جلوى پرسپوليس نقاط ضعف و قوت خودمان را مىشناسيم
فولادخوزستان امسال با مربيگرى محمد مايلى کهن پا به مسابقات فوتبال ليگ ششم حرفهاى خواهد گذشت. مايلى کهن که کارش را با فولادخوزستان از 7 مردادماه شروع کرده است در مورد وضعيت فعلى فولادخوزستان حرفهايى زده که آن را با هم مرور مىکنيم:
* يک هفته در اهواز تمرينات خود را پشت سرگذاشتيم اما با توجه به شدت گرما، تصميم گرفتيم اردوى تيم را در دهکده ورزشى چهار باغ کرج تشکيل دهيم البته قرار بود که اين اردو ده روزه باشد اما با موافقت مسئولان باشگاه زمان اين اردو بيشتر شد تا ما بدون دغدغه در فضايى خوب و امکاناتى مناسب تمرينات آمادهسازى را پىبگيريم تاکنون و بنابر حجم و سنگينى تمرينات که در مرحله بدنسازى هستيم با سه تيم متوسط بازى دوستانه انجام دادهايم تا ضمن مصون نگاه داشتن بازيکنان از آسيبديدگى آنان را محک زده باشيم. امروز با پرسپوليس در ورزشگاه کارگران تهران بازى داريم تا در مصاف با يک تيم خوب و مدعى نقاط ضعف و قوت تيمى را بهتر مورد تجزيه و تحليل فنى قرار دهيم.
* بعد از بازى با پرسپوليس، روز شنبه در محل آکادمى ملى المپيک از اعضاى تيم تست آمادگى جسمانى خواهيم گرفت تا بهتر و دقيقتر در جريان وضعيت آمادگى بازيکنان قرار بگيريم و بعد از آن هم به اهواز برمىگرديم و دور تازه تمرينات تيم را از 30 مرداد پى مىگيريم.
* بچههاى تيم ما جوان هستند و ممکن است در طول رقابتها دچار کمبود تجربه شوند اما انگيزه بالا دارند و به زمان نيازمند هستند. در دو سه نقطه مشکل داريم که البته آن را رفع مىکنيم.
* طبعاً با سقف تعيين شده، ما نمىتوانيم بازيکنان مورد نظر و ايدهآل خود را جذب کنيم اما ما در هر شرايطى تابع سياستهاى باشگاه هستيم و با ميدان دادن به جوانان نيازهاى تيمى خود را مرتفع خواهيم کرد.
* از تيم اصلى فولاد در فصل قبل، ابراهيم ميرزاپور، حسين کعبي، جلال کاملىمفرد، سيدمحمد علوي، اميد شريفىنسب و لفته حميدى از تيم جدا شده و جذب ديگر تيمها شدهاند و در ازاى آنها امير خليفه اصل و خالد شيطاوى از استقلال اهواز، هادى نظرپاک از ملوان، ابوذر رحيمى و اسفنديار محسنى از شموشک نوشهر به همراه يک دروازهبان جوان به نام محمد مرادى جذب فولاد شدهاند.
-
باقرى از انصارىفرد چک گرفت
ظهر روز گذشته کريم باقرى راهى دفتر باشگاه پرسپوليس شد و با محمدحسن انصارىفرد مديرعامل باشگاه سرخپوشان درخصوص طلبش گفت و گو کرد.
قبلاً هم باقرى به ديدار انصارىفرد رفته بود و از او خواسته بود طلبش را پرداخت کند که مديرعامل به او قول داده بود در آينده طلبش را پرداخت خواهد کرد. به همين خاطر اين بازيکن در تمرين صبح حاضر و راهى دفتر باشگاه شد تا تکليفش را مشخص کند. در اين جلسه انصارىفرد به باقرى يک چک مدتدار داد تا مشکل اين بازيکن فعلاً حل شده باشد.
-
قهرماني اينتر ناسيونال برزيل در جام ليبرتادورس
تيم اينترناسيونال برزيل با تساوي دو بر دو ديشب برابر تيم سايوپايولو در مجموع دو دبدار با نتيجه 4 بر 3 به مقام قهرماني رسيد
-
ميلان به دنبال رونالدو و رونالدينهو
تيم ميلان ايتاليا براي تقويت خط مياني خود در فكر جذب رونالدو و رونالدينهو است
-
پيشنهاد منچستر يونايتد به ادريانو
تيم منچستر يونايتد براي جذب ادريانو مهاجه 24 ساله اينتر ايتاليا پيشنهاد 34 ميليون يورويي ارايه كرد .
-
در ديدار هاي دوستانه ديشب در اروپا تيم ايتاليا قهرمان جام جهاني در غياب بازيكنان اصلي خود دو بر صفر از كرواسي شكست خورد
و انگليس در اولين بازي با مربي جديد خود استيو مك لارن با نتيجه 4 بر صفر يونان را شكست داد .
-
صادق ورمزيار بازيكن سابق باشگاه استقلال سمت سرمربي گري باشگاه فوتسال ارم كيش قم را پذيرفت .
-
تساوي نتيجه بازي انفرادي
انتظار داشتيم که تيم ما کمي ناهماهنگ باشد اما نه به اندازه اين بازي. امير قلعه نويي در شرايطي که نسبت به بازي با امارات 4 تغيير در ترکيب تيم خود ايجاد کرده بود ، وارد بازي شد و تا دقايقي از نيمه دوم به اين ترکيب دست نزد.
او رسول خطيبي را هم در کنار عنايتي قرار داد و اتفاقا هر 2 مهاجم ايران گل زدند ولي داور مسابقه با پرچم کمک هاي خود هر 2 گل را مردود اعلام کرد. خطيبي در اين ديدار به هيچ عنوان آن طور که انتظار مي رفت بازي نکرد. او علاوه بر آن که بيش از حد به کار با توپ علاقه نشان مي داد در زدن ضربات آخر و به گل تبديل کردن موقعيت هاي خطرناک هم موفق نبود بخصوص در صحنه اي که معدنچي همه چيز را براي گلزني او فراهم کرد. تيم ما در بازي ديروز در برابر حريفي قرار گرفته بود که صرفا براي نباختن به ميدان آمده بود و براي دقيقه يک تا 90 خود هم برنامه داشت. بازي خاص عربي اين تيم را نيز نبايد فراموش کنيم.
داور مسابقه هم در ثبت اين نتيجه بي تقصير نبود. در صحنه اي که مهدوي کيا قصد رد کردن توپ را داشت ، بازيکن حريف توپ را با 2 دست مهار کرد و يک پنالتي آشکار صورت گرفت اما ايروماتوف چنين اعتقادي نداشت.
اگر از همه اين حقايق بگذاريم به تيم خودمان مي رسيم که در بازي ديروز آن طور نبود که مي خواستيم.
تيم ما از بازيکنان خوبي تشکيل شده که در بازي ديروز اصرار زيادي داشتند اين برتري را با بازي انفرادي به رخ بکشند. قلعه نويي به عنوان سرمربي تيم همه چيز را ديده و موظف است تمام توانايي هاي فردي بازيکنان ما را در قالب تيمي بگنجاند. بازيکنان ما بخش زيادي از زمان بازي را با حرکت هاي اضافي با توپ هدر دادند. کمي به بازي سرعت مي داديم و به جاي ارسال هاي بي هدف از جناحين که بيشتر آنها توسط مدافعان و دروازه بان حريف دفع و مهار شد ، به بازي هدفمند مي پرداختيم و مهاجمان را تغذيه مي کرديم ، قطعا سوريه که تنها با هدف متوقف کردن ما به تهران آمده بود چاره اي جز قبول شکست نمي يافت.
در حال حاضر چاره کار تضعيف تيم و بستن راه هاي صعود نيست. به اين تيم بايد کمک کرد تا با رفع نقاط ضعف خود به روزهاي خوب و آفتابي نزديک شود. هنوز هيچ چيز را از دست نداده ايم. در ديگر بازي گروه دوم تيم کره جنوبي موفق شد با 3 گل چين تايپه را شکست دهد.