سرعت بنده حتی از ساتل لند هم زیاد نیست و همون 60-70 هست ولی از سایت های داخلی همان 200 هست.نقل قول:
Printable View
سرعت بنده حتی از ساتل لند هم زیاد نیست و همون 60-70 هست ولی از سایت های داخلی همان 200 هست.نقل قول:
16 مگ جشنواره سرعت از شاتر لند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کسی میتونه آپلود بکنه روی شاتلند؟؟؟
سلام اقا یه فایل 80 مگی رو نمیشه آپلود کرد از آدرس . شاتل لند :n27:
فایل هم سرور ایرانه . برای بقیه هم این مشکل هست ؟
سرورای شاتل لند ترکیدن! اصلا نمیشه چییزی دانلود کرد.سرعت شده در حد دایل آپ!!!
امروزم سرعت دانلود از شاتلند رفته رو 70 -80 شما وضعتون چطوره ؟:n21:
دوستان سرعت خیلی نوسان پیدا کرده از 1.7 مگ میرسه به 50 کیلو
مال من که روی 1.2 و 1.3 و اصلا پایین نمیاد حتی دانلود شبانش از سرورای دیگه:n05:.البته اینو بگم دانلودامو مدیریت میکنمو زیاد دانلود نمیکنم .چون اگه محدود کنند سرعتم اول میاد روی 500 و اگه باز دانلودمو مدیریت نکنم روی 70 کیلویایت میاد.چون تجروبشو دارم میگم:n27:
دوستان زاهدانی کسی نیست ؟ چند روزه کلا dsl خط وصل نمیشه زنگ زدم پشتبیانی میگه مخابرات و شاتل مشکلی نیست بعد از پسر داییم میپرسم اونم خطش مشکل داره.
2 ساعت پشت تلفن میزارن ادمو آخرم چرت و پرت تحویل میدن مشکلی نیست.
والا نخواستیم شاتل لند. اصلا نمیشه یه فایل ریموت کرد. بعضیا از صبح تا شب دارن آموزش قوقولی قوقو خروس تا نقش عمه زینب در فلسفه مدرن دانلود میکنن. نابود کردن سرورها رو. والا ایرانی جماعت همینه هرچی مفت باشه حتی بدردشم نخوره دانلود میکنه. بخدا از اول شاتل لند سرعت شبانم شده 30 کیلوبیت. نمیتونم یک گیگ هم دانلود کنم.