دوستان چرا شبکه جهانی جام جم روی گیرنده دیجیتال نیست؟
Printable View
دوستان چرا شبکه جهانی جام جم روی گیرنده دیجیتال نیست؟
جام جم 1 هستنقل قول:
الان ورزش 90 هم داره پخش میکنه
دوستان به داد منم برسین من هیچی نمی تونم ضبط کنم!:41:نقل قول:
نرم افزار DVR- TO TS رو از لینک خودم بگیر و توی کامپیوتر مشاهده کن و الا امکانش نیست کارشم یکی دو دقیقه هستشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]https://skydrive.live.com/?cid=6ba3f6665d82d26c&id=6BA3F6665D82D26C%21140[/PHP]
دوستان شبکه ورزش راه اندازی شد؟
بصورت آزمایشی فقط در تهران.نقل قول:
اکبر جون نمیذونم با چه زبونی ازت تشکر کنم !:43:نقل قول:
فقط بدون که دارم از خوشحالی میترکم چون قبلا" فک میکردم هرچی ضبط کرده بودم دیگه به دردم نمی خورن!
واقعا" کیف کردم!:33:
ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11:
تو تبریز کی افتتاح میشه؟نقل قول:
توش از صبح تا شب فقط ورزش نشون میده؟
کاش که همه ی بازی های فوتبال رو به صورت مستقیم نشون بده!
کاش کلپ های حرکات نمایشی با توپ و دریبل رو هم نشون بده
کاش مسابقات رالی رو هم نشون بده:40:
تو سایت ostaniha.com برو بپرس.نقل قول:
حالا شاید همشو نشون بده تا کیف کنی! :31:
توجه مینمویی؟ : دی
لطفا دوستان تو صفحه قبل سوال منو اگه میدونن جواب بدن.
خواهش می کنم از اینکه یه هم وطن و یه جورایی همشهریم رو خوشحال کردم، خوشحالم اولین دستگاه دیجیتال من همین مدل شما بود که کلی سر همین قضیه سرچ کردم الانم بلوسنس دارم اما هر چند از وقتی یکی از کاربران انجمن همین مساله رو مطرح می کنه و من هم همیشه کمک کردم اما پست من به خاطر این حرفها نبود بلکه به خاطر اینه که بگم اف بر شرکت مارشال و بعضی از شرکتهای دیگه ایرانی ( مثل پرویژن و ..) که هیچ خدمات اینترنتی و آنلاینی برای کالای خودشون نمیدن واقعا از نظر هزینه ای چقدر می تونه هزینه داشته باشه خیر سرشون یه سایت که چه عرض کنم وبلاگ درست و حسابی ندارن همین شرکت معروف مارشال می تونه رایگان یدونه وبلاگ درست کنه و از لایو . کام 25 گیگ فضا بگیره و هر چی می خواد بزاره و حتی پول هاستم هم نده اما امان از یه جو مسئولیت پذیری فقط به اسم خودشون کالا به چین سفارش می دن حالا هر چه بادا باد به جای ارتقای نرم افزاری کلا دستگاه جدید سفارش می دن. امیدوارم که خدمات پس از فروش توی ایران یه روزی معنا پیدا کنهنقل قول: