آقا اینا همش حرفه! نمایندگی رسمی با مجوز رسمی از خارج جنس وارد میکنه که صد البته با دلار ۱۱۳۰ تومن (قیمت امروز دلار بانکی) خرید میکنه. پوشاک و لوازم آرایشی نیستش که از راه قاچاق بیاره مجبور باشه دلار رو به قیمت بازار آزاد ۱۹۰۰ تومن بخره. دوستان ناراحت نشند ولی الحق ما ملت ایران سزاوار بدترینها هستیم! تیوی رو که دیگه احمدی نژاد وارد نمیکنه بگیم گرونی تقصیر دولت هستش! (البته بیعرضگی دولت در کنترل قیمت بازار بحث خود دارد). سخنم با اون "شخصی" هستش که جنسشو با دلار ۱۱۳۰ خرید میکنه میاره به به بهانهٔ دلار ۱۹۰۰ تومن داخل کشور ۲۰-۳۰ درصد بیشتر از قیمت روز میفروشه، البته شاید من هم جای اون "شخص"ها بودم همین کارو میکردم آخه من هم ایرانی هستم :21:
---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
در ۳ استان آذربایجان شرقی غربی اردبیل تنها ۱ جا تبریز P50st30 پیدا کردم ۲۷۰۰ میگه البته یکی هم بود خوی که میگفت ۲۴۵۰ میده ولی سفارش هاش نرسیده بود (اونم پشیمون شده مثل اینکه تلفن هارو جواب نمید دیگه) به هر حال بعد از ماهها تحقیق وقت تلف کردن چشم درد و بی خوابی آخر سر به این نتیجه رسیدم که ایرانی کجا و استفاده از جنس با کیفیت کجا! در اولین فرصت میرم یه آشغال از مونتاژ های داخلی با قیمت ارزون با هدایای بیشتر ( آخ جون ) انتخاب کنم و وقتمو بیشتر از این هدر ندم، همین وقتی که واسه تحقیق تیوی تلف کردم عوضش میرفتم جمهوری آذربایجان کار میکردم الان گرانترین تیوی بازار خرید بودم :31:
۱منات = ۲۰.۵۰۰ ریال
بی نهایت تشکر میکنم از دوستانی که تا حالا با حوصله سوالات منو پاسخ دادن و راهنمایی کردند:40::11: