[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان. مودم D-Link DSL-2730U روی سرویس های های وب جواب میده؟اگه بخوایم از های وب سرویس بگیریم که مجبور نیستیم ازشون مودم هم بگیریم؟
ممنون میشم به این دوتا سئوال جواب بدین
سلامنقل قول:
من خودم 2730 دارم مشکلی نداره
مودم هم خریدش اجباری نیست اما اگر یکساله سرویس بگیریر مودم مجانی میوفته.
دوستان من تازه ميخوام اين سرويس رو تهيه كنم . كدوم سرويسش سرعت روزانه بالايي داره ؟ يعني از همه بهترش كدومه ؟
شبانه دانلود ندارم . شايد هفته اي 2 گيگ .
بهترين سرعت روزانه واسه كدوم طرحه ؟
دوستان سلام
های وب از شما هم حجم میخوره؟من سه تا برنامه نصب کردم و با هر سه برنامه که چک میکنم حجم خوری داره اونم خیلی.مثلا الان 3 گیگ فشفشه گرفتم 2 گیگ که دانلود کردم اعتبار باقیمانده رو زده 800 یعنی 200 و حورده ای مگ خورده.شما هم همین طورید؟
2 گیگ دانلود کردی مطمئنا حداقل 200 مگ هم اپلود لازم داره که برای همگام سازی دانلودتون نیازه.تازه به 200 مگ از 3 گیگ میگی خیلی! اگه از مخابرات بگیری 200 مگ مصرف کنی 3 گیگت تموم میشه :D
داداش منظورم از 2 گیگ مجموع دانلود و آپلوده!آره 200 مگ توی 2 گیگ زیاده میشه 10 درصد.دوستان دیگر هم نظری دارن؟نقل قول:
منم از حجمم کم میشد اونم خیلی زیاد یعنی 1 شب فقط 1 گیگ ازم کم شد هیچ استفاده ای هم نداشتم با پیگیری بیش از حد الان دیگه مشکل ندارم یعنی روزی 2 الی 3 بار زنگیدم تا جواب گرفتم
اینجا ایرانه ها 10% دزدی حداقل عرف جامعست الان:n02::n28:
خارج از شوخی پیگیری کن نتیجش هم به ما بده. منم تازه از های وب دینامیت 8 گیگ گرفتم هنوز وصل نشده.