نقل قول:
دوست عزیز حالا میفهمم با چه زجری داری بازی میکنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا اون زجری رو میکشه که من دارم میکشم !!!!
دوست عزیز برنامه ی River Tuner رو نصب کنی بازیت روون تر میشه.
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز حالا میفهمم با چه زجری داری بازی میکنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا اون زجری رو میکشه که من دارم میکشم !!!!
دوست عزیز برنامه ی River Tuner رو نصب کنی بازیت روون تر میشه.
بچه ها، کسی از شما ذخیره ی بازی رو تا 16% نداره ؟
من بدبخت ویندوز عوض کردم هواسم نبود به جایی که پوشه ی ذخیره ی بازی رو توی فلش بریزم پوشه ی راک استار رو توی مای داکیومنت ریختم، الان حال ندارم از اول برم.
Rockstar Torento اعلام کرد که این بازی با هیچ سیستمی امروزی اجرا نمی شه اگه بشه هم خیلی سخته برای سیستمه.........نقل قول:
به نظر من گیمر ها یک xbox بخرن بهتره!
وقتی با یک سیستم 5 میلیونی خوب اجرا نمیشه برن xbox بخرن با بهترین گرافیک اجرا کنن.
به ريزترين نكات توي اين بازي توجه شده ، خيلي جالبه ...
مثلا وقتي توي خيابون ميري مي بيني يارو شيشه رو ميده پايين ، آشغال ميريزه
زماني كه در ماشين باز ميشه چراغ توي ماشين هم روشن ميشه ، بعد هركي توي خيابون يك كار مي كنه ، يكي مشغول مطالعه و رفتگر هم جارو مي كنه و ملت در ايستگاه نشستن منتظر اتوبوس و.. ملت تو پارك حال مي كنن
كلي خيلي توپ شده ، موقع تصادف ها هم خيلي طبيعي هست مثلا از بقل تصادف مي كني دستش رو ميگيره جلوي صورتش شيشه پرت نشه و وقتي با سرعت به درخت مي زني از ماشين پرت ميشه بيرون ، خونشم همه جا ميريزه :d
شماره پستي كه River Tuner رو آموزش داده رو يك نفر بده در ضمن آيا براي شما هم بعد از چنددقيقه دوربين بهشكلمسخره حركت ميكنه لطفا كمك كنيد
دوستان راسته توی محیط بازی کافی نت وجود داره؟
آره بابا ... تازه یه چیز عجیب دیگه ... یکی از ماموریت ها منفجر کردن یه کارخونه س ... بعد از این که این کار رو کردم رفتم کافینت دیدم خبرش رو توی یکی از سایت هاش زده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان راسته توی محیط بازی کافی نت وجود داره؟
از این عجیب تر ندیده بودم !!!!!
این که دوربین تکون میخوره دست کرکت هست.نقل قول:
شماره پستي كه river tuner رو آموزش داده رو يك نفر بده در ضمن آيا براي شما هم بعد از چنددقيقه دوربين بهشكلمسخره حركت ميكنه لطفا كمك كنيد
کرک razor رو نصب کنی حل میشه.
بچه ها باکدام کیلید حالت تاکسی فعال میشه میتونی مسفر ببری