یه سری از بازی ها و برنامه ها باید گوشی حتما روت باشه تا بشه همه مرحله هاش استفاده کرد. بدون روت نمیشه برنامه ها رو کرک کرد ؟نقل قول:
میتونم به یک کاربردش مثل بک آپ اشاره کنم
گارانتی نداشته باشه به نظرم روت کنید.
Printable View
یه سری از بازی ها و برنامه ها باید گوشی حتما روت باشه تا بشه همه مرحله هاش استفاده کرد. بدون روت نمیشه برنامه ها رو کرک کرد ؟نقل قول:
میتونم به یک کاربردش مثل بک آپ اشاره کنم
گارانتی نداشته باشه به نظرم روت کنید.
دوست عزیز میشه لینکشو بزاری من پیداش نکردم
دوست عزیز میشه لینکشو بزاری من پیداش نکردمنقل قول:
بچه ها من تو منوی ریکاوری بکاپ گرفتم و هشت صد مگ به نام clock mod تو اس دی ایجاد شد .الان 2.3.4 هستم میخوام ببینم اگه به اندروید چهار با فلش ارتقا بدم کرنل هم عوض میشود ? واگه عوض بشه ایا این ریکاوری که گرفتم کرنل و بیس بند 2.3.4 رو برام ریستور میکنه یا نه ? مرسی
دوستان من تازگی ها هیچ برنامه و بازی رو نمیتونم روی گوشی نصب کنم ..
از این برنامه که زبونش چینیه و اولش 91 نوشته استفاده میکنم. قبلا میتونشتم نصب کنم اما الان ارور میده و نمیشه . لطفا کمک کنید.
تفاوت ارک با ارک اس چی هست ؟
ارک اس رو میشه تقویت شده ارک دونست.چیزی که سونی گفته ارک اس حدود سی تا چهل درصد سریع تره و سی پی یو قوی تری داره.نقل قول:
سلام دوستان.شنیدم باتری های جدیدی برای ارک اس اومده که توان هایی بالا مثل 2700دارن.من عکس هاش رو هم تو نت دیدم اما خواستم بپرسم این باتری ها در ایران اومده.قیمتش چنده.لطفا کمک کنید
این باتری ها رسمی نیستند و امکان آسیب به دستگاه رو دارن!نقل قول:
همونه دقیقا.یک اورکلاک رو سی پی یو انجام شده و بعضی مشکلا مثل ترک خردن و امثالهم رفع شده!نقل قول:
ایا وارد ایران شده.قیمت دارین شما.از کجا میشه تهیه کردنقل قول: