نبود ؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
نبود ؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام.نقل قول:
دوستان کسی نبود جواب ما رو بده؟:41::41::41:
تو برگه سفید کد میزنند؟ یعنی باید اون کد رو از روی 250 جایی که صفحه اول این تاپیک زده پیدا کنیم، بفهمیم کجا افتادیم؟ مرسی.
آقا همچین چیزی ممکن نیست. شما اگر نیروی انتظامی هستی تو همون نیروی انتظامی آموزش می بینی. اصلا نمیشه کسی نیروی انتظامی باشه و تو پادگان سپاه آموزش ببینه.نقل قول:
یعنی چه چیزایی میدن که ما نبریم دیگهنقل قول:
دقیقا چیا میدن؟مثل لباس زیر.ساک...
عزیز جا با جا فرق میکنهنقل قول:
من 06 پاسداران هستم ( نیرو زمینی ) نه تنها کاری به ریش ندارن که با تیغ بزنی یا بلند کنی هم اینکه ماشین اصلاح هم میتونی ببری ، تیغ هم میتونی ببری
پادگان با پادگان شرایط فرق داره
با سلام
دوستان لطفا در صورتی که قبلا همچین مشکلی داشتید بنده رو راهنمایی کنید.
من دانشجوی کاردانی برق دانشگاه آزاد هستم الان ترم شش هستم که البته دو ترم مرخصی گرفتم و یک ترم هم قبلا در دانشگاه دیگه ای بودم.
با توجه به اینکه رشته های کاردانی فقط 6 ترم سنوات تحصیلی دارند و باید در اون 6 ترم فارغ التحصیل شوند ولی من کلا 7 ترم است که هنوز فارغ التحصیل نشدم.
نظام وظیفه که رفتم گفتند میتونید همین تابستان واحدهای مونده رو پاس کنید ولی به علت شهریه ای که داشتم و نتونستم شهریه رو پرداخت کنم انتخاب واحد نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال امتحان کنکور سراسری که دادم احتمال خیلی زیاد کارشناسی کامپیوتر غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی قبول شوم،
سوال من اینه با این شرایط که توضیح دادم میتونم در غیرانتفاعی ثبت نام کنم یا از نظر سربازی مشکل دارم
دوستان خواهشا و خواهشا راهنمایی کنید تا زودتر تکلیف من روشن شود.
منتظر پاسخ دوستان هستم.
نقل قول:
دوست عزیز پادگانی که من بودم برای اموزشی البته.همه چیز بردم تا بعد از 1 ماه خودشون به خاطر بازدید مجبور شدن بدن.ولی یه سری پادگان همون اول میدن.
درست می فرمایید دوست عزیز.نقل قول:
ولی فکر کنم تو صد تا پادگان 1 دونه بذارن این چیزا ببری داخل.
من که از هر کس پرسیدم اینجور بود.خودمم دژبان بودم.بهمون گفته بودند اگر تیغ یا وسایل برنده داشتند بگیرید.(اموزشی فقط)
خوش به حالتونه اونجاها.:31:
نقل قول:آقا حمید منتظرم.نقل قول:
آقا خیلی ممنون از جوب سریعتون. شما تو برگ سفیدتون آدرس محل مراجعه کجا رو زده ؟ من شنیدم پذیرشهای سپاه محل مراجعه شون با بقیه فرق داره.