این 6:45 قطع اینترنت و بعد تا ساعت 7:45 دانلود کردن چه طوریه؟
میشه دقیق تر توضیح بدید؟
اگه ساعت 6:45 دیسکانکت کنم اون وقت ساعت چند وصل بشم؟
ممنون
Printable View
این 6:45 قطع اینترنت و بعد تا ساعت 7:45 دانلود کردن چه طوریه؟
میشه دقیق تر توضیح بدید؟
اگه ساعت 6:45 دیسکانکت کنم اون وقت ساعت چند وصل بشم؟
ممنون
نبود آقا ؟! کسی مشکلی نداره :دینقل قول:
یعنی میشه تلفنی بخوایم که مک آدرس 2 تا کامپیوترو ثبت کنه تا دیگه همیشه بشه با اون 2 تا کامپیوتر وصل شد؟نقل قول:
واقعا این قطعیهای مکرر حتی توی یک روز کلافه کننده هست مخصوصا اگه با به اصطلاح بخش پشتیبانی هم تماس بگیری و جوابهای ... بشنوینقل قول:
من توی این قطعیها ارورهایی با شماره های 691 و 718 و 734 دریافت کردم بعضی وقتها هم کانکت میشد ولی اصلا هیچ سایتی باز نمیشد.خوب اگه مشکلی هست توی همینجا یا مثلا اون سایتشون اطلاع رسانی کنن دیگه.(ولی خوب این طوری هم نمیشه اطلاع رسانی کنن آخه نه چون قطعیها فوق العاده کم و به ندرت پیش میاد :27::13: دیگه خودشونو راحت کردن)
اگه شرکتی میشناسید که برای وبگردی روزانه مناسب باشه و از این دست مشکلات نداشته باشه لطفا توی همینجا یا پیام خصوصی به من اطلاع بدید.پارس و شاتل و آسیاتک چطورن؟
واقعا خسته کننده شده.:41: چه باید کرد؟:27:
چه باید کرد ؟.......... شرکتو باید عوض کرد!نقل قول:
قافیش هم جوره:31:ولی خوب مثلا خود شما مگه نمیتونی از یه شرکت دیگه بگیری هر چند که سر و ته یه کرباسن ولی شاید هم یه ذره تاثیر داشته باشه به هرحال بازم میگیم اگه کسی تجربه شرکتهای دیگه رو داره برای من که فقط وبگردی برام مهمه بگه تا دعاش کنم
نه، حتماً باید حضوری با یه کارت شناسایی معتبر تشریف ببرید برای غیرفعال کردنش، غیر فعال که بشه، از طریق هر دستگاهی که کانکت بشید (Bridge/PPPoE) و تا 10 دقیقه کانکت بمونید مک آدرسش ذخیره میشه.نقل قول:
فعال کردن مجددش رو دیگه میشه تلفنی هم انجام داد.
اگه دقت کرده باشی اینترنت صبانت شبا هر یه ساعت خودش دیس کانکت میشه.نقل قول:
حالا شما اگه 6:40 دقیقه خودت دیسکانکت کنی و سریع همون موقع وصل بشی این تا یه ساعت دیگه یعنی 7:40 دقیقه وصل میمونه که 40 دقیقه بیشتر از وقت شبانه معمولی استفاده کنید.
همه چیز توی عکس پیداست(6:58 دی سی شدم 6:59 کانکت شدم نتیجه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طور که من فهمیدم بعد از ساعت 6 هر وقت DC کنی، تا یه ساعت بعدش کانکت میمونه!