عجب بحث جالبی شد!بهر حال CINR Reuse1 من حدود 18 db و CINR Reuse3 من حدود 25 db و RSSI من حدود -71 dbm هست!
Printable View
عجب بحث جالبی شد!بهر حال CINR Reuse1 من حدود 18 db و CINR Reuse3 من حدود 25 db و RSSI من حدود -71 dbm هست!
شناسه وایمکس رو قبل از @mtnirancell.com بزنیدنقل قول:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
مشخصات آنتنتون خیلی خوبه ، dl و ul رو چند می زنه؟ اونجا که نوشته QPSK یا QAM که قبل و بعدش ممکنه عدد داشته باشه مثل 16QAM3/4نقل قول:
مودمتون چیه؟
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
4 روز گذشته زنگ نزدن ؟ دیر شده ، پیگیری کنید تا شلوغ نشده واستون بفرستننقل قول:
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
علتش می تونه این باشه که وقتی مودم رو حالت TLS باشه و یوزر نیم رو توی پرتال وارد می کنید ، تا وقتی مودم خاموش نشه یوزر نیم و پسورد تو مودم می مونه ، برای همین شاید دیدن این دکمه نیازی نباشه ، در ضمن آنتن گرفتن ممکنه خیلی وقت گیر باشه ، برای همین خاموش نشه بهترهنقل قول:
سلام.
در حال حاضر بین مودم های ایرانسل کدوم رو برای من پیشنهاد می کنید؟ محله مون تو منطقه ی سبزه.:46:
مدل BM632W از همه بهتره به این دلایل:نقل قول:
برندش معتبره و ساخت Huawei چین هست
از استاندارد WiFi802.11n پشتیبانی میکنه
قابل اتصال به آنتن خارجی هست
ابعاد و ظاهرش هم مناسبه
اما به هیچ عنوان FBR-105 رو پیشنهاد میکنم که خودم دارم و میدونم چه چیز مزخرفیه
زدم ولی باز هم connecting هستش
شناسه وایمکس رو زدم ولی باز هم connecting میزنه و وصل نمیشه
من هم همین مدل رو دارم . چیش مزخرفه ؟ البته اندازه ش خیلی بزرگ و جاگیره :31:نقل قول:
مرسی خوشحال شدم!DL رو الان زده 46.681MB و UP رو هم زده 5.366MB! و UL_FEC و DL_FEC رو هر دوشو زده 16QAM(CTC) 1/2 و البته Signal Strength رو 71 % زده!مودمم BM632W هست.نقل قول:
احتمال زیاد دارید اشتباه می زنید یوزر و پسورد رونقل قول:
ولی اگه مطمئن هستید ، پایین سمت راست یه دکمه کوچیک هست که بزنید صفحه برنامه بزرگ میشه ، سمت راست گزینه ای که TLS داره رو انتخاب کنید و در خط پایین @mtnirancell.com رو بکیند @irancell.ir ببینید ( به حروف و اعداد قبلش دست نزنید ) connected میشه یا نه
شما باید حداقل سرعت دانلودتون روی 18 باشه ، حتما مشکلی وجود داره که سرعتتون کم شده ،حتما با پشتیبانی تماس بگیریدنقل قول:
بی سوادی کسایی که تو مخابرات کار میکنن رو همه میدونن در ضمن محض اطلاعتون این کار رو من عملی تجربش رو دارم تو خونه خودمون مشکل سرعت ندارم و cinr هم همیشه حدود 20 22 هست ولی خونه مادربزرگم حدود 13 14 هست و به شدت نوسان افت سرعت دارم حالا شما هی حرف خودت رو بزننقل قول: