عکس هم بگیرین بیارین ما هم ببینیم...:n31:نقل قول:
من میگم یه برنامه خرید دست جمعی بذاریم بریم بازار بلکه یه خریدیم کردیم دور همی:n19::n31:
راستی الان قیمت مانتو و کفش چجوریه؟:n36:
Printable View
عکس هم بگیرین بیارین ما هم ببینیم...:n31:نقل قول:
من میگم یه برنامه خرید دست جمعی بذاریم بریم بازار بلکه یه خریدیم کردیم دور همی:n19::n31:
راستی الان قیمت مانتو و کفش چجوریه؟:n36:
نقل قول:
اا شماها نیاید که دیگه خرید دست جمعی نیست :n02:
والا اینجا (رشت و انزلی) قیمتا پرتو پلاس،یعنی یه مانتو کتان ساده ی ساده ولی رنگی مثلا صورتی ابی و لیمویی اینا من دیدم پریروزا 120 تومن!!!!:n36:
بنظرم جنس خاصی نداشت و معمولی بود بعد تازه یکم دیگه که توی خیابون گشتم دیدم وااای تن هم هست انگار لباس فرم گروه سروده:n08:
ترجیح میدم بیام تهران و برم تن درست یا سایر فروشگاه های الیاف طبیعی مانتو بخرم هم خاصن هم تکن و هم جنسشون عالیه :n12:
هنوزم مانتوهایی که سال 88 90 از تن درست و بته جقه خریدمو میپوشم انگار روز اولشون آآخ نگفتن تازه خاصم هستن :n10:
گفتی کفشو کردی هلاکم :n28: آرزو به دلم موند یه کفش عروسکی بپوشم :n03: چون کف پام خیلی گوده اغلب کتونی و کفشای کفی طبی میپوشم :n35:
گفتم یه جای کار می لنگه:n31:نقل قول:
شماها نیاید که دیگه خرید دست جمعی نیست :n02:
اره دیگه این روزا همه به اسم مد همرنگ میشن:n36:نقل قول:
والا اینجا (رشت و انزلی) قیمتا پرتو پلاس،یعنی یه مانتو کتان ساده ی ساده ولی رنگی مثلا صورتی ابی و لیمویی اینا من دیدم پریروزا 120 تومن!!!!:n36:
راستش یه مدتی میشه نرفتم خرید...دوره ای هم که رفتم همه مانتو و کفش ها مثل هم بود..اونایی هم که خوبن قیمتشون بالاست..:n18:نقل قول:
ترجیح میدم بیام تهران و برم تن درست یا سایر فروشگاه های الیاف طبیعی مانتو بخرم هم خاصن هم تکن و هم جنسشون عالیه :n12:
نمی دونم خانوم مدیرا و ناظرا چه تیپی هستن؟:n11:
خانوم مدیرا رو خانم ناظرا بنظر میرسه خیلی خوشتیپ باشن بلاخره باید به فرقی باشه بینمون :n02:نقل قول:
نمی دونم خانوم مدیرا و ناظرا چه تیپی هستن؟:n11:
پ.ن: یهو یاد این افتادم که اون موقع ها مخصوصا دبستان بچه ها نسبت به مُبسرای* کلاس و مبسرای شیر اب و مبسرای راه روها که زنگ تفریح میومدن سراغممون یه جور دیگه فکر میکردن توی عالم بچگی :n08: خودم همیشه به این مبسرا حسودیم میشد خیلی انتظار کشیدم که برم کلاس 5ام تا مبسر کلاس دومیا شم بعد دعواشون کنم یاد داد بزنم سااااااااااکت اصن یه پرستیژ خاصی داشت این مبسر بودن برای بچه ها :n08::n31:
هعییی روزای خوبی بود.
*مبسر/مبثر/مبصر :n13:
این الیاف طبیعی ها قیمتاشون نرماله یعنی تا پارسال که نرمال بود خیلیم قشنگن و خاص.یه سر بزن ببین چه طورهنقل قول:
راستش یه مدتی میشه نرفتم خرید...دوره ای هم که رفتم همه مانتو و کفش ها مثل هم بود..اونایی هم که خوبن قیمتشون بالاست..:n18:
اتفاقا برای عید که رفتم کفش بخرم دیدم کفش های عروسکی نازی توی باغ سپه سالار امده.ولی من خودمو کشتم همسرم نذاشت بخرم.:n28:نقل قول:
میگم بچه ها بیایید یه قرار بذاریم همدیگرو ببینیم.اون تاپیک میتینگ کاربران فکر نکنم به این زودی ها به نتیجه برسه.یه قرار بذاریم ما خانم ها همدیگرو ببینیم:n06:
نه اینکه بلد نباشم ولی الیاف طبیعی منظورت کدومه؟:n02:نقل قول:
این الیاف طبیعی ها قیمتاشون نرماله یعنی تا پارسال که نرمال بود خیلیم قشنگن و خاص.یه سر بزن ببین چه طوره
یعنی پایتخت نشین ها دیگه؟:n18:نقل قول:
یه قرار بذاریم ما خانم ها همدیگرو ببینیم:n06:
سلام دخترا:V11:
من پایه میتینگ خانوما هستم....:V6:
ولی خب بقیه دخترا که تهران نیستن...گناه دارن ..دلشون می خواد خب:V25:
نه بابا اون..تاپیک میتینگ چون خیلی باید...همه موافقتشون رو اعلام کنن..بعید می دونم کلن جواب بده...
الیاف طبیعی ها همین مانتوها توی سبک سنتی یا کلاسیک هستن که جنسشون نخی پشمی و از این قبیل و رنگشون هم از مواد طبیعی مثل روناس و اینا هست.نقل قول:
نه اینکه بلد نباشم ولی الیاف طبیعی منظورت کدومه؟
حتما به چشمت خورده الان دیگه مغازهاش خیلی زیاد شدن تو تهران همه دیگه رفتن یه برندی زدن
من تهرانیم ولی به جهت کار شمالم ودر تهران رفت و امدم اینجا دانشجوی مهمانم امتحانام تموم شه مجدد برمیگردم تهران ولی خب ماه رمضونه و نمیشه قرار گذاشت بعد از افطارم برای خانوما سخته بیرون اومدن اغلب . خودتون برید اول بعد بیاید تعریف کنید :n28:تا بعد از ماه رمضون خودم بیام جمعتون کنم کافه ای جایی :n31:
پ.ن: الان یه بچه بفل دستمه و داره از ته دل به اواتار رعنا میخنده گیر داده که صفحه رو عوض نکن من ببینم فقط :n08:
بستنی فراموش نشه:n02:نقل قول:
خودم بیام جمعتون کنم کافه ای جایی :n31:
خواهر زاده هام هر وقت میان خونمون می خوان جای من تایپ کنن:n31:نقل قول:
الان یه بچه بفل دستمه و داره از ته دل به اواتار رعنا میخنده گیر داده که صفحه رو عوض نکن من ببینم فقط :n08: