نقل قول:8 + میارزه !نقل قول:
این چند می ارزه ؟ شاید بفروشمش . دلم نمیاد. ولی من اونقدر قوی نیستم که همچین آیتمی استفاده کنم
Printable View
نقل قول:8 + میارزه !نقل قول:
این چند می ارزه ؟ شاید بفروشمش . دلم نمیاد. ولی من اونقدر قوی نیستم که همچین آیتمی استفاده کنم
فروختنش حوصله می خواد . مگه کسی از بچه های گیلدمون بخواد بدمش بهش . گلد هم که روز به روز داره بی ارزش تر می شه . این ah اگه قیمتای بالاتر رو هم ساپورت می کرد خیلی خوب می شد . هیچ آیتم درد بخوری دیگه توی ah پیدا نمی شه ((
خوبیش اینه که قیمت ها که از اون سقف اخرین پیشنهاد بالاتر بره دیگه سرعت گرون شدنش کم میشه ملت نمیتونن بزارن اونجا تا قیمت رو بالا ببرننقل قول:
---------------------------
کسی از شما legend adamas /mithril cap سراغ نداره واسه ما ردیف کنه بخریم
بلند شین بیاین گایا ول کنین اون سرور نوب ها رو.اینجا همه گیلد ها بر علیه blade شورش کردن لامصب خیلی دلم واسه گیلدی که به این زور قوی کرده بودیمش میسوزه که ملت میخوان خرابش کنن از اون ور هم لایت ها دارن قوی میشن تابستون هم که میشه هر چی جوجه هست میرزه تو بازی
دقیقا ما هم همین مشکلات رو تو Etain داریم.همه می خوان گیلد رو تیکه پاره کنن.نقل قول:
همه می خوان یا جاسوس بفرستن تو گیلد یا ele لول 2 بگیرن.
تابستون هم که بشه بچه لایت ها میریزن سرور رو پاره می کنن.شرایط ما مشابه هست.
آره ولی دیگه الان فقط خرید legend adamas /mithril cap سخت نیست ! من که یه سه slot لول 30 هم می خوام دیگه توی ah پیدا نمی شه حالا هی باید از این و اون بپرسم یا فروم رو بگردم تا شاید یکی بذاره برای فروش ... تا یه ماه دیگه هم معلوم نیست چی بشه ...نقل قول:
خوبیش اینه که قیمت ها که از اون سقف اخرین پیشنهاد بالاتر بره دیگه سرعت گرون شدنش کم میشه ملت نمیتونن بزارن اونجا تا قیمت رو بالا ببرن
شماها هم از حرفه ای ها می ترسید هم از جوجه ها ؟ :دی JKنقل قول:
تابستون هم که میشه هر چی جوجه هست میرزه تو بازی
اونی که شما بهش میگید حرفه ای ما بهش میگیم جوجه واسه اونی که شما بهش میگید جوجه ما فعلا لغطی پیدا نکردیمنقل قول:
شماها هم از حرفه ای ها می ترسید هم از جوجه ها ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
legend adamas /mithril cap لینک نشده چند می ارزه ؟
7 یا 8 mithril و 11-12 adamasنقل قول:
فعلا که تا epic5 نیاد تصمیم اساسی نمیشه گرفت. هفته دیگه patch مربوط به اسکیل ها میاد و اسکیل ها یه سری تغییراتی می کنه . ep5 کلا بازی زیر و رو میشه! . اگه elliot بازی رو ول کرد میایم گایا lol
البته یه احتمال دیگه هست که Eliot بره یه بازی دیگه و ما رو هم ور داره ببره ! که بازم احتمالش هست که بریم یه بازی دیگه.
بازی خفن رو اعصاب هست . خیلی هکر تو بازی زیاد شده .
دیشب یه B-defender ناشناخته 5.4K بدون اسکیل به من damge می زد . kapoof که mage هست به orc من که 950 wis داره 3.7k با اسکیل های معمولی دمیج میزنه، nemmy راحت maha رو می کشه ! FS راحت elliot رو میترکونه . بعضی از archer ها با یه Rapid shot بهت 5 تا ضربه میزنن !!!! آخرین روزایی که shoxx بازی می کرد رو هیچ وقت یادم نمیره . بنده خدا رو همه 1 shot می کردن . منم جای اون بودم با اون رنک و لباس وقتی با 1 اسکیل می مردم دیگه بازی نمی کردم.
البته تو linked event که خدا بود. archer ها teos ترکونده بودن . خود GS هایی که تو Raid ما بودن می گفتن اینا -- می کنن . هر جور هکی بگی اینا می کنن . تو teos دیگه fury نمیره تو pvp60 بخاطره هکر ها ، رسما Teos تعطیل شده .
تو linked event ها که اصلا هیچ لایتی از gaia نمی بینم . تک و توک میان . ولی کلی از fury gaia میان .
----------
قرار شده [17] enchant رو هم به زودی آزاد کنن دوباره . هر روز دارن یه تصمیم اشتباه دیگه GM ها می گیرن . خودشون دارن بازی رو می کشن .
mithril حدود 8 یا 9نقل قول:
legend adamas /mithril cap لینک نشده چند می ارزه ؟
adamas حدود 10 یا 11
بستگی به orange stat داره . البته سعی کن adamas بگیری.