فري به قيافه گوشي نگاه كني معلوم ميشه يه 1 سالي ميشه طرف داره انگولش ميدهنقل قول:
اگه سخت افزارش رو قوی تر نکنه منم رای به فیک بودنش میدم
اين كانفيگش اگه اينطوري هم باشه اينطوري ريليز نميشه
امكان نداره اصلا
فري به قيافه گوشي نگاه كني معلوم ميشه يه 1 سالي ميشه طرف داره انگولش ميدهنقل قول:
اگه سخت افزارش رو قوی تر نکنه منم رای به فیک بودنش میدم
اين كانفيگش اگه اينطوري هم باشه اينطوري ريليز نميشه
امكان نداره اصلا
The
handset will be armed with a 45nm
1GHz Snapdragon (MSM8655 chipset)
that comes with the Adreno 205 GPU,
a screen size between 3.7-4.1-inches,
512MB of RAM and 1GB of ROM.
اين همون gpuاي هست كه تو ديزايرhd استفاده شده
كدنيمش هم zeus هستش
سايت engadget هم دوباره خبرش رو زده و فيك بودن رو تكذيب كرده
آقا اين انكجت قاطي كرده گفته هركي ميگه گوشي فيكه .... خورده :31:
گفته ما كارمون درسته و فلان و بيسال
آخرش هم گفته مداركش هم موجوده :31:(جدي)
اينم رو كه دوستمون گفتنقل قول:
Even since last night we've received more info about the phone -- learning that its codename is "Zeus," and it was last seen running Android 2.X (not 3.0, which we suspect will be the shipping version)
نقل قول:
ببین سونی گفته فیکه ولی سونی اریکسون سکوت اختیار کرده. من فکر میکنم سونی اریکسون بی اذن پدر
این فقط بتونه بازیهای psp رو اجرا کنه ! ببین منو ! اوه مای گاد ! :دی من فکر میکنم آندرویید این یه چیز معمولی نیست حتما سونی اومده انگولکش کرده پلتفورم گیمینگ رو روش پیاده کرده .. سونی هم خوراکش لینوکسه مثل من :دی
حالا طوری نیست که بازیها رو روون اجرا کنه ما به سخت افزارش چیکار داریم . بعد بچه ها آندو 1.6 با 2.3 یا 3 خیلی فرق داره ها از نظره سرعت ترکونده !
مصطفی اومد فرار کنید ! :دی
از برق کلش فهمیدم از سه کیلومتری نور بالا میزد ! حاجی منورتو عشقه ! :دی
حميد چشم بسته غيب ميگي :31:نقل قول:
بچه ها آندو 1.6 با 2.3 یا 3 خیلی فرق داره ها از نظره سرعت ترکونده !
نصف غم بچه هاي اينجا همينه الان كه ايكس 10 شون آندو 1.6 پيشرفته هست :31:
اسپم نده بذار گرگين پست بده :31:
مخلص بر و بچز باصفا
خوبی علی؟اخه چرا شعر میگی؟یعنی چی که یه طرحی داده بعد عوضش میکنه.هیچوقت هیچ برندی همچین کاری نمیکنه.شاید سخت افزار بنا به دلایل خاص عوض شه اما طراحی یه چیزیه که اول فکر میشه روش بعد ساخته میشه دیگه اگه تغییراتی هم باشه خیلی ناچیزه توی طراحی....کلا من ندیدم نمونه پروتوتایپی با اصلش تفاوت زیادی داشته باشه
چطوری حمید عزیز دل؟بیا دارلمجانین دیگه
مطمئنا بازی های خوف که روش نمیگذارن بازار بقیه وسایل رو کساد کنن اما خوب دیگه یه چیزی 10 کلاس بالاتر از سایر گوشی هایی که به اسم گیم تولید شده اند.
بوس بوس
اينم كه تغيير اساسي نمي خواد خوب :31:نقل قول:
خوبی علی؟اخه چرا شعر میگی؟یعنی چی که یه طرحی داده بعد عوضش میکنه.هیچوقت هیچ برندی همچین کاری نمیکنه.شاید سخت افزار بنا به دلایل خاص عوض شه اما طراحی یه چیزیه که اول فکر میشه روش بعد ساخته میشه دیگه اگه تغییراتی هم باشه خیلی ناچیزه توی طراحی....کلا من ندیدم نمونه پروتوتایپی با اصلش تفاوت زیادی داشته باشه
يه ورق براق آلومينيوم بندازه زير كيبوردش كه كنتراست ايجاد كنه با كيپدش
ديگه چه ميدنم زه بغلشو بندازه
قالپاقاش رو برداره اسپرت كنه :31:
كيپدش رو خوشكل تر كنه ديگه حله
ما كه به كمش هم ساختيم هميشه :31:
حمید تو از کجا فهمیدی دارم میام؟:دی جدی جدی کلم نور داره؟چه باهال:دی
به نظر من طراحیش در نگاه اول تو ذوق میزنه چون....یه طرح غیر متعارفه واسه گوشی.جز این چجوری میتونه باشه؟فقط اون اسلاید زیری خیلی خلوته.یکم خط و پیت میداشت بهتر بود.چی گفتم من؟
مخلص مصطفی خان هم هستیم که دم معرفی گوشی که میشه خودشو میرسونه.:دی