نقل قول:
یه مدتی بود شبا هم کیفیت هم سرعت مثل روزا بود ! الان باز خواب شده. قطعی عای چند ثانیه ای فقط داشتم من . ولی همونطور که گفتید شبا یه مدته خیلی کم دانلود میکنه . البته امشب بهتر بود
Printable View
نقل قول:
یه مدتی بود شبا هم کیفیت هم سرعت مثل روزا بود ! الان باز خواب شده. قطعی عای چند ثانیه ای فقط داشتم من . ولی همونطور که گفتید شبا یه مدته خیلی کم دانلود میکنه . البته امشب بهتر بود
ببینم دوستان
تا حالا کسی از بین این جمعیت برای بهتر شدن پینگش MTU مودم رو تغیر داده؟؟؟
2 ساعت دارم تغیر میدم ولی قبلا پینگ با لندن 195 بود که الان شد 250
ولی پینگ تابناک 50 بود که الان شد 38
کلافه شدم
اه:sq_11:
نمیدونم چه قضیه ایه اینترنت من عصرا داغون میشه ! :sq_3: دیروز عصر کلا اینترنت وصل نمیشد :sq_11:
سلام دوستان خوبین کسی از دوستان نوین نت تو آ-غ استفاده کرده خوبه یا نه پهنای باند 4 مگ میدن؟
میخوام ثبت نام کنم خسته شدم از مکس نت امروز تخلیه دادم فردا باید تخلیه بشه
راستش قبلا واسه مکس نت زنگ زده بودم که گفتن آ-غ کلا هیچ کدوم از ISP ها پهنای باند 4 مگ را ساپورت نمیکنه این راسته که هیچ کدوم پهنای باند 4 مگ تو آ-غ نیست نمیدم یا میدن؟
مکس نت سرعت دانلودت چقدر بود؟ من میخوام سرویس نامحدودشو بگیرم!نقل قول:
کدوم سرویس نامحدود من با 128 نامحدود 30 تا دانلود میکردم با یکم نوسان کم و بیشنقل قول:
256 هم 50 تا 60
شما مطمئن هستین تا 8 صبح هست ؟ چون من خیلی وقت پیش ازشون پرسیده بودم گفته بودن 1 تا 7 هست . آخرین باری هم که ازشون پرسیدم ، تو پارک جنگلی نمایشگاه کامپیوتر بود !!!نقل قول:
برادران ارومیه ای برای بازی آنلاین مکس نت خوبه یا نوین نت ؟
پینگ کدوم پایین تر هست برای خارج کشور ؟
2 روزه که انچنان بلایی سر پینگ نوین اوردن که پینگ تابناک از 35 شده 60 و خارج هم مثلا با گوگل شده 280(قبلا 190)نقل قول:
ناصرجان من 512 مخابرات دارم دانلودم به طور متوسط 60 کیلوبایت هست ولی وبگردیم مثل اینه که داری با 128 وبگردی میکنینقل قول:
نقل قول:
بلی کاملا مطمئنم 1 تا 8 صبح هست الان خودم 512 مخابرات دارم . منتها یک چیزی هرچیزی دانلود میکنی باید در ساعت 7:59 دقیقه تموم بشه اگه شد 8:00:15 تو اون 15 ثانیه برات 70 مگابایت کنتور میندازه و از
دید مسئولین فوق لیسانس مخابرات کاملا طبیعیه :31: