شهریه ثابت تاموقع فارغ التحصیلی همین 73تومن میمونه یا سال به سال افزایشش میدند-شهریه متغیر 10درصد سال به سال افزایش پیدامیكنه یانه هرچقدربخواندافزایشش میدند
Printable View
شهریه ثابت تاموقع فارغ التحصیلی همین 73تومن میمونه یا سال به سال افزایشش میدند-شهریه متغیر 10درصد سال به سال افزایش پیدامیكنه یانه هرچقدربخواندافزایشش میدند
بله تغيير ميكنه ولي ممكنه 2 سال ديگه اين تغيير انجام بشه و اگر تغيير بكنه 15 درصد زياد ميشه.نقل قول:
شهریه ثابت ویامتغیرسال قبل شما همین مقداری است كه الان برای ورودی های90رسمی اعلام كردند چون گفتندمال امسال باپارسال فرقی نكردهنقل قول:
نقل قول:
نه شهريه زياد شده.هم ثابت هم واحدها.
جایی هست که بشه این کتاب " قوانین حاکم بر پروژه رو گیر آورد ؟
هرجا میرم اصلا نیست :41:
انقلاب میشه و نمایندگیای رسمی پیام نورنقل قول:
سلام....
منابع رو ديديد؟قسمت نحوه ي سوالات.بعضي از درسا از اين ترم فقط به صورت تستي ازشون سوال مياد!!
ترم اوليا خوش شانس بودن تو اين زمينه.
مباني - پيشرفته-پايگاه داده-هوش-اصول كامپايلر. فقط تستي!!
چرا اين كارا رو ميكنن با ما!ميزارن وقتي ما داريم تموم مي كنيم ميان امتحانا رو تستي مي كنن !
خداییش این پیام نور اصلا برنامه ریزی درست و حسابی نداره موقع انتخاب واحد درس زبان خارجی رو نداشت الان که نگاه میکنم میبینم درس رو برای انتخاب قرار داده ! منم کلیه واحدهام رو پر کردم یعنی اینجوری خیلی راحت من یه ترم عقب افتادم :13: فکر میکنم اول این درس رو برای خانم ها گذاشته بودن بعد که دیدن ظرفیت پر نشده تو حذف و اضافه قرار دادن یعنی ما پسرها باید ته مونده خانم ها رو انتخاب کنیم یعنی واقعا خاک تو سرشون :41: این قضیه رو خودم از کارشناس پرسیدم و گفت به همین دلیل بار اول برای پسرها این درس رو نذاشتن ! اعصاب نذاشتن برامون بمونه :44:
بچه ها ایست منابع آپدیت شده بعضی درسا که شکممونو صابون زده بودیم تمام تستی شده ( مثل فیزیک 2 یا ذخیره بازیابی) مثل قبل شده:(
کد:http://pnunews.com/post-806.aspx
الان یعنی من برم منبع ها برای درس هام بگیرم
ارشد مدیریت بازرگانی
تغییری درکار نیست؟
زده تستی