نمیشه آپارتمان ساخت طوری که واقعا آپارتمان باشه. ولی میشه یه خونه رو طوری ساخت که مثل آپارتمان باشه.
دقیقا مثل گیم میکر. یه انجینه دوبعدیه ولی میشه کاری کرد که بازی دوبعدیت سه بعدی به نظر بیاد.
Printable View
نمیشه آپارتمان ساخت طوری که واقعا آپارتمان باشه. ولی میشه یه خونه رو طوری ساخت که مثل آپارتمان باشه.
دقیقا مثل گیم میکر. یه انجینه دوبعدیه ولی میشه کاری کرد که بازی دوبعدیت سه بعدی به نظر بیاد.
کجا تو late night آپارتمان داره؟ نداره! اون تریلر اولش هم یک ساختمون بود که پنجره بزرگ زده بودن به دیواراش ، مثل ساختمان آتیش نشونی که 5 طبقه هست ولی آپارتمان که نیست!
این بازی medieval هم باحال باید بشه ، من که my sims kingdom رو دیدم باحال بود ، اینم باید باحال باشه :دی
اون که نخود بود:دی
یعنی قشنگ بود اما سبک کارتونی داشت البته باحال بودا:دی
من از my sims فقط اون آخری رو بازی کردم
اینم 1000 درصد قشنگ میشه
توی تریلرش اگه بیشتر توجه میکردی اونجایی که توی پشت بوم هستن رو میتونستی ببینی آپارتمان هارو
ببخشید اینم ورژنشه پتچشه (1.0.615.00107)
keb
(نمیشه آپارتمان ساخت طوری که واقعا آپارتمان باشه. ولی میشه یه خونه رو طوری ساخت که مثل آپارتمان باشه.
دقیقا مثل گیم میکر. یه انجینه دوبعدیه ولی میشه کاری کرد که بازی دوبعدیت سه بعدی به نظر بیاد. )
camry
(ولی من چیزی می خوام که خودمون اپارتمان بسازیم :cool:
تقریبا مثل یکی از پکیج های سیمز2 که اپارتمانی بود.)
نمیشه! تازه توی تریلر high end loft stuff هم ساختمون نشون داده بود و آپارتمان ، ولی اصلا چنین چیزی نداشت ، نباید به فیلم نگاه کرد ، درسته توی تریلر late night آپارتمان داشت و ولی من 6 ، 7 جا دربارش خوندم هیچ جا چیزی در مورد آپارتمان ننوشته بود!
خوب شایدم نباشه
باید بیاد تا ببینیم
برای نصب پک ها باید پتچت بشه 1.0.631نقل قول:
ببخشید اینم ورژنشه پتچشه (1.0.615.00107)
برای آپدیتش چندین بار گذاشته بودم اینجا حالا دوباره هم میزارم
برای نصب بازی فقط کافیه ورژن سیمزتون 1.0.631.00002 باشه بقیه رو خود پک اپدیت می کنه.
اگه هنوز نتونستی نصب کنی این کارا رو بکن:
1-فایل زیر رو دانلود کن:
کد:
http://s69.eu.rapidbaz.com/get/_RMzq/Retail_Patch__www.p30world.com_.rar
بعد که این کرک رو نصب کردی محتویات پوشه Binرو بریز تو پوشه Binسیمز اصلیت.
حالا ورژنت باید شده باشه 1.0.631.00002
2-حالا باید patch fix رو دانلود کنی
کد:
http://rapidshare.com/files/311475907/Patch_fix__www.p30world.com_.rar
بعد که پج فیکس رو نصب کردی خود پوشه bin رو بریز تو پوشه Bin سیمز اصلی(خود پوشه Bin یه پوشه bin دیگه هم داره!)
Help pages رو هم بریز توی فولدر Bin بازیت
3-برو توی منوی run و regedit رو تایپ کن و به این آدرس برو
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\SIMS\THESIMS3
SKU رو از 7 به 2 تغییر بده
4-حالا دیگه باید پک نصب بشه.اول نصب اون سوالی که ازت می پرسه رو YES بزن خودش آپدیتش می کنه.
لینک دانلودا که خرابن عزیز عوضش کن
مدل موهای جدید پگی زون رو کسی نداره؟
من توی یکی از خبر ها خوندم که احتمالش زیاده داشته باشهنقل قول:
ولی فکر نکنم قطعی باشه. ;)
فعلا من اکانتم تموم شده.نقل قول:
مگر توی سایت های دیگه به صورت رایگان قرار بدن تا اینجا بزارم :46:
سلام بچه ها کسی برای Sims3 پک اضافه کردن مو ، ماشین(ازهمه مهمتر) ،کاراکتر یا یه چیزی شبیه این نداره بزاره یا لطف کنه معرفی کنه من بگیرمش ممنون