ممنون از دوستان،
یه سوال هم واسه خودم بپرسم!
ماشین خودم (بابام!) لوگان ِ میخواستم کامپوننت بگیرم واسش، هدیونیت Pioneer 5050 و دیگر هیج! نه باند، نه آمپ.
آیا خرید فقط کامپوننت معقوله؟
قیمتها؟ مدلها؟
ممنون از دوستان،
یه سوال هم واسه خودم بپرسم!
ماشین خودم (بابام!) لوگان ِ میخواستم کامپوننت بگیرم واسش، هدیونیت Pioneer 5050 و دیگر هیج! نه باند، نه آمپ.
آیا خرید فقط کامپوننت معقوله؟
قیمتها؟ مدلها؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
کامپوننت بدون آمپ و ساب هیچ معنی نداره و اصلا نبندی بهتره , اگه میخواین زیاد خرج نکنید پیشنهاد میکنم حتما یه باند بیضی مثل mtx 693 بندازین و اگر میخواین تا حدودی خرج بکنید میتونید واسه جلو هم یه جفت کامپوننت بندازین + یه آمپ 4 کانال.
شما میتونید از کامپوننت هایی استفاده کنید که کراس اورش داخلش هست .صداشم بد نیست.ولی برای جلو.(هم کلاریون داره و هم اینفینیتی-هر دو هم خیلی صداشون خوبه)نقل قول:
برای عقب همان طور که دوستمون گفتن میتونی بیضی بندازی.
سلام
من 200 تومن مایه دارم! میخوام ضبط و و یه جفت باند برای 206 بخرم. چی پیشنهاد میدین؟
سلامنقل قول:
پخش pioneer 3250
باند هم : infinity 6913 يا alpine sps609 يا mtx 693
هر كدومو انتخاب كني خوبن ولي يكم گرونتر از بوجه شما ميشه ولي ارزششو داره هزينه نصب و كابل هم داريد
ممنون از جوابتوننقل قول:
سلام
پخش pioneer 3250
باند هم : infinity 6913 يا alpine sps609 يا mtx 693
هر كدومو انتخاب كني خوبن ولي يكم گرونتر از بوجه شما ميشه ولي ارزششو داره هزينه نصب و كابل هم داريد
تفاوت 3250 و 2250 در چیه؟ارزشششو داره 10 تومن بیشتر بابتش بدم؟
نقل قول:
فرقش فقط تو خروجی آمپلی فایرشون هست(RCA)که اون دو تا داره.پس به نظر من ارزش 10 تومن رو داره.
یه فرق دیگه هم که داره اینه که 3250 پنلش برای cd گذاشتن باز میشه اما 2250 سادست که این بیشتر جنبه ظاهری دارهنقل قول:
فرقش فقط تو خروجی آمپلی فایرشون هست(RCA)که اون دو تا داره.پس به نظر من ارزش 10 تومن رو داره.
در کل به نظر من برا 10 تومن می ارزه
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
راستی دوستان من اگه بخوام دو تا ساب ببندم بهتره که هر کدوم رو تو یه باکس جداگانه ببندم یا اینکه دوتاشو تو یه باکس ببندم مثل این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن حالت باکس چجوری باشه خوبه؟
مثلا کدوم حالت های زیر بهتره؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..نقل قول:
اگه واسه هر ساب , باکس جدا طراحی بشه بهتره..و از لحاظ حمل ونقل و جابجایی هم راحت تر هستید..
مرسینقل قول:
سلام..
اگه واسه هر ساب , باکس جدا طراحی بشه بهتره..و از لحاظ حمل ونقل و جابجایی هم راحت تر هستید..
من مشکلی با حمل و نقلش ندارم فقط میخوام بدونم کدوم کیفیت و کارایی بهتری داره؟
راستی در مورد جهتش هم یه کمکی بکنید