نقل قول:
بالاخره امروز 5700 مشکی به قیمت245 گرفتم یعنی یو600 خودم رو 180 به مغازه دادم و 65 تومان دادم و این گوشی رو گرفتم و تا شنبه قرار شد گوشیم رو تست کنه خدا کنه نفهمه که توی پیام نوشتن هرزگاهی ریست میکنه اونوقته که حالم گرفته میشه.
اول از همه بابا خداییش عجب کیفیت صدایی داره من که خیلی باش حال میکنم.
بلندی صدای هدفونش خوبه باسش هم خیلی خوبه اما مگاباس یه چیزه دیگه هستش:31:در کل توی هندسفری من از دبلیو610 بیشتر قبولش دارم.
کیبوردش انصافا واسه من که پیام زیاد میدم ساخته شده خیلی کار کردن با کیبورد راحته بین این گوشی و 6120 مونده بودم دیپد 6120 واقعا مزخرف بود.
جی استیک خوبی داره هیچ مشکلی من باهاش ندارم.
عجب شارژر بی ریختی داره هاااااااااااا:18:
سرعتش واقعا بالاست برای امتحان کردن مقایسه اش کردم با اینکه حریفش حریف نبود ولی واسه کلاس گذاشتن بدک نبود یه آهنگ یکی دو دقیقه ای رو روی ان72 بلوتوث کردیم وقتی اومد سیوش کنه هنگ کرد و یه اهنگ 5 دقیقه ای روی 5700 بلوتوث کردم باور کنید به سه سوت نرسید که سیوش کرد خودم دهنم وا مونده بود
چون خودم دبلوی950 داشتم اگه یه آهنگ 5 دقیقه ای مینداختم چندین دقیقه الافش میشدم بعضی وقتا هم که زیاد انگولک میکردم هنگ میکرد.
بلندی صدای اسپیکرش در سطح متوسطیه فقط میتونم بگم از دبلیو610 صداش بلندتره.
ولی خداییش عجب کیفیتتتتییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی داره هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا
مموری کارتی که روی یو600 داشتم انداختم روی این گوشی متاسفانه آهنگها رو نمیشناخت فروشنده میگفتش که به خاطر اینه که این مموری روی سامسونگ بوده و تقسیم بندی اون با این فرق داره
فعلا مشکل خاصی باهاش ندارم فقط چند مورد
1-چه طوری میشه دیلیویلی پیام رو فعال کنم؟؟؟
2-اکولایزر توپ چیه؟
3-الان پیام ها روی مموری کارت ذخیره میشه یا روی گوشی؟اگه روی گوشی ضبط بشه آیا نامحدوده؟چه طوری میشه روی مموری کارت سیوشون کرد؟
4-من لیست کنتاکت رو وقتی یو600 داشتم همه رو انداختم روی سیم کارت ولی مثل اینکه اینجا نشون نمیده چه طوری میشه اون لیست رو توی گوشی کپی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5-طریقه ی نصب برنامه روی این گوشی چه جوریه؟چند تا برنامه خوب از قبیل برنامه های امنیتی برام معرفی کنید
دلم نمیاد که دوباره نگم
ولی خداییش عجب کیفیتی داره هاااااااااااااااااااااااا اااااااااا باس اسپیکرش خیلی توپه صدای فراگیر و استریو
6-چطوری میشه اسکرین سیورش رو برداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
-چه طوری میشه دیلیویلی پیام رو فعال کنم؟؟؟
Message>setting>Text Message>Recieve Report>yes
نقل قول:
-اکولایزر توپ چیه؟
من با هندزفری و950 با POP , Jazz خیلی حال کردم...یعنی در عین تفکیک صدای خوب ..باس مناسبی هم داره...اونم که امین گفت خوبه اما اصلا باس نداره و خیلی تیز هست...
نقل قول:
-الان پیام ها روی مموری کارت ذخیره میشه یا روی گوشی؟اگه روی گوشی ضبط بشه آیا نامحدوده؟چه طوری میشه روی مموری کارت سیوشون کرد؟
به طور پیش فرض رو گوشی سیو میشه..برای سیو کردن روی مموری کارد باید..Message>setting>other>memory in use>memory card
نقل قول:
-من لیست کنتاکت رو وقتی یو600 داشتم همه رو انداختم روی سیم کارت ولی مثل اینکه اینجا نشون نمیده چه طوری میشه اون لیست رو توی گوشی کپی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
/برو به قسمت contacts و settings و sim directory و همه رو مارک کن و copy to phone رو بزن...
نقل قول:
-طریقه ی نصب برنامه روی این گوشی چه جوریه؟چند تا برنامه خوب از قبیل برنامه های امنیتی برام معرفی کنید
میتونید فایل نصب برنامه رو بریزین روی مموری و نصب کنید و یا از nokia pc suite > application installer یه برنامه رو از روی هارد نصب کنید..
نقل قول:
-چطوری میشه اسکرین سیورش رو برداشت؟؟؟؟
توی menu>personalis>themes>power saver
سوالی بود در خدمتیم کاظم خان ..