100 درصد..نقل قول:
این 360 رو میشه به مانیتور وصل کرد و با مانیتور بازی کرد ؟
100 درصد..نقل قول:
این 360 رو میشه به مانیتور وصل کرد و با مانیتور بازی کرد ؟
آره میشه و با کابل vga که قیمتش 20 تا 25 تومن هستنقل قول:
دوستان من ایکس باکس خریدم مبارکم باشه:31:
اما یه مشکل دارم البته میدونم اگه بیشتر بگردم حتما جوابمو پیدا میکنم اما باور کنید وقت ندارم
من وقتی ایکس باکس رو خریدم و روشنش کردم دسته ی اولی که ماله خود دستگاه بود رو شناخت و چراغ سمت چپ بالای ایکس باکس روشن شد و به راحتی کار داد اما وقتی دسته ی دوم رو روشن میکنم دکمه ی وسط دسته چشمک میزنه و اصلا کار نمی ده تو رو خدا قدم به قدم واسم توضیح بدید چه کار کنم:41:
سلامنقل قول:
مبارکت باشه :31:
اول xbox رو روشن کن بعد دسته ی دوم در این حال که چشمک میزنه یه دکمه دایره ای کوچیک پایین دکمه پاور
xbox هست اونو فشار بده تا wireless جست و جو کنه بعد مشابه همون دکمه رو روی دسته بزن تا دسته هم
کارشو انجام بده
بعد همدیگه رو پیدا میکنن:8:
سلام دوستان میبینم که قیمت ها مناسب شدن !!!!
من هم ترقیب شدم یکی بخرم الان قیمت آرکید چنده؟؟؟(تهران)
لطفا یه جای معتبر معرفی کنین ؟؟؟ یا یکی از دوستان مرحمت کنن بیاد با من:10:
(چون میترسم سرم کلاه بزارند):19:
ممنون
یکی دو صفحه قبل رو نگاه کن کامل متوجه خواهی شد..نقل قول:
سلام دوستان میبینم که قیمت ها مناسب شدن !!!!
من هم ترقیب شدم یکی بخرم الان قیمت آرکید چنده؟؟؟(تهران)
لطفا یه جای معتبر معرفی کنین ؟؟؟ یا یکی از دوستان مرحمت کنن بیاد با من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(چون میترسم سرم کلاه بزارند) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
از فروشگاه های معتبر و مطمئن خرید کن مطمئن باش سرت کلاه نمیره..
یک نگاهای به عنوان تاپیک مینداختی بد نبود..نقل قول:
قبلا یادمه یک سایتی بود که این کارو انجام میداد .. اما فکر کنم به خاطر استقبال کم تعطیل شد..
الان به خاطر مشکلات که بازی ها دارن و خیلیاشون غیر مجاز هستند ..کسی این کارو انجام نمیده.. چون اصلا نمی صرفه..
با سلام به همه دوستان عزیز
بنده یه 360 آرکید با 256 مگ مموری دارم میخواستم بدونم که gta iv (dlc) the lost که قابل دانلود اگر کسی دانلودش کنه و بریز روی dvd و بده به من میتونم اونو بازی کنم یا نه حتما باید 360 هارد داشته باشه لطفا توضیح بدین تا متوجه بشم.
سلامنقل قول:
اول باید خوتون وصل شید به لایو چون فقط این بازی در لایو قرار میگیره اگه هم وصل شین باید microsoftpoint بخرین که مجانی هم نیست و به هیچ وجه قابل انتقال به dvd نیست و باید هارد داشته باشین چون حجمش فک کنم 1 یا 2 gb باشه