من سرویسم ۱۲۸ نامحدود است....
دوستان پس با این اوصاف بهتره برم برای کل دانلود هام از سرور های داخلی استفاده کنم و بیشتر پهنای باند خارجیم رو برای وبگردی بذارم.......
واقعا ممنوم از راهنماییاتون..........
Printable View
من سرویسم ۱۲۸ نامحدود است....
دوستان پس با این اوصاف بهتره برم برای کل دانلود هام از سرور های داخلی استفاده کنم و بیشتر پهنای باند خارجیم رو برای وبگردی بذارم.......
واقعا ممنوم از راهنماییاتون..........
خب من گفتم دو ساعت از دانلودم به دلیل قطع شدن سرور ایران متوقف شده بود!!نقل قول:
در ضمن تو از داخلی دانلود کردی ولی من اکثر لینکام خارجی بود:n18:!!
حالا بیخیال...مثل بچه ها اومدی با من کل کل کنی که چی بشه؟!برو به درس و مشقت برس:n02::n09:
کلامی از مادر عروس!نقل قول:
چالوس جون میشه بری همون تاپیک اسپید تست به اختلاف خودتو حامد برسی؟!:n02:
اخه الان اینجا اومدی رکورد بهترین نت تاپیک از دستت میره:n09:
آخه کلا رکوردشو پودر کردم گذاشتم اونور !! :n07: :n20:نقل قول:
هی من میخواستم کل کل نکنم نمیزاره که !! باید حتما بزنم هرچی رکورد داره بفرستم هوا ! :n24:
اوه صاحبش اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حامد من کوچیک شمام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم یه یادی هم از رکوردار تاپیک(شما) بکنم ولی این جماعت نمیزارن که!!:n02:
====
حامد این چتد روزه که شاتل اومدی وضعیت شبانت چطور بوده؟یه اعلام وضعیت بکن برام مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس داخلی و خارجی منظور همون داخل و حارج از کشوره ؟
خب من از کجا بفهم لینکی که دارم دانلود میکنم داخلیه یا خارجی؟
بعد اگه داحلی باشه محدودیت ندارم؟ یعنی هر چه قدر دلم میخواد دانلود کنم که که مجدود نشم ؟
بعد از اینکه محدود شدی چطوری بر میگردی سر جاش؟
اینو از کجا میشه فهمید و حدودا چند روز طول میکشه .. این خیلی سحته فهمش برای من :D
مرسی راهنمایی کنید
خب الان اومدم ک بحثو روشن کنم.نقل قول:
1 شما 6مگ گرفتی من 128دارم که رو 4.5مگابی بسته شده
2-شما اکانت داری که من ندارم!
3- شما بیکاری من نیستم :دی
4- من داشتم فک میکردم چقدر مردم عقده ای شدن ! همه عقده دانلود دارن )کلی گفتم ها!!الان تو هر تاپیکی بری بحثو دعوا ر دانلود شبانست در مورد روزانه اصلا زیاد بحثی نیست!!!
باشه حالا...از خوش شانسیت طرف ادم اهل حال بود سرعتو برات 4.5 مگ بسته :n22:!نقل قول:
2. ربطی به اکانت نداره...منم بخوام مثل خودت از سرور داخلی و بخصوص اپلود بوی استفاده کنم بیشتر از این میگیرم.
3. بیکار خودتی تا یه پست میدم علیه من پست میدی:n02::n24:
4. بدون جواب....:n02:
====
حالا بگذریم...امین تو از طریق پنلت میتونی انلاین سرویست رو عوض کنی یا بهت پیغام میده که باید به نمایندگی زنگ بزنی تا برات عوض کنه؟
خب نه بابا حال چیه خودشو میفتن رو ایندر میبندیم. وگرنه من میخاستم طرح های بالاترو ور دارم دیدم اینجوری میگننقل قول:
فتم چ مرضی پول بدم .دی
خب نه میگه برین به نمایندگی مراجعه کنین
امین بی دلیل این سوالو ازت نپرسیدم!نقل قول:
های وب که بودم وقتی سرویس 8مگ میخریدیم..سرعت 8مگ میشد/ بعد اگر 1مگ هم میگیرفتیم سرعت رو همون 8مگ میموند....منم گفتم شاید بشه از این طریق شاتل رو دور زد ولی این روش هم جواب نمیده!:n02:
نه عزیزم های وب تازه کار بودن و ناشی. شاتل رو کسی کلاه نمتونه سرش بزاره.دی