تست با اکانت ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون اکانت ایران هیچ سایت خارجی باز نمیشه و از سرور خارجی الان نمیشه دانلود کرد:n02:
Printable View
تست با اکانت ایران:
بدون اکانت ایران هیچ سایت خارجی باز نمیشه و از سرور خارجی الان نمیشه دانلود کرد:n02:
مهدی جان صبح بخیر الان قیمت تموم شده برا سرویست چقد شد؟
صبح شما هم بخیر باشه....نقل قول:
حدود 37 تومن....برای سرویس 6مگ!
حدود 11گیگ دانلود کردم::n02:
بیشتر از اینم میشد دانلود بشه اما دو ساعت از دانلودم بدلیل قطع شدن کانکشن ایران خراب شد!:n02:
یه مسئله ای که هست اینه که عایا شاتل هم حجم میخوره در شبانه؟
حدود 200 مگ ازم کم کرده!:n24:
تا الان رکورد دار شبانه من بودم و هستم 12 گیگ:n09::n07:نقل قول:
نه شبانه اصلا کم نمیکنه خداایش هر بدیی که شاتل داشته باشه ولی حجم رو نمیدزده!
تو که کلا چشات شوره به هر جا بری در جا اون آی اس پیو پودر میکنی:n24:
آخ گفتی،هاب وب و به بای وب تبدیل کرد :n08:نقل قول:
وقتی زیاد دانلود داشته باشی سرعت دانلود سرور خارجیت کم میشه میاد روی ۷ کیلو بایت....من ماه پیش نزدیک ۴۰ گیگ دانلود داشتم...این ماه رو که شارژ کردم به مدت ۷ روز سرعت دانلود از سرور خارجیم روی ۷ کیلوبایت بود.....نقل قول:
دوستان یه سوال دارم خواهش خواهش میکنم راهنماییم کنید.....(تورو خدا) :
بالاخره بعد از یک هفته سرعت دانلود از سرور خارجیم درست شد و اومد روی ۴۰ .....خدا رو شکر....حالا سوالم :
من الان چطوری میتونم دانلود کنم از سرور خارجی؟؟؟؟ چند گیگ دانلود کنم دقیقا محدود میشم؟....مثلا من کلا چه از داخلی و چه از خارجی ۱۵ گیگ دانلود کنم ُ آیا فقط خارجی محدود میشم؟
یا نه اگه فقط از داخلی دانلود کنم محدود میشم؟
کلا منظورم این است که محاسبه حجمی تو شاتل از سرور خارجی و داخلی از هم جداست؟یعنی من از داخلی نامحدود هستم و از خارجی محدود؟.....
یعنی اگه هر چه قدر خواستم از داخلی میتونم بگیرم و محدود نمیشم؟لی از خارجی مثلا نهایتا ۱۵ گیگ بگیرم محدود میشم خارجی؟؟؟؟؟... ولی داخلی محدود نمیشم....درسته؟
ببخشید زیاد حرف زدم.....(گیج که نشدید؟؟؟؟؟...فکر نکنم تونسته باشم منظورمو برسونم....):n13:
مهدی دهنت سرویس:n19:نقل قول:
اگه 8 مگ بگیری فک کنم 15 گیگ رو بزنی :n09:
لامصب هر چی دانلود میکنم این 3 گیگ 2.5 گیگ هم نمیشه :n02:
برادر، تمام این قصه محدودیت و این مزخرفات که فقط تو شاتل پیدا میشه، به خاطر تفاوت قیمت پهنای باند داخل کشور (اینترانت) و خارج کشور (اینترنت) هست. والسلام :n02:نقل قول:
قیمت پهنای باند اینترانت در مقایسه با اینترنت مفت هست و به همین خاطر هست که شاتل، سرور داخلی رو به هیچ عنوان محدود نخواهد کرد (نقل قول یکی از مسئولین بالامقام شاتل:n09:) پس شما تا دلت میخواد میتونی از سرور داخلی دانلود کنی.
اما سرور خارجی چون پهنای باند اینترنت را مصرف میکنه و هزینه سرسام آوری هم داره و شاتل چون میخواد زیاد برای تهیه اون، هزینه نکنه، خیلی خیلی زود محدود میشه (یه چیزی زودتر از خیلی خیلی زود :n02:) همینو بگم که من تو مهر ماه به خاطر دانلود 2 گیگ در دو شب محدود شدم و الان که دو ماه میگذره، هنوز از محدودیت درنیومدم :n24:
شما که تازه از محدودیت دراومدی، اگه میخوای بدون دردسر از سرور خارجی دانلود کنی، باید به قول پشتیبان های شاتل "مدیریت مصرف" داشته باشی :n08:
اما اگه مثل من و بقیه دوستان نمیتونی جلوی خودت رو بگیری، باید به فکر دور زدن شاتل (بعد از محدود شدن سرعت از سرور خارجی) باشی که راه های مختلفی هم هست که اگه چند صفحه قبل رو بخونی، کاملا دستت میاد :n10:
شما سرویستون چیه؟نقل قول:
ببین قانون مشخصی نداره مهم اینه که هر شب دانلود نکنی مثلا یه شب گرفتی فردا شبش رو بیخیال شو
اگه محدودت بکنن فقط از سرورای خارجی هست از سرورای داخلی مثه روز می تونی دانلود داشته باشی و محدود نمیشی :n16: