دیروز عصر سرویس 2مگ حجمی 1سالهام تموم شد.
چون به دلایلی مجبورم تا آخر ماه رو هم با همین پارسآنلاین سر کنم، قبلش رفتم یه سرویس 128 حجمی (5گیگ) 1 ماهه (POL-128-5G یک ماهه) خریدم. دیشب که برای اولین بار خواستم این سرویس جدید رو تست کنم اصلاً باور نمیکردم اوضاعش این قدر افتضاح باشه. متأسفانه اشتباه کردم که نتایج تستهای اسپیدتستم رو نگه نداشتم. اما این خلاصه اون تستها بود:
- سرور داخلی: پینگ حدود 30 میلیثانیه، سرعت دانلود حدود 0.6 مگابیت در ثانیه، سرعت آپلود حدود 0.7 مگابیت در ثانیه.
- سرور خارجی: پینگ حدود 250 میلیثانیه، سرعت دانلود حدود 0.5 مگابیت در ثانیه، سرعت آپلود حدود 0.6 مگابیت در ثانیه.
- تست دانلود با IDM با 8 کانکشن همزمان و از سرور خارجی: متغیر بین 40 تا 60 کیلوبایت در ثانیه.
این وضعیت تا ساعت 12 شب که دیگه رفتم بخوابم برقرار بود. جالب اینجاست که وضعیت پینگ مشکلی نداشت اما سرعت به شدت پایین بود. چیزی که من انتظارش رو نداشتم اصلن. یعنی انتظار من این بود که این سرویس حداقل 2 تا 3 مگابیت در ثانیه سرعت داشته باشه.
با توجه به این که پینگ به نسبت پایدار بود، به نظر میآد مشکل از پهنای باند نیست و خود پارسآنلاین داره یه سری محدودیت اونم تو ساعتهای غیررایگان اعمال میکنه و دیگه مثل سابق سرعت رو باز نمیذاره. ضمن این که وضعیت سرعت آپلود به نسبت سرعت دانلود خیلی بهتر بود.
صبح که لاگ Networx رو چک کردم متوسط سرعت دانلود از سرورهای خارجی (که محدود نیستن) تو ساعتهای شبانه رایگان هم این جوری بود:
- بین ساعت 2:00 تا 4:00 بامداد : 70 کیلوبایت در ثانیه
- ساعت 4:00 تا 5:00 بامداد: 150 کیلوبایت در ثانیه
- ساعت 5:00 تا 7:00 بامداد: 300 کیلوبایت در ثانیه
کل دانلود شبانه رایگان هم حدود 3 گیگ شده بود.
این وضعیت سرویس POL-128-5G یک ماهه در مرکز مخابراتی کاشانی بود. (قابل توجه یکی از دوستان که چند صفحه قبلتر از وضعیت این سرویس پرسیده بودند.)