نقل قول:
الان تو پارس - شبای خوبو 13 - 14 گیگ میگرم ... شبای بدم 4 - 5 ...
Printable View
نقل قول:
الان تو پارس - شبای خوبو 13 - 14 گیگ میگرم ... شبای بدم 4 - 5 ...
شاتل رو نمیشه دور زد - فقط چند روز با اون اکانت ها جواب میده .. بعد میزنه از زمین و زمان محدود میکنه شمارو جوری که پشیمون شی از زندگی
از زمانی که شاتل فقط یک طبقه و دو تا اتاق داشت وقت تاسیس شرکتش عضوش بودم و خوب این پرو رو های 7 خط رو میشناسم
اووووه اووووووووه :n02::n02:نقل قول:
با شاتل نمیتونی حتی چند شب پشت سر هم 4 گیگو دانلود کنی : )))
چی دانلود میکنی حالا؟! به ما هم بگو دانلود کنیم : ))
من موندم چی دانلود کنم :)نقل قول:
شبی راحت 10 گیگ دان میکنم.الان باید نهایت استفادرو بکنم ولی دانلودی ندارم
تشکرنقل قول:
تنظیماتی که فرمودید اینه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط شما در G.992.5 در snr 10، میتونه حدود 14 مگابیت به شما بده برای دانلود و 1 مگ هم برای آپلودنقل قول:
الان روی 10 مگ دانلود و 0.6 مگ آپلود بستن.
اگر تا 6 بخواید پایین بیاد، حدود 15 مگ میکشه؛ پایین تر از 6 درسته که ممکنه در برخی دستگاه ها ثبات داشته باشه، ولی هم پشتیبانی ها علاقه ای به انجامش ندارن و هم اینکه برخی دستگاه ها، ممکنه دچار بی ثباتی اتصال بشن.
به نظرم برای شما حد مناسب، حدود 14.5 مگ هست. زنگ بزنید بگید براتون بزارن روی 14-15 و مودم رو هم حتماً دستی تنظیم کنید فقط روی adsl2+ g.992.5 کار کنه؛ مسئولیتش رو هم به عهده بگیرید و بگید انجام بده.
اگر بخواد تا 20 باز بزاره، بستگی به نرم افزار دستگاهتون، ممکنه تا 15.5 نسبتاً ثبات داشته باشید ولی اگر دستگاه تصمیم بگیره تا جای ممکن بره جلو و snr بیاد زیر 6، احتمال بی ثباتی وجود داره.
اصرار کنید که براتون بالای 15 نبنده. احتمال اینکه بگه مثلاً "پروفایل 15 نداریم" و فقط 4 و 9 و 16 و 20 و غیره ـس زیاده. اصرار بکنید ممکنه وصلتون کنن به سرپرستشون و اون برات دستی پروفایل تعریف کنه!
بلهنقل قول:
از حالت All خارج کرده و فقط یکی رو انتخاب کنید. این کار رو برای هر یک جداگانه انجام داده، Apply رو زده و صفحه dsl status رو چک کنید.
نهایتاً با مقایسه ی نتایج، میتونید بهترین حالت از نظر پهنای باندی که به دست میارید رو انتخاب کرده و بزارید روی اون بمونه.
یه پنجره ی cmd هم میتونید باز بزارید و مثلاً بنویسید
ping tct.ir -t
یا
ping 8.8.8.8 -t
تا کیفیت ارتباط و احیاناً بالا رفتن Latency (تأخیر) رو هم مدنظر داشته باشید...
بسیار سپاس گزار از راهنماییت :n06:نقل قول:
همون 14 مگم باید خیلی اصرار کنم تا بذاره : )
نقل قول:
:n02: فیلم و سریال ... آموزش های تخصصی مربوط به رشتم و موزیک ... :n09:
قسمت capability رو که 3 تا تیک داره دست نزنم؟نقل قول: