من هنوز تصمیم نگرفتم که کجا برم. 2 -3 هفتهای مجبورم صبر کنم. ولی احتمالاً فنآوا گزینه مناسبتری باشه. البته نمیدونم تو منطقه شما و مرکز مخابراتیتون وضعیتش چطوره.نقل قول:
به هر حال، دوره دانلود شبانه دیگه گذشته.:n28:
Printable View
من هنوز تصمیم نگرفتم که کجا برم. 2 -3 هفتهای مجبورم صبر کنم. ولی احتمالاً فنآوا گزینه مناسبتری باشه. البته نمیدونم تو منطقه شما و مرکز مخابراتیتون وضعیتش چطوره.نقل قول:
به هر حال، دوره دانلود شبانه دیگه گذشته.:n28:
مودمو upgrade کردم و modulation به G.992.5 تغییر پیدا کرد ولی تو مقدار snr تغییری ایجاد نشد...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داتک خطتو هر چقدر بکشه میبنده(تا 20 مگ باز میذاره)؛ خطه منو گذاشتن رو 14 مگ ولی snr شد 10 و متاسفانه نذاشتن رو همین مقدار بمونه چون پشتیبانش میگفت استاندار باید حداقل 13 باشه و الان شما نویز پیدا کردی و اگه مثلا فردا زنگ برنی که قطعی داری به من (پشتیبان) گیر میدن که چرا خطشو بالا بستی!
به نظر خودم که snr تا 7 هم قطعی ایجاد نمیکنه ولی حالا به نظر شما واقعا snr 10 ممکنه قطعی یا اختلال تو سرعت واسم ایجاد کنه؟!
مخابرات مثل اینکه میخواد برا جشنواره زمستانه 10مگ با شبانه رایگان بده البته استان ها با هم فرق دارننقل قول:
دروغ گفته هیچکی بهش نمیگه چرا دان استریمو بالا بستی snr 18 هنوز جا داره واست بالا ببرن درسته چیپستش ریلتکه ولی دیگه اینقدر هم ضعیف نیست اگر مودمت چیپست برودکام بود تا snr 2هم جا داشت واست دان استریمو ببرن بالانقل قول:
راستشو بخوای فقط وقتی میرم سراغ مخابرات که دیگه عملن هیچ گزینه دیگهای نداشته باشم. کلن یه جورایی از این شرکت خوشم نمیآد. اگه این جشنوارهاش رو تا اواخر آذر اعلام کنه شاید بشه روش فکر کرد.نقل قول:
اتفاقا 10مگ مخابرات خیلی خوبه هیچ شرکتی به گردش نمیرسه چون پهنای باندش عالیه همیشه سرعت 10مگو میده شب و روز 1200کیلوبایتنقل قول:
حالا حالاها جشنواره پاییزه هستش فکر کنم تا 2یا 1.5ماه دیگه جشنواره زمستانی اعلام بشه
منم گفتم یک مدت تا میتونم با دزدآنلاین کار نکنم و خاموش باشه اما نگهش دارم که ببینم کجا میشه رفتنقل قول:
فن آوا مزیتش مگه چیه ؟؟
یادت نره همه ی این اذیت ها جهت جلب رضایت ماست ...
یعنی با snr 6 هم قطعی پیدا نمیکنه؟! مطمئنی؟!نقل قول:
ولی عمرا طرف بذاره خطم با snr 6 آپ شه؛حالا هرچیم بهش بگی که خطه خودمه اختیارشو دارم تو کتش نمیره...
هــــــــــــــفـــــــــ ـــت روز مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــونـــــــ ـــده
چـــــــــــــــــــه کنیـــــــــــم آخـــــــــــــــــــــــ ــــــــه ؟؟؟!!!!
والا ما از هر کی شنیدیم که مثلا واسه پاییز شبانه هم گذاشته و دوستان پیگیر شدن از مخابرات گفتن اصلا شبانه ای در کار نیست !نقل قول:
حالا فرض کن که این بگیریم و حتی چند وقت شبانه بده .. بعد یهو سر مثلا ذو ماه بزنه شبانه رو برداره که احتمال زیاد میدم برمیداره ( چون نمیشه همه شرکت های غول بردارن و مخابرات که حکم زن بابا رو داره فقط شبانه ارائه بده ! ) حالا وقتی برداشت شما دستت به چی بنده بگی اقا من قرارداد یک ساله دارم که بهم شبانه بدید ؟؟
عوضی تر از این حرفان و بهشون اصلا نمیشه اعتماد کرد
باید صبر کرد دید نتیجه ی این بازی هاشون به صورت قانون کلی درآد و ثابت شه اوضاع...
لعنت به همشون که چیزی ندارن جر اذیت و دزدی