[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همونطور که گفتم، عددی که دستگاه تحت عنوان Attainable Rate به شما میده، کاملاً حدسی هست. خصوصاً دستگاه های ارزانی که دارای باگ های نرم افزاری بسیارند.نقل قول:
خط شما تا حدود 13Mbps در حالت +ADSL2 رو میکشه ولی SNR تا 6dB پایین خواهد اومد که شاید بعضاً باعث بی ثباتی بشه.
الان احتمالاً دستگاهتون با G.DMT G.992.1 ADSL یا G.992.3 ADSL2 نه با +G.992.5 ADSL2. به همین دلیل "انتظاراتش" انقدر پایینه...
احتمالاً اون عدد رو فقط بر حسب G.992.1 میگه و حدسی بر اساس ADSL2 ارائه نمیده.
مدولاسیون adsl+2 هستنقل قول:
شما 2730u رو مودم باگ داری میدونید؟یکی از بهترین مودم هاست!:n13:
"نسل" بعد نیست. اگر بهتون ارائه بدن، فقط کمی در Upstream اختصاص یافته بهبود ایجاد میتونه بکنه.نقل قول:
البته این در صورتی هست که در حالت عادی Noise Margin و Line Attenuation شما در رنج نسبتاً خوبی باشه. وگرنه وقتی در حالت عادی، خطتون حتی نتونه 1Mbps آپلود رو بکشه، میخواید بهتون 3Mbps آپلود بدن؟!
G.992.3 M / ADSL2 M
G.992.5 M / ADSL2+ M
هم بهش میگن.
دستگاه های کاربردی ارزان در شبکه، معمولاً باگ های بسیاری دارن و در طی سال ها، سازندگان firmware updates ـی ارائه میدن که برخی باگ ها رو برطرف کنه. این دستگاه در سال 2011 عرضه شده و به هر حال باگ هایی داشته که تا به امروز شرکت d-link چند نسخه ی سخت افزاری جدید و به روزرسانی های نرم افزاری برای این دستگاه عرضه کرده.نقل قول:
البته میشه کلاً نرم افزارهای کند و مشکل-دار سازندگان در روترهای ارزان رو رها کرد و به سمت نرم افزارهای open source بر پایه ی لینوکس رفت برای امکانات بیشتر و انعطاف بالاتر...
اینم وضع خط تلفنم رو این مدولاسیوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توضیحتنقل قول:
فکر کنم همین مشکل باشه چون سیستم من همیشه روشنه ...
میگذارم خود آی دی ام کارش که تموم شد بزنه خاموش کنه مودم و سیستم رو اینجوری به قول خودت نره تو پاچمون
خیلی کم دزدی میکنه دزدآنلاین ، دیگه خودمون هم داریم کار دست خودمون میدیم
راستی پیشنهادی داری که به کدوم آی اس پی کوچ کنم واسه دانلود رایگان ؟
تهرانم منطقه یک شهید غریبی
قربانت
به نظر میاد محدودیت از سوی تجهیزات isp در مخابرات اعمال شده.نقل قول:
شرکت یا این مود رو روی 4/1 ست کرده، یا اصلاً زحمت انجام تنظیمات برای این رو نکشیدن.
شما تا قبل این، دستگاهتون با G.992.1 ADSL وصل میشد و Attainable Rate نمایش داده شده هم بر اساس حدسش نسبت به اون مود بود. الان روی ADSL2+ G.992.5 گذاشتید، حدسیاتش هم رفته بالا ولی به نظرم بیش از واقعیت داره نمایش میده و خط شما بیش از 13/1 رو به فکر میکنم دچار مشکلات ثباتی بسیاری خواهد شد و نخواهد کشید...
اینطور که دارم میخونم، Annex M درواقع مقداری از باند downstream رو به آپلود اختصاص میده (i have no idea how) و اینطوری سرعت دانلودتون کاهش میابه ولی (اگر isp اجازه بده) upstream ـتون کمی میره بالاتر!
درسته از دان استریم snr میگیره و به آپ استریم میدهنقل قول:
آپ استریم 2مگ خیلی خوبه من تجربشو دارم صفحات مثل برق باز میشن