ممنون الان ساعت 21.30 وضعیت خطم اینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممنون الان ساعت 21.30 وضعیت خطم اینهنقل قول:
اون Mode رو میبینید اون بالا نوشته؟نقل قول:
بگردید در تنظیمات ارتباط دنبال جایی که بتونید operation mode/protocol یا چیزی با این نام رو تغییر بدید.
بگذاریدش روی G.992.3 / ADSL2 یا +G.992.5 / ADLS2 و save/ok رو بزنید.
:n09:نقل قول:
ای بابا! من گفتم اینکه خطش تا 8 مگ میکشه الان رو 9 خطش بسته شده اونوقت SNR هنوز رو 17 هستش...به نظر من SNR تو این شرایط باید بشه حدود 6 تا 7... (دقت کن که مقدار attenuation هم حدود 21 هستش) فقط من به همون واحد خود مودمش اینو گفتم دیگه گفتم باید 60-70 باشه...:n26:
اون مود هم فکر کنم باید از طریق پشتیبانی تغییر داده بشه.... وگرنه تنظیمات بی تاثیر میشه...نقل قول:
نتیجه بی حد و حساب مشترک گرفتن :
مودمای دی لینک 2730u همشون modulation روی G.992.1 و Annex A هستش و من تو تنظیمات هم گذاشتم روی ADSL2+ ولی بازم اون قسمت mode رو همونه؛ داتک دارم و زنگ زدم به پشتیبانیش گفتم modulation رو بذار رو ADSL2+ که بهم گفت ما همه رو گذاشتیم رو ADSL2+ و اون مورد(G.992.1 و...) مربوط به مودمته!!!!نقل قول:
برخی شرکت ها در برخی مناطق، نسبت به تجهیزاتشون، محدودیت هایی برای نحوه ی برقرار ارتباط در دستگاهاشون تعریف میکنن. مثلاً فقط G.DMT یا فقط ADSL2نقل قول:
تا جایی که دیدم توی ایران، شرکت ها معمولاً محدودیتی قائل نشده و تمام روش ها رو باز میگذارن و شما با هر یک از G.992.1 تا G.992.5 میتونید وصل بشید و در هر روش، میزان پهنای باند دریافتی و کیفیت ارتباط، با توجه به فاصله ی شما از مخابرات و مقدار پهنای باند آزاد قرار داده شده توسط ISP، متغییر خواهد بود.
حتی برخی شرکت ها گفته میشه VDSL رو هم اگر بخواهید براتون فعال میکنن برای سرعت و بازده بهتر برای دستگاهایی که ساپورت میکنن. (VDSL Modems [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مودم ها وقتی در حالت Automatic قرار دارن، معمولاً از G.DMT G.992.1 یا بعضاً G.Lite G.992.2 شروع میکنن و یکی یکی میرن جلو تا هر کدوم که وصل شد، متوقف میشن و دنبال به دست آوردن پهنای باند بالاتر نیستن.
البته سرعت اتصال اولیه ی مودم ها به G.DMT و G.Lite سریعتر از ADSL2 و +2 هست (همون مرحله ی چشمک زدن چراغ لینک)؛ در حدود شاید 10 ثانیه. G.Lite معمولاً کمترین پهنای باند مناسب رو ارائه میده...
بستگی به شرکت و تجهیزات منطقه داره. برخی شرکت ها ممکنه force کنن نوع ارتباط رو.نقل قول:
اگر مودمتون رو روی مودی غیر از +ADSL2 میگذارید و "وصل نمیشه"، یعنی پشتیبانی صحیح گفته و فقط اون مود رو باز گذاشتن و اگر مودم روی Automatic باشه، پس از تست همه ی مودها، وقتی برسه به +ADSL2 و وصل بشه، متوقف میشه و وصل میمونه.
اگر در مودهای دیگه وصل میشه یعنی پشتیبانی الکی گفته. چون تجهیزات شرکت، نمیتونن تنظیمات مودم شما رو (اگر روی اتوماتیک نباشه) تعیین کنن.
تا جایی که من دیدم، صبانت، آسیاتک، و پارس آنلاین (حداقل در اینجا غرب تهران) محدود نکردن و با هر مودی که برات بهتر جواب میده میتونی وصل بشی.
نقل قول:
لازم به ذکره که این مودم شما هست که تصمیم میگیره به چه روشی متصل بشه. اگر روی G.992.1 هست و بهش گفتید که اتوماتیک تصمیم نگیره، یعنی با G.992.5 وصل نمیشه. این یک واقعیت مسلم هست!
فکر نکنم چیزی که بهتون گفتن صحت داشته باشه!
اگر تنظیمات مودمتون رو تغییر میدید و باز هم روی تنظیمات قبلی میمونه (و مطمئنید دارید این کار رو صحیح انجام میدید)، یعنی مودم شاید مشکل نرم افزاری داره. برید به سایت شرکت سازنده و آخرین نسخه ی نرم افزار دستگاه رو دانلود و بارگذاری کنید توی دستگاه. فقط به نوع، مدل، و ورژن سخت افزار دستگاه دقت کافی داشته باشید موقع دانلود نرم افزار مورد نظر (معمولاً زیر دستگاه روی یه برچسب، مدل دقیق و Hardware Version یا HW Revision رو نوشته).
زنگ بزنید پشتیبانی بگید واستون مدولاسیون Annex M فعال کنن نسل بعد از adsl +2 هست
فرض اینکه خطش تا "چند" میکشه بر اساس یک حدس توسط دستگاه های ارزانی که مشکلات نرم افزاری بسیار دارن، اشتباه هست.نقل قول:
واقعیات امر، SNR Margin (سیگنال به نویز)، Line Attenuation (فاصله)، و Downstream و Upstream واقعی هستن که در حال نمایشه.
بر طبق اعداد فعلی که در تصویر میشه دید، خط ایشون احتمالاً در بدترین حالت نسبتاً با ثبات که فرض کنیم +ADSL2 و snr margin حدود 6dB باشه، حدود 13Mbps میکشه برای Downstream