:n08::n08:نقل قول:
این دیگه چیه انصافا این طور چیزی تو عمرم ندیدم
یک بار مودمت ریسیت کن ببین درست میشه
Printable View
:n08::n08:نقل قول:
این دیگه چیه انصافا این طور چیزی تو عمرم ندیدم
یک بار مودمت ریسیت کن ببین درست میشه
اگر منظورتون ارقام SNR Margin و Attenuation هست، بر اساس 0.1 دسیبل نوشته.نقل قول:
اگر منظورتون Attainable Rate و تفاوتش با Downstream حقیقیتون هست، اون مقدار رو بسیاری مودم ها نشون نمیدن چون واقعیت نیست. فقط نوعی محاسبه ی حدودی فرمولی توسط خود دستگاهه که "پیشنهاد" میده که شما احتمالاً با این وضعیت بالا، تا این مقدار خاص میتونید پهنای باند دریافت کنید...
معمولا مودم از اون عدد بیشتر نمیگیره گاهی اوقات شاید چند کیلو بیت بیشتر بشه ولی 400 خیلی زیاده! از اون مهمتر میزان SNR هستش که با توجه به اینکه خطش تا حداکثر توان آپ شده باید حدود 60-70 باشه. ولی الان 170 هستش....نقل قول:
همونطور که نوشته و من هم گفتم، بر اساس 0.1 دسیبل نوشته. یعنی عدد نمایش داده شده رو ضربدر 0.1 میکنید. (مثال: عدد نمایش داده شده در پشت فرمون ماشین، برای دور موتور، معمولاً بر حسب 0.001 هست و وقتی روی 2 میبینید میره، یعنی دور موتور، 2000 دور در دقیقه ـس!)نقل قول:
به ترتیب از بالا سمت چپ:
15.0 , 16.9
10.9 , 21.5
12.4 , 19.7
برخی دستگاهای dlink تا جایی که دیدم اینطور نمایش میدن.
اون مقدار Attainable rate هم کاملاً حدسی و بر اساس شواهد و یه سری فرمول ساده هست و منطبق بر واقعیات نیست. واقعیت، چیزیه که در جلوی Downstream, Upstream نوشته میشه...
دوستان لطفا جواب منو بدید.پارس آنلاین سرعت ۱۲۸حجمی(ماهی ۵گیگ)رو روی چند میبنده؟!
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
دوست عزیز دیگه بعد از این مگه فرقی هم می کنه ؟نقل قول:
این تست همین الان ( همین سرویس 128 حجمی رو دارم ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فراریش دادی بنده خدارو داداش:n02:نقل قول:
اگر شب مدنرت باشه 128 که فکر نمیکنم زیاد خوب باشه ولی توی روز برای اینکه ترافیکت زودی تمام بشه بالاستنقل قول:
آقا عجب گیری افتادیما!!! بعد از 7 سال یوزر صبانت بودن بخاطر شبانه کوچ کردیم به پارس یک ماه گذشته پارس هم شد مثل صبا
دیگه کوچ کردن فایده نداره همه دارن همین میشن.. :n28:
ما ملت غیور هم مثله همیشه متحد از سر جامون تکون نمیخوریم :n11: این شرکتا و بالاتریا هم روزبروز محبتشون بیشتر میشه تا جایی که دیگه راه نفس هم نمونه
یواش یواش دارم میفهمم چقدر خوبه
یه هفته است هر شب (ساعات غیر رایگان) همینجوری میشه
احتمالا بعد از اینکه شبانه رو حذف کنند درست میشه بعد این دوستمون میاد میگه دیدین گفتم :n08:
(توی این 4-5 ماه که از پارس گرفتم متوسط روی 6-7 مگ بوده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]