پایان یک رویای زیبا :n09:نقل قول:
Printable View
پایان یک رویای زیبا :n09:نقل قول:
واس منم اوردن رو 2 مگ:n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این اخطار شاتل که هیچ سایتی باز نمیشه باید مشاهده شد رو بزنیم باس چطور از بین برد یکی از دوستان توضیح داده بود ولی من پیدا نمیکنم
ما هم اومدیم شاتل ! ولی پارس انلاین رو هنوز دارمش :n02: 6 ساعت پیش ثبت نام کردم الآن وصل شد :n09:
لعنتی ، از هر جا نت میگیرم نه سرعت خوبی دارم نه پینگ :n21: کم دیگه مونده .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال:
اگر من سرویس 8مگ بگیرم و بعدش به 128 تغییر بدم ایا downstream مودم هنوز رو همون 8مگ میمونه یا خودکار میاد 2مگ میشه؟
داداش چی شد هنوز خیلی مونده به تایم رایگان سرعتت سقوط کرده؟نقل قول:
ایمیل هم زدی؟
نقل قول:
یعنی lol :n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
پس نتیجه دم خودم گرم با همین 128 رو 4.5 مگ بسته شدم تازه خودشون اظهار داشتن رو اینقدر میبندیم:n10:
شبانه رو تست کن سرعتت از سرور خارجی چقدره؟مهمه هامیخام بدونم قبل محدودیتت چقدر میشه!
ویرایش:
راستی برای اکسپرس با پشتیبانی صحبت کردی؟؟
نخند :n02:!!نقل قول:
خودت ببین چرا سرعتم رفته بود روی 8مگ:
نه بابا!! من میدونم اگر بگم با این سرور مشکل دارم قبول نمیکنن!!میگن باید از سرور هایی که ما میگیم تست انجام بدی:n02:نقل قول:
راستی برای اکسپرس با پشتیبانی صحبت کردی؟؟
مشکلش با اکانت ایران اقا امین حل شد...
سرعتم مشکلی نداره....دان استریم خط رو اوردن رو 2مگ:n22:نقل قول:
داداش چی شد هنوز خیلی مونده به تایم رایگان سرعتت سقوط کرده؟
ایمیل هم زدی؟
:n08::n08: ببخشیدا مهدی ولی دارم میترکم از خندهنقل قول:
آقا واسه مارو که 8 مگ بستن از اولش !! خودشونم میدونن با من از این شوخیا کنن فرداش درخواست تخیله میدم !!
من همین الان دارم با پشتیبانی شاتل مزاکره انجام میدم 1+1 :دینقل قول:
آی پی سرورو دادم بهشون ببینیم چی میگه!