دوستان چه جوری باید اشتراک فعلی رو باطل کرد می خوام از این سرویس های جدید بگیرم .
Printable View
دوستان چه جوری باید اشتراک فعلی رو باطل کرد می خوام از این سرویس های جدید بگیرم .
شما از کجا سرویس گرفتید؟نقل قول:
های وب چند روزی هست تو ساعات شلوغ سرعت سرور خارجیش به شدت کم میشه
من با همین خطم که روی 5 مگ هست ، اینستاگرام عکسا و فیلماش راحت باز میشد حالا چند روزه تو ساعت های شلوغ واقعا داغون میشه
از طریق پنل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فشفشه کلا پرید؟ یعنی چی ؟
من سرویس ۱ ساله گرفته بودم که راحت فشفشه بزنم. الان اعتبار زمانی دارم ولی حجمی نه. مگه نباید تا آخر قرارداد شرایط ثابت بمونه؟
کسی از سرویس جدیدا 8 یا 16 گرفته ؟
سریع ج بدین ...
دیروز 8 مگ 520 گیگ گرفتمنقل قول:
سرعت دانلود بین 850 کیلوبایت تا 1 مگ هست
من خودم تا هفته قبل های وب داشتم سرعتم عالی بود سرکارای های وب اومدم فن آوا حالا سرعتم پاینه و می خوام برگردم گفتم بپرسم یوقت نکنه سرعتو آورده باشن پایین ....نقل قول:
مرسی .
من قبلا هم خطم بخاطر محدودیت روی 8 بسته شده بود و سرعت دانلودم همونقدر بودنقل قول:
دیروز هم که 8 مگ گرفتم سرعت تغییری نکرده و مثل سابقه
الان های وب روی سرویس اول 512 چه سرعتی ارائه میده؟ کسی تست کرده به ما هم بگه ممنون میشم؟
الان واسه شما حجم داخلی و خارجی رو جدا نشون میده ؟ مثلا زده 520 گیگ داخلی + 130 گیگ خارجی ؟نقل قول:
چون من تو اینستای زومیت دیدم گفته های وب جدا نشون میده از هر کدوم استفاده کنی جدا کم میشه ...
دوستانی که این سرویس رو خریدن کاملا پشیمون شدن چون در بهترین حالت بهتون 64 کیلوبایت سرعت میده. یعنی 512 تقسیم بر 8. دیگه مثل قدیم نیست که سرعت رو باز بذارن. اینجا ایران است.نقل قول:
تو 24 ساعت جدیدا چندین بار این اتفاق می افته
البته همه دنیا سرعت رو همونی که گفتن میدن و باز نمیزارننقل قول:
ولی به جاش سرعت کمشون 16 هست با ترافبک نامحدود و فیمت مناسب
روی 3 مگ چه سرعتی ارائه میشه روی های وب؟ دوستان کسی گرفته کلا سرعتشون اسمی هست یعنی روی 3 مگ فقط 384 تا دانلود میکنی حداکثر؟
خدایی این مقدار حجم چیه تو اپ اندروید زده!!!!!
تو سایت هم میرم زده ۳۲۰ گیگ اما مصرف میکنم کم نمیشه فکرکنم قراره ی دزدی اساسی کنن!!!
نمیدونم شاید اطلاعی ندارمنقل قول:
دوست عزیز شما که اطلاع دارید الان روی سه مگ چه سرعتی ارائه میشه 384 تا؟نقل قول:
از وقتی من این سرویس جدید رو گرفتم همش تایم اوت داریم و تک کانکشن دیگه علاوه بر ساعات پر مصرف ، وقت های دیگه هم کلا زاییده . این ماه تموم بشه تخلیه میکنم . 90 تومن دادیم . پول علف خرس نیست که .
آره قطعی زیاد داره ؟ من میخواستم برم فن آوا یا دیده بان میگن پورت خالی نیست :n03:
خیرنقل قول:
همه رو یکجا نوشته
اقا دو سه هفتس من هم در روز چند بار نتم قطع میشه . قبلا اصلا قطعی نداشتم. دلیلش چیه ؟؟؟؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
هیچوقت کشورهای دیگه رو با ایران مقایسه نکن. اونا نه محدودیت ترافیک دارن، نه تفکیک ترافیک و به قول خودتم کف سرعتشون از 16 شروع میشه و البته قیمت هاشونم نسبت به درآمد خودشون بسیار بسیار پایینهنقل قول:
هر سرعتی رو خواستین بدست بیارید تقسیم بر 8 کنید. در واقع این میشه تبدیل بیت به بایت. سرعت 3 مگ میشه 375تا که متاسفانه 95% این سرعت رو تضمین میکنن ( یه دزدی جدید ) که فوقش 350 سرعت دانلود بهتون بده و این مورد به فاصلتون تا مرکز مخابراتی و جدید یا قدیمی بودن سیم کشی منزل هم مربوط میشهنقل قول:
نقل قول:لعنت به همشون. دلم خوش بود از آسیاتک دزد با اون تعرفه های مضخرفش میام های وب که اینجا هم اینجوری ...نقل قول:
بیا های وب به نظرم بازم از اسیاتک بهتره .نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
درورد خدمت دوستان
چند تا نکته هست که خواستم با دوستان در میان بزارم سرشون کلاه نره.
1- اگه تو پنلتون چند تا فشفه دارین که استفاده نکردین. به محض خرید از متد جدید فشفشه ها از بین میره. پس زودتر ازشون استفاده کنین.
2- من برای خودم گزارشی گرفتم که ببینم چقدر مصرف ترافیک داخلی دارم. عددش شاید براتون جالب باشه. فقط 2 درصد
3- شاتل لند جزء سایتهایی هست که های وب اعلام کرده نیم بها محاسبه میشه ولی کافیه برای امتحان برین و ازش یه فایل دانلود کنین. می بنینین که مثلا اگه فایل 2 گیگه دقیقا همون دو گیگ کم میشه نه یک چهارم یا حتی یک دوم. دللیش هم بنا به گفته های وب اینه که سرورهای دانلود شاتل لند نیم بها نیست و ملاک فقط همون تک ای پی هست که اعلام کردیم. و دوستان می تونن از وب گردی در شاتل لند به صورت نیم بها لذت ببرن نه دانلود.
از شاتل لند درست کم می کنه من خودم شکایت کردم و درستش کردن قبلش کامل کم میکرد اما الان نصف کم می کنه ...نقل قول:
اومدن رو سیستمم و مستندات رو دیدن.
سه ماه پیش فیکس شد و الان مشکلی نداره .
پینگ همین الان :
دوستان سلام
من یک سال هست که مشتری های وب هستم، از طرح های بلند مدت 16M استفاده میکردم
با قیمت میانگین ماهی 30 تومن، 30 گیگ حجم میداد بهم
تست سرعتم 15 مگابیت رو نشون میداد و سرعت دانلود ثابت 1.8 مگابایت با دانلود منیجر رو داشتم
الان از دیروز با پایان زمان سرویسم و اعمال تعرفه های جدید، قیمت سرویس مشابه با شرایطی که عرض کردم از ماهی 30 تومن به 80 تومن تغییر کرد!!!!
با توجه به کارم باید سرعت بالایی داشته باشم و یوتیوب زیاد استفاده دارم اما حجم ترافیک سنگین نمیخوام
آیا پیشنهاد سرویس جدید و یا اپراتورهای دیگه دارین؟
امکانش هست راهنماییم کنید
من بارها امتحان کردم دقیقا از شاتلند نصف حساب میکنه ، قدیم رو نمیدونم ولی الان کاملا اکیه.
الان دیدم که محل سکونتتون تنکابنه. من فکر کردم تهران هستین. فاصلتون تا مرکز مخابراتی چقدره؟ سیم کشی خونتون مربوط به چند سال پیش میشه و مدل مودمتون چیه؟ مدل مادربوردتونم بگید میخوام ببینم تکنولوژی درگاه LANش چیهنقل قول:
دوست عزیز در حال حاضر های وب داره بهترین رو ارائه میده کوچ نکن که پشیمون میشینقل قول:
دوست عزیز امکانش خیلی کم هست که مشکل از سیم کشی ایشون باشه چون این مشکل برای من هم پیش امده بود.نقل قول:
وقتی من های وب داشتم پینگ داخلی از ساعت 9 شب بالا می رفت از 60 تا 90 بالا پایین میکرد پینگ خارجی + پکت لاست هم همین طور سرعت تک کانکشن افتضاح می شد و سرعت کلی هم کم میشد.
الان من از شاتل نت گرفتم پینگ داخلی من 20 هست تازه سرویس گیم فعال نکردم. سرعت دانلود 2 مگ در هیچ ساعتی از شب و یا روز هم سرعت کم نمیشه.پس نه از مرکز مخابرات هست نه از خط چون اگه این طور بود خوب بود من الان مشکل داشته باشم.
از قدیم گفتن هیچ ارزانی بی علت نیست هیچ گرانی هم بی حکمت.
اگه های وب طرح میده 1100 گیگ اینترنت داخلی پس بدون خودشون بهتر میدونن که انقدر وضعیت خراب هست که فقط به درد دانلود از سایت داخلی میخوره و بس.
شرکت های که تو بیشتر شهر ها افتضاح هستن اسیاتک و های وب. من از این 2 تا هیچ خیری ندیدم.
وقتی هم میخوای تخلیه کنی میگه 3 تا 5 روز در صورتی که وزیر محترم گفت باید شرکت ها در 1 روز تخلیه کنن.
متاسفانه های وب سرویسهای 512 و 1 مگ را از پنل کاربری حذف نمود !!! :n04:
سرویس 512 با ترافیک 50 گیگ و قیمت 12500 تومان حذف شد.
سرویس 1مگ با ترافیک 100 گیگ و قیمت 20000 تومان حذف شد.
و کاربران بالاجبار باید سرویس 2 مگ تا 16 مگ را خریداری کنن ...
فاصله نزدیک 4 کیلومتر اینا . خونه تقریبا 10 سالست . مادربرد asus z170 pro gaming . مودم همhuaweii خود هایوب هست که به یه اکسس پوینت دیگه وصله و از قدیم دارمش و مشکلی نداشته . این مشکلات دقیقا از زمان خرید طرح جدید شروع شد . پس تجهیزات من مشکلی نداره .نقل قول:
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
چه وضعش شده، پارس آنلاین شبانه گذاشته اما های وب چرا نداره؟ چه فرقی بین این دو تا میکنه که اون یکی داره و این نداره؟
دوستان عزیز های وب فشفه ها رو دیگه برداشته ؟؟؟؟؟
مثل اینکه فقط برای سرویس های جدید فعال هستن - یعنی اگه الان سرویس قدیمی دارین تو پنل نشون داده نمیشننقل قول:
مطمئنی !؟ تو پنل من که هنوز میشه انتخاب کرد برای خرید !نقل قول:
یه فشفشه 100 گیگ یک روزه موجوده کسی خریدار بود بگه
تو مراکز شلوغ حذف کرده، شکایت هم اثری ندارهنقل قول:
جواب میدن: شرکت بر اساس سودش میتونه سرویس های ارزونتر رو ارایه نده
جوابی که ۲ سال پیش ب من دادن این بود
تو پنل شما ، فشفشه ها هستن یا برداشته شدن؟نقل قول: