حیف که دگ تو سیترا نیستم وگرنه به راحتی میشد نامحدود تمدید کرد(با تغییر کد های html)نقل قول:
Printable View
حیف که دگ تو سیترا نیستم وگرنه به راحتی میشد نامحدود تمدید کرد(با تغییر کد های html)نقل قول:
به نظر من الان 3جی همراه اول خیلی بهتر از 5 و 10 مگ مخابراتهنقل قول:
هر جا هم خواستی میبریش
از همه مهمتر نمیخواد ماهی 400 گیگ حجم بخری:n09:
تازه هزينه رانژه و مودم هم نميخواد :n09:همينا رو بنويس تو تيكت براشون بفرست كه بدون شبانه ارزشي نداره تيكت ها رو ميخونننقل قول:
واقعا گل گفتینقل قول:
واسه من پارتاک باز نمیشه , فقط با آیپی خود مخابرات باز میشه
شما کسی رو نمیشناسید که هنوز تو سیترا باشه؟
داداش شما کدوم مرکزی؟نقل قول:
نقل قول:
جان خودم تو هم کارمند مخابراتی .چه جوری اینا رو میخری ؟ مال خودته ؟
فرشاد این تیکت هایی که توی پرتک به پشتیبانی میزنیم از خود مخابرات جواب میدن یا از نمایندگی های اصلی مثل ضحی و ماناماد و اواسیس ؟
بله نيما هنوز سيتراستنقل قول:
نميدونم فكر كنم ادمين پارتاك باشهنقل قول:
نه بابا کارمند کجا بودنقل قول:
این سرویس ها رو میشه با یکم دستکاری تو کد های html به راحتی تمدید کرد
منم اهواز - مدرسنقل قول:
الان من بخوام 10مگ-6ماهه-300گيگ مفتي تمديد كنم چيكار كنم؟نقل قول:
مفتی که نمیشهنقل قول:
ولی اونایی که قبلا تو لیست بودند و الان حذفشون کردند رو میشه
دقیقا مثلا سامانه سیترا
نامحدودا رو از لیست حذف کرده بودند ولی من میتونستم نامحدود وصل کنم
تا وقتی که منتقل شدم پرتک دیگه نمیشد چون پرتک از همون اول نامحدود واسش تعریف نکرده بودند
کسی طی این چند روز اخیر 1 مگ تمدید نکرده ؟
کسی هست که هنوز تو پنلش بتونه 10 مگ تمدید بکنه؟
يه 10مگ 3گيگي قبلا تو پارتاك بود شبانه داشت بعد مخابرات حذفش كرد و سرويس هاي الانو اضافه كرد كه شبانه ندارن ميتوني اون 10مگ 3گيگو تمديد كني؟نقل قول:
دوستان تو پارتاك تيكت بنويسيد كه اگه 5و10مگ شبانه نداشته باشن ارزشي ندارن و سيمكارت بصرفه تره و مودم و هزينه رانژه هم نميخواد اونم با ماهي 10تومن
همه با هم انتقاد بنويسيد از طريق تيكت
باید توی کدها بگردم پیدا کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیدونم این جدیدس یا قدیمیه که شبانه داره
باید یکی رو پیدا کنم که تو پنلش هنوز 10 مگ میتونه تمدید کنه که کد های اونو با مال خودم مقایسه کنم
کسی هنوز 10 مگ میتونه تمدید کنه؟؟؟
داداش میتونی بگی دقیقاً چطور اینکار رو میکنی؟نقل قول:
یا حداقل یه راهنمایی مفید بهمون بکن. ممنونت میشیم
فعلا به یه دلایلی چیزی نمیگمنقل قول:
ولی اگه خواستی اونا که تو پنل نیستند رو تمدید بکنی به خودم بگو
کسی نیست که 10 مگ تو پنلش بتونه تمدید بکنه؟؟؟؟؟
چی می خواید از جون کاربرها ، شیرمون رو کشیدیذ بیرون بعد از 6 ماه ! هر رزو یه فیلم یه نمایش ! بس کنید دیگه ! اه اه اه اه ... اهههههههههههههههههههههههه ههه .... :angry::angry::grrr:
:n16::n16::n16::n16::n16::n16:نقل قول:
voroojak مطمئنی با این کدها نمیتونی نامحدود از تو پرتک دربیاری ؟ شاید یه راهی باشه تلاشت رو بکن ؟ اصلا نامحدود بساز برامون:n02:
شما همكار alimail3248 نيستي؟:n13:نقل قول:
فقط 1 ماه هیچ کس نگیره وهمه درخواست تخلیه بدن درست میشه ولی هیچ کس حاظر نمیشه این کار رو کنه و همین باعث میشه که هر بلایی بخوان سرمون بیارن
فرشاد تو داون استریمت کمتر از پهنای باندته ؟ انگار تا 8 مگ برات میره ؟؟ سرویست 5 یا 10 ؟ داون استریمت چنده ؟
10220نقل قول:
بخاطر همين نهايتا 8.7مگ ميده ديگه مهم نيست چون شبانش حذف شد و 10مگ نميگيرم
خوب بعد به خاطر این تایم اوت بهت نمیداد ؟ یه جایی نوشته بودی اگه داون استریم کمتر باشه تایم اوت میده ؟نقل قول:
چند روز اول بله ولي بعدش خوب شد البته خط تلفنم ارور crc-hec-lcd-ocd هم ميده كه بي تاثير نيست خط تلفن سالم باشه مشكلي نيستنقل قول:
اگر سرعت بالاي 2مگ ميخوايد يه بسته 10تومني ايرانسل بگيريد بعدش يه بسته شبانه هم بگيريد برا دانلود اونم 10تومن جمعا ميشه 20تومن با 27گيگ ترافيك بهتره تا اينكه 20تومنو بديد مخابرات و 5مگ با 3گيگ بگيريد اونم بدون دانلود شبانه تازه 3گيگيش 3گيگ واقعي هم نيست
اگر هم از مخابرات ميخوايد بگيريد يا 1مگ و يا 2مگ بگيريد
شوخي كردم من ايرانم نرفتم اروپا :n02:
موقعی تایم اوت میده که پهنای باندتون پر بشه یعنی مثلا سرویس دو مگ دارید براتون روی 2048 ببندن موقع دانلود کردن همش تایم اوت میده چون کامل ظرفیت پهنای باند پر شدهنقل قول:
اما اگر پهنای باندتون رو بیشتر از سرویس خریداری شده ببندن حتی اگر فول سرعت دانلود کنید تایم اوت نمیده و فقط پینگ میره بالا
جديدا مخابرات منو ياد بازي gta ميندازه هر كي يه كد تقلبي ميزنه هر سرويسي خواست درست ميكنه:n08:نقل قول:
محمد راستشو بگو كد تقلب سرويس 20مگ چيه:n24:
دارم روش کار میکنمنقل قول:
بعضی از کد ها هستند یه ارور ها خاصی میدن مثل این
حالا میخوام برم پیش این پست بانک ها که اینترنت شارژمیکنند از اونجا امتحان بکنم شاید اونا دسترسی بیشتری داشته باشن (البته اگر بذارن)
این که فتوشاپهنقل قول:
ولی من یه بار این اومد
اینم ibsng
یه روز بیشتر نداشتمش
نامردا فهمیدن زدن همه چیزو نابود کردند
پارتاك اين عكسا رو شانسي ميده؟:n13:
کدوم عکسا؟
دوستان تيكت بنويسيد برا شبانه 5و10مگ اين تيكتا خونده ميشن جواب هم ميدن