دوستان سرعت میخوایید برید این طرح ایرانسل رو بگیرید .
1000 تومان 10 گیگ مفت مفت .
من 2 بار فعال کردم امشب 20 گیگ گرفتم .
Printable View
دوستان سرعت میخوایید برید این طرح ایرانسل رو بگیرید .
1000 تومان 10 گیگ مفت مفت .
من 2 بار فعال کردم امشب 20 گیگ گرفتم .
از وقتی این کمپین تابستانه جدید رو گرفتم احساس میکنم حجمم زودتر تموم میشه مخصوصا" از وقتی که پنل partak رو عوض کردن همی باید تند تند شارژ کنم :V16:
احساس نکن، مطمئن باش دوست عزیز. البته این موضوع حجم دزدی قبلا هم وجود داشته، حداقل از تابستون پارسال من مطمئن شدم. مخابرات در حدود 20-30 درصد بیشتر از مصرف واقعی کم میکنه ولی به نظر میاد با طرح جدید بیشتر شده، من از قسمت Statistics مودم و هم از حجم مصرف شده توی کانکشن ویندوزم چک کردم، توی 8 روز گذشته تمام مصرف شامل Send و Receive که بخش زیادیشم توی تایم شبانه بوده، کلا 11 گیگ مصرف داشتم. اما از 20 گیگ اولیه حجم طرحم 14.5 گیگ کم شده، فرد دیگه ای هم از اینترنت استفاده نمیکنه...نقل قول:
اره متاسفانه از طرح تابستانه قبلی راضی بودم ولی این جدیده خیلی افتضاح شده هی باید شارژ کنم و سرعت شبانشم که کم کردن .ماشالا هر روز بهتر از دیروز تو همه دنیا هر روز پیشرفت میکنن اینجا روز به روز کیفیت کم تر و خدمات رسانی ضعیف تر و دزدی بیشتر !!!!نقل قول:
متاسفانه مخابرات مازندران هم دو هفته پیش شد پارتکنقل قول:
یعنی روانیمون کردن
دو گیگ شارژ کردم بهم نداد خورد
بعدشم اون شرکت قبلی مک مودم رو قفل نمیکرد ولی متاسفانه این پارتک لعنتی قفل میکنه -_-
رفتم مک رو ریست کرد ولی هردفعه یک مودم مک رو میشناسه -_-
بالاخره بعد 4 سال و خورده ای قرار این هفته از شر این مخابرات لعنتی فرار کنم -_-
حجم دزدیشون که بدتره
درضمن اینجا هیچوقت نمیزارن نت بهتر بشه :|
نقل قول:
والا چی بگم ؟ از کجا بگم .:n27:
همون طرح 2 تا 6 صبح ؟؟نقل قول:
سرعتتون؟؟
سلام خسته نباشید
این طرح my2020 سرعتش و کیفیتش چجوریاست؟ کسی استفاده کرده؟
بعد حجمش که تموم بشه میشه حجم اضافه خرید یا باید کلا طرح رو دوباره خرید؟
ممنون
سلامنقل قول:
من مرکز امیر المومنین هستم با پیش شماره 752 اما Bras مال مرکز مطهری است یعنی اینترنت ما روی مرکز مطهری است.
راست میگی گفته هات تایید میشه به نظرت یک پیگیری داشته باش شاید درست بشه منم قبلا روی فیبر چنین مشکلاتی داشتم ولی زیاد دوندگی کردم تا درست کردن
شما چه طرحی دارین ؟ منم مخابرات فرشچی هستم. حدود یه ماه شده که اوضاع سرور های خارجی افتضاح شده در حدی که واقعا سرعت اومده رو 5 کیلو بایت با پینگ 700 تا هزار. دوستان از مناطق دیگه اوضاع شون چطوره ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
شما چه طرحی دارین ؟ منم مخابرات فرشچی هستم. حدود یه ماه شده که اوضاع سرور های خارجی افتضاح شده در حدی که واقعا سرعت اومده رو 5 کیلو بایت با پینگ 700 تا هزار. دوستان از مناطق دیگه اوضاع شون چطوره ؟نقل قول:
یه سوال دیگه. آیا کسانی که نتشون بهتره از dns خاصی استفاده میکنن. من چندین دی ان اس رو تست کردم ولی خیلی فرقی نکرد.
دوستان نظظرتون در مورد این سایت چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه های حجمی که میده ارزون هست .
هر 100 گیگ 140 تومان .
DNS فقط برای باز شدن صفحات اینترنتی تاثیر داره وگرنه روی هیچ چیز دیگه ای تاثیر نمیزاره .نقل قول:
بزنم به تخته الان دو روزه اوضاع بهتره . پینگ نسبتا خوب (150) و تایم اوت کم . خیلی خوشحالم الان که بهترین نت دنیا رو دارم .نقل قول:
راجع به dns فرقی نمیکنه . فقط تو سرعت باز شدن صفحات تاثیر داره . به شرطی که پینگت مشکلی نداشته باشه .
درود دوستان گل
اقایون من بعد از تغیر مکان
خط رو انتقال دادم رو خط هم ایننرنت مخابرات بود
حالا رفتم شاتل نت بگیرم مگه خط شما فیبره و نمیشه
این طرهای مخابرات چطوره سرعت و طرهای پیش پرداخت و پس پرداخت )روقبض میاد(
کدوم شبانه داره سرعتش چطوره دلنودش جطوره ؟؟؟
صرفا جهت اطلاع می خواستم بودنم شاید یه دصد رفتم گرفتم ولی
از اونجایی که اصلا خاطره خوشی از خدمات مخابرات ندارم
می خوام ببینم میشه خط رو به مسی تبدیل کنم کسی تا حالا همچین کاری کرده ؟؟؟
- - - Updated - - -
درود دوستان گل
اقایون من بعد از تغیر مکان
خط رو انتقال دادم رو خط هم ایننرنت مخابرات بود
حالا رفتم شاتل نت بگیرم مگه خط شما فیبره و نمیشه
این طرهای مخابرات چطوره سرعت و طرهای پیش پرداخت و پس پرداخت )روقبض میاد(
کدوم شبانه داره سرعتش چطوره دلنودش جطوره ؟؟؟
صرفا جهت اطلاع می خواستم بودنم شاید یه دصد رفتم گرفتم ولی
از اونجایی که اصلا خاطره خوشی از خدمات مخابرات ندارم
می خوام ببینم میشه خط رو به مسی تبدیل کنم کسی تا حالا همچین کاری کرده ؟؟؟
خدا لعنتشون کنه.سه هفتس نت من همین مشکلو داره گفتم بیخیالش بشم درست الان سه هفتش میگذره هنوز که هنوزه همینطوره بهتر که نشده بدتر شده.دیشب زنگ زدم به طویله(پشتیبانی یا همون 2020) نفر اول میگه ما یه سری تنطیمات انجام میدیم درست میشه ده دقیقه مودمتو خاموش کن بعد امتحان کن بعد 10 دقیقه زنگ زدم یکی دیگه میگه با وای فای هستی یا با کابل میگم با وای فای.طلبکارم شده میگه تو با وای فای مشکل به نت وصل شدی زنگ زدی اعتراض میکنی؟ مشکل از وای فایت هست.منم قطع کردم.زنگ زدم سومی میگه برو تو تنظیمات مودم و adsl mode رو عوض کن درست میشه اونم عوض کردم هیچ فرقی نکرد.از وقتی این صفحه پرتاک عوض شد من مشکل نت دارم طرح یک ساله هم ثبت نام کردم غیر قابل فسخ هم هست.دیگه نمیدونم چکار کنم ایا کسی هست راهنمایی کنه چ کنم؟
ایا کسی دیگه هم مشکل منو داره؟
اینم وضعیت من.تا این پستو گذاشتم نیم ساعت طول کشید
100 گیگ شارژ می کنه با 25 گیگ هدیه ای که بر می داره بیشترم سود می کنهنقل قول:
تا حالا سرعت نت به این داغونی ندیده بودم
اعصابم بهم ریخته بخدا
حتی یه کلش هم نمیتونیم بازی کنیم
فقط همینو باید گفت: خدا لعنتشون کنه
اینترنت خیلی کند شده تا ظهر خوب بود
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
سلام خسته نباشید
ممنون
پینگ 1014 تو عمرتون دیدین؟ این است اینترنت مخابرات.خاک تو سرشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
پینگ 1014 تو عمرتون دیدین؟ این است اینترنت مخابرات.خاک تو سرشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کاهش پینگ ها کار نمی کنه؟
من از طرح های 5 گیگی مخابرات استاده میکنم از نوعی که مبلغ اینترنت روی قبض تلفن محاسبه میشه
حالا میخواستم ببینم اگه ترافیک بمونه به ماه بعد منتقل میشه یا صفر میشه؟؟
آخه خود مخابرات میگفت اگه نقدی حساب کنید به ماه بعد منتقل میشه
بخوای نخوای این 5 گیگ همون ماه اول تموم میشه خودتو اذیت نکننقل قول:
اقا سرعت امروز جمعه خیلی اومده پایین برای بقیه هم مینطوره
منم مازندرانم خیلی نه وحشتناک اوومده پایین !!!!!!!نقل قول:
معلوم نیس چ خبره
کی میشه واقعا اینترنت دار بشیم
این آمریکا هم نت رایگان رو نمیاره اینجا چرا -_-
رایگان هم ندن پول بگیرن فوقش تا 20-30 تومن ولی نامحدود هم باشه :|
منکه رفتم سایت 195 شکایت رد کردم.سرعت نت من که یه ماهه داغونه امروز هم ب اوج خودش رسید.حتی نمیشد همین سایت 195 رو باز کرد منم فیلم گرفتم و با کلی مستند بهشون فرستادم.منتظرم ببینم جوابشون چیه .یعنی فون فیلمو ببینن اشکشون در میاد.پیر شدم تا شکایته رو ثبت کردم
فایده ندارهنقل قول:
مازندران هم ترکیده امروز !!!خدا بخیر نمیکنه مطمئنم
- - - Updated - - -
فایده ندارهنقل قول:
مازندران هم ترکیده امروز !!!خدا بخیر نمیکنه مطمئنم
با سلام
وقت بخیر
من کارشناس مخابرات و اسیاتک هستم
با این شماره میتوانین سوالات خود را بپرسید .
09159062760
09357366649
برای اطمینان از نمایندگی اینجانب میتوانید با 1544 تماس بگیرید
مهدی داوطلب طوسی
موفق باشید
اقایون یکی یه کمکی برسونه
رقتم مخابرات میگه خطت پورت نداره
ثبت نام کردیم برات و به زودی میتونی ای دی اس ال بگیری
اونم فقط و فقط از مخابرات !!! حالا شما بگین این بزودیش کی هست ؟؟؟
کسی همچین مشکلی داشته ؟؟؟
یه سوال فنی مودم های ایرانسل قیمت هاشو از کوجا بقهمم تو سایت خود ایرانسل که
چیزی نیست !!!
- - - Updated - - -
اقایون یکی یه کمکی برسونه
رقتم مخابرات میگه خطت پورت نداره
ثبت نام کردیم برات و به زودی میتونی ای دی اس ال بگیری
اونم فقط و فقط از مخابرات !!! حالا شما بگین این بزودیش کی هست ؟؟؟
کسی همچین مشکلی داشته ؟؟؟
یه سوال فنی مودم های ایرانسل قیمت هاشو از کوجا بقهمم تو سایت خود ایرانسل که
چیزی نیست !!!
دو تا مطلب جالب
1.مخابرات جدیدا امکانی رو فعال کرده که اگر خط پرسرعت شما چند ساعت استفاده نشه و مودم روشن باشه داخل سیستمشون خطا داده و اینترنتش قطع میشه طوریکه نیاز به ریبوت مودم هست تا دوباره ip بگیره و وصل بشه
خود مخابرات مدعیه که این بخاطر آمار بالای هک وایرلس مشترکانش هست!!!
حالا اگر کسی ربط ایندو قضیه رو بهم فهمید؟!
هدف بنظر من عمدتا اینه کسانیکه سیستم رو تنظیم کردن شب بطور خودکار روشن بشه و دانلود کنن بمشکل بربخورن و صبح که بیدار میشن ببینن سیستم روشن شده اما هیچی نتونسته بگیره. البته این قضیه راه حلهایی هم داره که اگر لازم بود خواهم گفت
2.جالبه در تهران طرح کمپین یکساله با شبانه ی نامحدود و رایگان 7-1 تا همین 10 مهر در حال ثبت نام بوده! از اون جالبتر و مضحکتر اینکه هر کی از 10 مهر ببعد ثبت نام کرده دچار محدودیت حجمی سنگین دانلود شبانه شده که جدولش رو هم دادن بیرون
باز گلی بجمال مخابرات تهران که تا 10 مهر داشته کمپین پارسال ما رو می فروخته
من موندم وضعیت نت خرابه باید اینطوری باشه؟ که وقتی سایت بانک رو باز میکنی که بحساب خود ذلیل مردشونم بریزی! پروتکل https فعال نشه؟!
والا اگه دزدی و هکی هم بشه من میگم زیر سر خودشونه:| به سایت داخلی بانک اینترنتی هم نمیشه اعتماد کرد...
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
نقل قول:
سلام الان برای طرح مخابرات مشهد شبانه رایگان هم محدودیت داره مثلا چند گیگ ؟
سرویس من که از کمپین پاییز پارساله محدودیت حجم شبانه ندارهنقل قول:
سلام خسته نباشید
ممنون
DNS رو به 8.8.8.8 تغییر دادم خیلی اوضاع بهتر شد
باز سر و کار ما به پینگ و این حرفا کشید میبینم هنوز مشکل پابرجاست . اخه کی میخواد درست شه ما هم یه نفس تو نت بکشیم .
انشالله تموم بشه که برم از این مخابرات گور به گور شده . دیگه اینقدر با این نت مخابرات دانلود نکردیم که عادت کردیم دیگه . میرم شاتل گور بابای شبانه . لااقل قطعی و پرش لینک نداره .
- - - Updated - - -
باز سر و کار ما به پینگ و این حرفا کشید میبینم هنوز مشکل پابرجاست . اخه کی میخواد درست شه ما هم یه نفس تو نت بکشیم .
انشالله تموم بشه که برم از این مخابرات گور به گور شده . دیگه اینقدر با این نت مخابرات دانلود نکردیم که عادت کردیم دیگه . میرم شاتل گور بابای شبانه . لااقل قطعی و پرش لینک نداره .
الان نت کلا قطع شده. زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسریه. با ایرانسل اومدم. خاک تو سرت کنن جعفریان با این نتی که ساختی.
دوستان فقط شکایت به سایت 195
منم فک میکردم الکیه ولی خدایی بالا مخابرات فشار میارن تا مشکلو برطرف کنه.
روز جمعه شکایت کردم از روز یکشنبه صبح ظهر عصر تماس میگیرن میگن تست بگیر ببین خوب شده یا نه ک منم میگم نه چون خرابه واقعا پینگ عجیب بالاس
دیروز هم پورتمو عوض کردن ک بازم مشکل حل نشد
جالب اینه تو سایت 195 برای وزارت ارتباطات نامه زدن ک وضعیت مشترک بهبود یافته
وزارت ارتباطات هم به من اس ام اس داد که اگه مشکلتون برطرف شده سه روز مهلت دارین تا از شکایت تجدید نظر کنید.در غیر اینصورت خودشون پیگیر میشن ببینن چرا مشکل برطرف نشده و مشکلت از کجا هست.هرکی هم باور نمیکنه بگه تا تمام عکساشو از پیامایی ک دادن و نامه هایی که تو سایتشون دادن عکس بگیرم بزارم.
فقط و فقط برید ب 195 شکایت کنید.اینطوری حداقل باعث اذیت کردن مخابرات میشید و مجبور میشن یه فکری بکنن.
ساکت باشید اونا اذیتتون میکنن.
منکه خدایی خسته شده بودم بس به بیست بیست زنگ زدم.حالا حداقل خودشون زنگ میزنن مشکلو بررسی میکنن.
- - - Updated - - -
دوستان فقط شکایت به سایت 195
منم فک میکردم الکیه ولی خدایی بالا مخابرات فشار میارن تا مشکلو برطرف کنه.
روز جمعه شکایت کردم از روز یکشنبه صبح ظهر عصر تماس میگیرن میگن تست بگیر ببین خوب شده یا نه ک منم میگم نه چون خرابه واقعا پینگ عجیب بالاس
دیروز هم پورتمو عوض کردن ک بازم مشکل حل نشد
جالب اینه تو سایت 195 برای وزارت ارتباطات نامه زدن ک وضعیت مشترک بهبود یافته
وزارت ارتباطات هم به من اس ام اس داد که اگه مشکلتون برطرف شده سه روز مهلت دارین تا از شکایت تجدید نظر کنید.در غیر اینصورت خودشون پیگیر میشن ببینن چرا مشکل برطرف نشده و مشکلت از کجا هست.هرکی هم باور نمیکنه بگه تا تمام عکساشو از پیامایی ک دادن و نامه هایی که تو سایتشون دادن عکس بگیرم بزارم.
فقط و فقط برید ب 195 شکایت کنید.اینطوری حداقل باعث اذیت کردن مخابرات میشید و مجبور میشن یه فکری بکنن.
ساکت باشید اونا اذیتتون میکنن.
منکه خدایی خسته شده بودم بس به بیست بیست زنگ زدم.حالا حداقل خودشون زنگ میزنن مشکلو بررسی میکنن.