هممم
خبر ندارم
امکانش هست ولی همه بد آب و هواها 2 ماه کسریس ندارن بعضی هاشون 1 ماه کسری دارن
معلوم نیست چی به چیه
البته ما 17 ماهه بودیم
Printable View
هممم
خبر ندارم
امکانش هست ولی همه بد آب و هواها 2 ماه کسریس ندارن بعضی هاشون 1 ماه کسری دارن
معلوم نیست چی به چیه
البته ما 17 ماهه بودیم
برو تاخیر تو اعزام بزن ، برای ماه بعدش !نقل قول:
یکی رو آشنا گیر بیار و بعد اقدام کن
من خودم روز قبل اعزام اقدام کردم ( دژبان نیرو انتظامی کهریزک افتادم ، بدتر از 05 کرمان )
اره پارتیم فرمانده تیپ 21 هست :n02: .برای آموزشی هم هر کس پست کرده بود نیرو انتظامی اراک افتاده بود واسه من شهید هاشمی نژاد سپاه شد :n02:نقل قول:
دوست عزیز ارتش هم بد نیست.بعضی جاهاش از سپاه هم بهتره.درضمن اگر 01 تهران افتادی از آموزشیت لذت می بری.جای شما بودم میرفتم و تمدید نمیکردم.:n06:
سلام به همگی دوستان
اگر آدم به خاطر غیبت 6 ماه اضاف بخوره بعد از رفتن به خدمت میتونه از کسری بسیج استفاده کنه؟
فکر کنم غیبت ها که اضاف میخوره تو یه مراسماتی بخشیده میشه یعنی 3 ماه اگه تو یه مناسبت بخوره شاید کمتر از یکماه بشه
بستگی داره که بسیج چقدر بهت کسر بده
اخه من سرکار میرم اگه بیوفتم تهران باید حقوق ماهی 1,500 رو قیدشو بزنم. این دردناکهنقل قول:
سلام
این که میگین برین معاف از رزمی بگیرین تو اموزشی بدردتون میخوره فکر نکنم درست باشه .(جناب میکروساف ) من الان معاف از رزمم ولی دارم مثل بقیه خدمت میکنم . هم رژه دارم هم اسلحه بهم دادن هم ورزش هم نگهبانی . الان 37 روز از آموزشیم گذشته توی 02 هستم . من به افسر آموزشم گفتم معاف از رزمم ولی گفت معاف از رزم مال زمان جنگه الان کاربرد نداره . به نظرتون چیکار میتونم بکنم که رژه و ورزش رو حداقل بپیچونم ؟
سلامنقل قول:
بستگی به زرنگی خودت داره ، یه بار تو رژه و ورزش خودت رو به مردن بزنی ، دیگه کسی جرات نمی کنه بهت این حرف رو بزنه !
دقیقا همین طوره یکی از بچه خودشو به پا درد زد تقریبا هیچ کاری انجام نمی داد همین چند روز قبل بدو بدو به سمت خروجی دژبانی داشت می دوید همه بچه ها شوکه شده بودن که این ادم چقدر نقش بازی کرده!نقل قول:
نمیدونم چرا بعضی از این افسر آموزشا رو اینقدر جو میگیره می خوان مثل کادریها رفتار کنند. همینطور که بچه ها گفتند فقط باید سیاست به خرج بدی. توی آموزشی زورت به هیچ کس نمیرسه. موقع رژه بیا بیرون بگو نمیتونم. البته امیدوارم بعدش مجبورت نکنن کارای دیگه انجام بدی به جای رژه. ما تو آموزشی یکی از بچه هامون دکتر بود که معاف از رزم داشت این آقا (که بی سیاست هم بود) همش رفته بود رو مخ فرمانده که من پست نمیدم رژه نمیام و ... فرماندمون هم چون نمیتونست اینو مجبور کنه یه جور دیگه تلافی میکرد دفترچه شو گرفته بود نمیذاشت بره مرخصی.نقل قول:
سلام...نقل قول:
اعزام شدی آخر ؟ نباید یه خبری میدادی /؟:دی
مرد مومن من خودم اوایل آموزشی معاف از رزم نبودم اما دیدم بحث رژه تهران و... پیش اومد همچنین فکر پست دادن توی یگان و...
خلاصه آخرای آموزشی بچه ها میرفتن اسلحه تحویل میگرفتن و میرفتن تمرین رژه برو بچه های معاف از رزم هم دور هم بودیم و توی محیط گردان راه میرفتیم برای خودمون ...
طرف بود آموزشیش رو اداری کرده بود ... چند بار فرمانده گردان و.. گفتن باید تجدید دورش کنیم ولی دست آخر هم هیچ کاریش نکردن.
اون که به شما اسلحه میدن و رژه میبرنتون خیلی عذر میخوام مشکل از خودتونه و لا غیر ...
معاف از رزم طبق قوانین و آیین نامه پزشکی باید از حمل سلاح ؛ انجام فعالیت های سنگین و ... معاف باشه
شما به افسر آموزش چیکار داری؟ زیر فرمانده گروهان و گردان با کسی حرف هم نزن ...
نهایتا برو بهداری مرکز و بگو من مشکلم اینه و اینا زیر بار نمیرن ... دیدی داره بهت فشار میاد از اهرم سیاست و... استفاده کن .
توی خدمت برادرت هم اول فکر خودشه تا شما . و این بار ها و بار ها اثبات شده حداقل به من.
سلام. می خواستم بدونم توی قسمت تکمیل برگ وضعیت مشمولان ، آیا نوشتن حساب عابر بانک سپه ضروری هست؟ یکی از دوستام میگفت ننویسی هم مشکلی پیش نمیاد. م یخواستم بدونم اگر ضروری هست برم یه حساب باز کنم.
با عرض پوزش کاملا مخالفم :دینقل قول:
معاف از رزم طبق قوانین و آیین نامه پزشکی باید از حمل سلاح ؛ انجام فعالیت های سنگین و ... معاف باشه
شما به افسر آموزش چیکار داری؟ زیر فرمانده گروهان و گردان با کسی حرف هم نزن ...
نهایتا برو بهداری مرکز و بگو من مشکلم اینه و اینا زیر بار نمیرن ... دیدی داره بهت فشار میاد از اهرم سیاست و... استفاده کن .
توی خدمت برادرت هم اول فکر خودشه تا شما . و این بار ها و بار ها اثبات شده حداقل به من.
معاف از رزم خودش به چندین زیرشاخه تقسیم میشه که شامل : معاف از نگهبانی ، معاف از پوشیدن پوتین ، معاف از رژه ، معاف از صبحگاه ، معاف از کار سخت و ... به همراه همون معاف از رزم خالی میشه
کسی که معاف از رزم میگیره توی نامه دستورش برای موارد نگهبانی و رژه و صبحگاه به طور اکید اینها قید بشه
معاف از رزم بطور خالی هم اسمش روشه ، اگه کشور در حالت رزم و جنگ قرار بگیره طرف برای درگیری مستقیم استفاده نمیشه همین
این دوستمون هم که اگه مشکل حاد داره و نیاز به معاف از نگهبانی شدن باید پزشک معتمد ارتش براشون تایید کنه که معافیتشون شامل نگهبانی و رژه هم میشه
در نهایت اگه فرمانده مستقیم گروهانش دستور پزشک رو اجرا نمیکنه باید به بازرسی مراجعه کنن
پیام داداش اینجوری نیست معاف از رزم یعنی شما از انجام فعالیت های سنگین و همچنین حمل اسلحه معاف هستیدنقل قول:
اون های که نامه بهشون میدن وقتی در زمان خدمت برای یک مشکل پزشکی اقدام میکنند اون نامه رو میدن و معاف از رزم نمیشوند ...
اما کسی که تو برگ سبزش قید شده معاف از خدمات رزمی به هیچ عنوان در فعالیت های سنگین نباید شرکت کنه و اگر شرکت کنه خلاف قانون هست این دوستمون هم باید به بازرسی مرکز اموزش و اگر جواب نداد به عقیدتی سیاسی !!! مراجعه کنه
و این که میگن معاف از رزم فقط برای جنگه اصلا اینجوری نیست و متاسفانه مراکز اموزش از عدم اطلاع سرباز ها سوءاستفاده میکنند.
رزم یعین چی ؟ شما شاید سرپست یه موقعیتی پیش بیاد لازم باشه از اسلحه استفاده کنید یا دنبال یکی بدوید یا شاید با یکی درگیر بشی.. بچه های که ناجا بودن خصوصا میدونن سرپست چه خطراتی ادم رو تهدید میکنه ..
تو اموزشی هم همینطور موقعی که به کسی بدو به ایست میدن قلبش مشکل داشته باشه یا کمرش مشکل داشته باشه اگر حمله قلبی براش پیش اومد یا کمرش اسیب دید کی پاسخ گو هست؟
chubin009 گرامی به هیچ عنوان زیر باز نرو
برو حساب باز کن داداشنقل قول:
لازمه
چون اگه بخوان حقوقی(که البته کم هم هست اما غنیمته) برات بریزن به همون حساب واریز میکنن
دوستان کسی نمیدونه 04 بیرجند(پادگان جدیدش) چطوریه؟ اگه کسی چیزی در موردش میدونه راهنماییم کنه
ممنون
آخه من خودم تو یگان که بودم نامه های معافیت برای ثبت میومد پیش ما ، این مورد معاف از رزم هم شماره ی خاص خودش رو داشت ، معاف از رزم ها چندین گروه بودن
کسی که قرار بود از نگهبانی معاف بشه باید بطور شفاف توی نامه دستورش ذکر میشد معاف از نگهبانی نه صرفا معاف از رزم
برای مواری که گفتی دکتر تعیین میکنه که نفر بطور دقیق از چه چیزهایی معاف میشه ، بخوایم واقع بینانه هم بگیم نمیشه هر کسی که مشکل پزشکی داشته باشه رو معاف از رزم نامید و از همه ی فعالیت ها منع کرد ، باید مرزی وجود داشته باشه
مثلا کسی که مشکل شدید قلبی داره و اونی که مشکل شنوایی داره هر دوتا معاف از رزم میشن ، ولی برای اینکه کی نره میدون صبحگاه یا کی رژه نره انصاف با اونیه که مشکل قلبی داره ، اینجور موارد هستن که بطور دقیق باید توی نامه دستور نفر ذکر بشن
اما در هر صورت تا جایی که راه داره نظام رو بپیچونید :دی
:n28:سلام دوستان
من 3-4 ماه مونده که 18 سالم بشه و اگه نرم دانشگاه ( از این کشکی ها:n02:(چون روزانه قبول نمیشم:n28:)) باید برم خدمت
البته یه سری مشکلات پزشکی داشتم خواستم از شما عزیران با تجربه بپرسم که شامل معافیت میشم یا نه؟
1-من تو سن 2 سالگی یه عمل جراحی روی سرم داشتم (تومور جمجمه)
2- از 4-5 سالگی تا الان تپش قلب نا منظم دارم که به خاطرش پروپرانولول مصرف میکنم
خواستم بدونم با داشتن اینا آیا معافیت پزشکی شامل حالم میشه یا نه؟
ممنون
دوست من شما باید به پرشک مراجعه کنیدنقل قول:
در مورد تپش قلب بله اگر شدید باشه معافیت داره
عمل جراحی هم باید بررسی بشه و همینجوری نمیشه گفت ..
TAPATALK
به قول معروف از خرس مو کندن هم غنیمته :n01:. ممنون از راهنماییتنقل قول:
سلام دوستان
من امروز زنگ زدم گفتن پدافند هوایی سمنان افتادم اگه کسی اطلاعی چیزی داره لطفا راهنمایی کنه
سپاس فراوان
امروز زنگ زدم نظام وظیفه.
05 کرمان افتادم
سلام مجددنقل قول:
دوستان اینجا اگه کسی میتونه مارو راهنمایی کنه ...
1- من که خاتم افتادم و دوره تکمیلی هم دارم، ظاهرا میگن حدود 10 روزی باز هم باید بریم پادگان، ظاهرا بچه های خاتم همه هم این 10 روز رو باید برن تهران، یه توضیحی بدید این 10 روز حتما تهرانه(من بچه ااستان فارسم)؟ بعد توی این 10 روز برنامه چیه؟ ما که تکمیلی داریم که دیگه نباید آموزشی داشته باشیم...
2- کلا در ورد خاتم توضیح بدین، کاراش چیه؟ ساعتای کاری؟ حقوق؟ شرایط خوابگاهی؟ غذا؟ و ... ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ...
منم امروز نظام وظیفه بودم گفت افتادی 01 تهران.احمد از اهواز.اگه کسی از اهواز هست خودشو معرفی کنه آشنا بشیم
نظام وظیفه زنگ زدم
آموزشی هوا و فضا اردکان یزد
جالبه هر کسی یه جایی افتاده!!!
04 بیرجند نبووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من اعزامی 6/1 افتادم نیروی دریای ارتش سیرجان
من مشکل پزشکی دارم و میخوام تمدید کنم یه دوره
آیا دوباره همین جا میوفتم یا کدم عوض میشه؟
دوستان یه سوال فنی
من ناحبه دانشجویی پذیرش گرفته بودم و البته مسولش هم حتی حدود 2هفته پیش بهم زنگ زد که من پروندتو بردم نیروی سرباز سپاه استان و اسمت به عنوان سرباز ما وارد سیستم شده. حالا که زنگ زدم نظام وظیفه تهران , میگه افتادی پدافند هوایی سمنان.
یعنی ممکنه که همچین اتفاقی افتاده باشه یا نه؟(موندم بخدا از اون طرف میخواستم سپاه بیفتم که در خونم باشم و از اون ور خدا رو شکر میکنم که نیرو انتظامی نیفتادم)
سپاس
آقا ما به این سایت مدیونیم... که بالاخره با وجود این که نیروی انتظامی کد خورده بودم بالاخره جذب خاتم شدم
مخصوصا به دوست عزیزم آقای آرش که الآن داره خدمت میکنه ...
واسه همین تصمیم گرفتم همونطور که دوستان اینجا به من لطف داشتن منم متقابلا اگه کمکی ازم ساختس در خدمت دوستان باشم.
آقا کسی اگه در مورد تمدید، تغییر کد، خاتم و اینا سوالی داره اگه از دستم ساخته باشه در خدمتم
دوست عزیز میگن کد تغییر نمیکنه اما الکی میگن ...نقل قول:
من خودم نیروی انتظامی بودم اما خدا رو شکر الآن افتادم خاتم ...
البته باید بابت پذیرشت مطمئن باشی ...
من خودم سری اول خاتم ثبت نام نکرده بودم در حالی که شرایطشو داشتم و مطمئن بدم پذیرش میشم، چون میخواستم سپاه شهر خودمون باشم که بتونم کنار خدمت درس بخونم اما نشد ... سری دوم تمدید کردم و خدا رو شکر خاتم درست شد ....
خاتم یه خورده حساب و کتاب داره و کمتر مثل سپاه پارتی بازی و اینا داره .... به معدل و دانشگاه و دوره تکمیلی و اینا بستگی داره ....
اما سپاه متاسفانه پارتی!!!
در هرصورت اگه از ایی خیالت راحته برو دنبال تمدید و گرنه پیشنهاد من اینه که بی خیال شو چون فقط اعصاب خودتو خانوادت رو خورد میکنه ...
یا علی
سلام خوبی؟ منم پدافند سمنان افتادم...میشه اشنا شم باهات داداش؟ پیام خصوصی بده...تو پیام خصوصیت ایدی و شماره تلفنتو بده داداش اشنا شیم...من پست هام کمتراز 20 هستش نمیشه پیام خصوصی بدم. اما شما میتونینقل قول:
بله دوست عزیز متاسفانه از قولا به منم زیاد داده بودن!!!نقل قول:
پذیرش سپاه همینه
ختی دروغ هم میگن که پیگیری نکنی، البته شاید کار شما از نظر ناحیه درست بوده و تو رده های بالایی مشکلی پیش اومده، اما در هر صورت نشده دیگه ...
من خودم خیلی سر این قولو قراراشون اذیت شدم
اگه همیخوای بری که ایشالا به سلامتی جای خوبی هم هستی بنظرم کار خوبی هم میکنی اگه بری چون با تمدید بازم احتمال نشدن هست و فقط چند ماه استرس رو واسه خودت و خانوادت به جون میخری
اگه میخوای تمدید کنی اول مطمئن شو که میتونی سپاه بیافتی ...
دوستان من زنگ زدم 09680 گفتم اموزشی کجا افتادم گفت قرارگاه سازندگی خاتم..حالا توی کد ها که ما نداریم این اسمو ..به اپراتور گفتم کد رو بگو گفت همینه ...اینجا کجاست؟
دوست من امریه صندوق مهر رضا(وابسته به سپاه) رو گرفته و وقتی زنگ زده گفته آموزشی قرارگاه سازندگی خاتم النبیا که همون خاتمی یزده هستنقل قول:
یا حق
دوست عزیز اگه تکمیلی داری ظاهرا یه ده روزی پادگان سپاه کرجیم یه سری کلاسای تئوری و توجیهی هست و رژه مژه و کارای نظامی در کار نیست ...نقل قول:
اگه تکمیلی نداری هم که آموزشی سپاه هستی دیگه ...
بعدشم معرفی نامه میدن بری سر پروژه هرجا نیاز دارن
سلام دوستان من برای امریه خاتم اقدام کردم وپذیرش شدم الن که کد هم زده شده قرارگاه خاتم
من 3سال پیش دوره تکمیلی45 روزه بسج راگذراندم.وگواهی ان را دارم .ولی من قبلا بسیجی فعال بودم ولی الان به علت مراجعه نکردن به بسیج پرونده فعالی منرا بایگانی کردن واسم منرا ازفعالی حذف کردن علتش هم قبولی در دانشگاه بوده .ولی در دانشگاه عضو بسیج نبودم این مدت .الان مشکل من این است .ایا برا گرفتن برگه کفایت برای ان پادگانی که خاتم النبیامعرفی میکند .نیاز به داشتن گواهی فعال بودن بسج است .یاهمان برگه سبز کفایت میکند. منقبلا2سال عضو فعال بودم
پادگانی اموزشی که باید مراجعه کنید توچند روز اینده قرارگاه مشخص میکند. وباهاتون تماس میگرندنقل قول:
من تکمیلی دارم ایا باید برگه کفایت را برای پادگان اموزشی بگیرم یا مستقیم ان را ببرم . اخه من قبلا 2سال سابقه بسیجی فعال رادارم .ولی امروز که رفتم برای گرفتن گواهی فعالی به من گفتن شما پرونده فعالیتون بایگانی شده به علت قبولی در دانشگاه ونداشتن فعالیت .من در دانشگاه بسیج نبودم .حالا سوال من این است ایا بدون گواهی فعالی برگه کفایت را به من میدهندنقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من ارشد امتحان دادم و قبول میشم و دو سال دیگه باید برم سربازی.درخواست تمدید عادی دادم قبول نکردن و 15 همین ماه میخوام با گواهی پزشک متخصص با یکماه استراحت پزشکی درخواست تمدید بدم
سوالاتی دارم ممنون میشم پاسخ بدین یا از دوستان اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.
1-آیا با درخواست تمدیدم با شرایطی که گفتم موافقت میشه؟
2-خاتم یعنی چی و ثبتنامش چجوریه؟ من از شهرستان هستم آیا با خاتم تو شهر خودم میوفتم؟
3-بعد از اتمام ارشد باید دوباره دفترچه بفرستم ؟و کدم عوض میشه؟
با تشکر