منم دیشب گذاشتم سرعت حدود 30-40 بودنقل قول:
زیاد رو سرعتشون حساب نکن همه اینها سرورهاشون خارج از کشور هستند و با هم فرقی ندارن
من لینک یه فیلم رو از سرور های مختلف خارج از کشور تست کردم هیچ تفاوتی بین سرور المان، انگلیس و امریکا نبود.
Printable View
منم دیشب گذاشتم سرعت حدود 30-40 بودنقل قول:
زیاد رو سرعتشون حساب نکن همه اینها سرورهاشون خارج از کشور هستند و با هم فرقی ندارن
من لینک یه فیلم رو از سرور های مختلف خارج از کشور تست کردم هیچ تفاوتی بین سرور المان، انگلیس و امریکا نبود.
دوستان توضیح زیر دیپلم این مسئله که سرعت بعضی اپلود سنتر ها با فیل شکن ده برابر میشه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n13:
والا خودم خیلی وقته دونبالشم ولی به جواب قطعی نرسیدم حتی از اهل فن.نقل قول:
اولا اینکه فیل شکن سرعت رو فقط تا اندازه پهنای باند نهایی که از طرف isp برای شما تعیین شده بالا میره نه بیشتر
شاید بخاطر نوع فشرده کردن پک های اطلاعات هست که فیل شکن برای گذشتن از فیلترینگ استفاده می کنه
به احتمال قوی تر به دلیل نوع عملکرد پرو.کسی است یعنی فاصله رفت و برگشت پک ها رو بین مبدا و مقصد کاهش داه و اگه یه پرو.کسی قوی هم باشه سرعت رو هم افرایش میده (البته مقدار زیادی هم به قابلیت ذخیره سازی پرو.کسی ربط داره)
دوستان بهترین آپلودسنتر برای دانلود شبانه مبین کدوم آپلودسنتر است؟
خیلی ممنون از توضیحنقل قول:
الان من با فیل شکن سرعت دانلودم 1.9Mbps هست سرعت اپلودشم وحشتناکه 1Mbps:n04: داره فایلامو بلند میکنه؟؟؟ ترجان؟:n14:
اونی که سرورش تو ایران باشه که نیست :n02:نقل قول:
حالا بستگی داره کدومش از سرورهای قویتری استفاده کنه که باز هم فکر نکنم زیاد فرقی بکنه
من خودم از اپلودباز راضیم
؟؟؟؟نقل قول:
فقط مواظب باش تو غیراز ساعات رایگان استفاده نکنی که ترافیکت به فنا میره :n06:
من دیشب که اومدم دیدم شبکه قطعه، فکر کنم دو و سه وصل شد الان که چک کردم مبینم آی اس پی منم شده افروز نت.
به کدوم ipش وصل شدی؟نقل قول:
کلا اشغال ترینشون همین افروزنت هست. معلوم نیست چطوریه همیشه محل مشترک رو خارج از ایران نشون میده.
94.101.244نقل قول:
سایت domaintools.com اطلاعات زیر را میده به قسمتی که قرمز کردم توجه کنید:
inetnum: 94.101.240.0 - 94.101.247.255
netname: AFROOZ
descr: AFROOZ temp route to Mobinnet
اینم خیلی عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . البته مبدل لینکه ولی من خیلی راضیم.نقل قول:
همین چند روز پیش بود اومدم تاپیک گفتم عجیبه یه مدته مبین نت قطع نشده .یادتون هست!
دیشب از ساعت 10 شب تا نمیدونم کی.... قطع بود .صبح وصل شده بود :n21: فکر کنم مسئولاش می یان تاپیک و میخونن طرف گفته راست می گه خیلی وقته قطع نکردیم :n08:
دوستانی که از طرحهای 6 ماهه استفاده میکنند(بجز نوروزی)لطفا نام طرح و سرعت دانلودتون در روز و شب رو هم بگید.:n16:
مگه واسه نوروزی ها اوضاع بهتره ؟ من نوروزی هستم ؟نقل قول:
بله.طرح نوروزی معمولا روی 2 مگ و کمی بیشتر بسته شده ولی چون دیگه قابل انتخاب نیست میخوام بدونم بقیه طرحهای 6 ماهه رو چه پهنای باندی بسته میشه.نقل قول:
من میخواستم نوروزی بزنم که متاسفانه برش داشتن - 2 روز پیش همون طرح 2 مگ 6 ماهه رو تمدید کردم
الان سرعت دانلودم حداکثر روی 300 هست و حداقل روی 250 (سرعت روزانه شبانه یکی هست واسه من )
اقایون من که مبین نت داشتم و تموم شد ولی چیزی که خوب میدونم مبین از حد ظرفیتش 3 یا 4 برابر کاربر داره . بخیالش شین .
معمولا هر طرحی رو که بر میدارن باز تا یه مدت قابل تمدید هست باید پول رو بریزی بعد زنگ بزنی به پشتیبانی تا فعالش کنن. البته به شرط اینکه بخوایین نوروزی رو تمدید کنید نه تغییر.نقل قول:
سرعت دانلود شبانه طرح ها چجوریه؟
مثلاً 1و 2 مگابیت که قیمت یک ماهشون یکیه(30تومن) سرعت شبانشون 128KB/S و 256KB/S هست واقعاً یا اینکه موقع دانلود شبانه سرعت ها رو کم میکنن؟
و سوال دیگه اینکه سرعت دانلود طرح های نامحدود به اندازه سرعت اسمیشون هست یا کمتره؟
دقيقا كي گفتـه طرح نوروزي روي 2مگ و كمي بيشتر بسته شده؟؟نقل قول:
اسما باید بدن چون رو همین سرعت ها بسته شدن. کلا شبانه برای هرکس هندونه سربسته استنقل قول:
طرح های نامحدود اداری هم بله دقیق همون سرعت رو میدن
من :n06:و همه کسایی که دارن استفاده می کنندنقل قول:
نه.دیگه قابل تمدید هم نیست.من ابتدا از طریق لینک فاکتور که جناب انصاری گذاشته بود تست کردم که دایرکت میشد به صفحه تغییر طرح و دیگه فاکتور نمیومد.بعد زنگ زدم پشتیبانی گفت مدتش تموم شده(برای من حجمم تموم شده بود و سه ماه ازش مونده بود)نقل قول:
پشتیبانی گفت فقط میشه حجم اضافه براش بخری!!
برای من که دقیقا دو مگ بسته شده بود.نقل قول:
تستهای دوستان رو ببین.
کاش چند بار زنگ میزدی .نقل قول:
قبل از عید که تازه طرح ها رو تغییر داده بودن می خواستم طرح 2 مگ 16 تومن (یادش بخیر:n28:) رو تمدید کنم یکی دوبار زنگ زدم طرف گفت نمیشه یه بار دیگه زنگ زدم یکی دیگشون گفت میشه و تمدید کرد. اینا خودشون حالشون خوب نیست.
بنظرم الان یه طرح 1 ماه 2 گیگ بردار اگه خوب بود برو 6 ماه اش رو بگیر
درضمن مبین نت الان دیگه طرح 1 مگ بلند مدت نداره. احتمالش زیاد هست برای عید فطر طرح جدید بدن مواضب باش طرحی نگیری که بره تو پاچه ات.:n23:
تمام دوستاني كه دارن از N2101 استفاده ميكنن و فك ميكنن طرحشون روي 2مگ بسته شده دارن اشتباه ميكنن . دليلش چيز ديگه اي هست كه داره بهشون بيشتر سرعت ميده ربطي به رو 2 مگ بستن نداره.
كسي نشسته اونجا پهناي باند يه طرح رو ببنده يكيرو باز كنه .
اتفاقا هفته قبل یکبار آزمایشی زنگ زده بودم اونموقع هم گفتند طرح نوروزی حتی قابل تمدید هم نیست..پریروز که حجمم تموم شد دوباره زدم پشتیبانی..........نقل قول:
الان ارزونترین طرح رو برداشتم.512 3 گیگ
طرح جدید هم گفت فعلا نداریم.البته از اینها هیچ چیز مشخص نیست
ضمنا طرح 6 ماهه یک مگ فقط در قسمت پرمصرف نیست و دوتای دیگه 6 ماهه داره:
------------------------------کد:http://mobinnet.ir/default-112.aspx
چه دلیلی؟نقل قول:
در adsl اینکه یک طرح رو بالاتر ببندن تا حجم زودتر تموم بشه عادی شده و در مبین نت فقط طرح نوروزی اینجوری بود.
دلايل كه زياده ... بله در ADSL اينجوريه اما Wimax خير .
اگر قرار باشه رو 2 مگ بسته باشن اينطوري كه شما ميفرماييد بايد همه مشترك هايي كه N2101 دارن اينجوري باشن ديگه ؟ درسته ؟
اما اينجوري نيست خيلي از مشتركها دارن با همين طرح رو 40 50 دان ميكنن . مهمترين دليل اينه كه بايد ببينيد BS شما جزء BS شلوغ هست يا نه .
الـبته عرض كردم خدمتتون كه دلايل ديگه اي هم هست كه نميشه گفت . :n02:
اولا تقریبا همه دوستان تو روز سرعتشون رو 2 مگ هست و شبانه اگه پایینه دلیل خودش رو دارهنقل قول:
بعضی از دوستان که مودمشون نرخ دان رو نشون میده براشون رو 2 مگ نوشته شده
آرش راس میگه. اینا هر کدوم یه چیزی میگن. از شانسم من دو هفته پیش زنگ زدم طرحو لغو و مجدداً خریداری کردم. امیدوارم تا این تموم میشه یه طرح مناسب تر بزارن. طرح های فعلی اصلاً خوب نیست.نقل قول:
اون لینکم همونطور که شما گفتی حدوداً 5 روزه که از کار افتاده.
بچه ها به نظرتون طرح های جدید کی میاد؟ تعرفه های 6 ماهه جدید
دوستانی که سرعت دانلود شبانه شون خوبه و راضی هستند(بالای 300) لطف کنند یه وقتی بزارن یه تریس بگیرن بزارن اینجا.
شاید به یه جایی رسیدیم و مشکل بقیه هم حل شد.
اگه شب وقت نمی کنیم همین الان هم بزارید خوبه ممنون.
پ.ن: از باب یاداوری: تو cmd تایپ کنید: tracert 4.2.2.4 بعد یه شات بگیرید بزارید.
راستش من مدتی هست که دیگه بالای ۳۰۰ نیست. دو سه هفته پیش خوب بود کیفیت. بهرحال trace گرفتم، همزمان هم IDM سه فایل رو با سرعت متوسط ۲۰۰ داره دان میکنه (از رپیدباز) و تورنت هم ۵۰ تائی داره که اونم کانکشنهای زیادی داره. سرویس هم آخرای نوروزی....جالبتر سیستم فیلترینگ ددمنشانهی ایرانه!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
ولی چرا خط 2 که نشون دهنده ipت هست تایم اوت داده ؟ لطفا اونم دستی بنویس
همونطور که آرش هم گفت در تنظیمات مودم مشخصه که پهنای باند روی چند هستش و مسلما دلیل نمیشه که کاربر حتما با اون سرعت دانلود کنه چون اون سقف سرعت هست.من هم یکماهی میشه سرعتم در همین طرح بزور به 100 میرسید دلیلش هم همون bs هستش.من میخواهم بدونم منظور شما چی بوده؟:n02:دلایل تبلیغاتی و اقتصادی که بر کسی پوشیده نیست.دلایل دیگه چی بوده؟:n13:حس کنجکاویم گل کرده دیگهنقل قول:
بله متاسفانه برای من که نشد!ولی تا آخر رمضان باید یکی از طرحهای 6 ماهه رو انتخاب کنم.فعلا منتظرم تست دوستان رو ببینم.نقل قول:
آرش جان این trace دقیقا چی رو نشون میده و چه استفاده ای میشه ازش کرد؟؟نقل قول:
-----------------------
دوستانی که از طرحهای 6 ماهه استفاده میکنند(بجز نوروزی)لطفا نام طرح و سرعت دانلودتون در روز و شب رو هم بگید.:n16:
همونطور که می دونید پهنای باند کشور چند نقطه اتصال به خارج داره یعنی اطلاعات شما برای رفتن به خارج از یکی از این درگاهها رد میشهنقل قول:
این دستور مشخص می کنه که اطلاعات شما از کامپیوتر شما تا مقصد از چه مراکزی رد میشه. و چون مبین نت الا ماشاء الله همکار و تامین کننده پهنای باند داره می خوام ببینم که دوستانی که سرعت شون خوبه ایا ربطی به درگاه خروجی خاصی داره یا نه.
دوستمون MasterGeek به درگاه روسیه وصل هستند که معمولا نقطه خروجی خوبی نیست و تقریبا همیشه سرعت و پهنای باند کشور از این طرف مشکل داره.
من باز هم تریس میگیرم:نقل قول:
IDM، سه تا (هرکدوم ۱۶ کانکشن) در مجموع ۱۰۰ کیلوبایت سرعت
تورنت، ۲۶ دانلود (کانکش طبق فایروال ۳۷۰تا) در مجموع ۱۱۰ کیلوبایت
====
مجموع حدود ۲۱۰ کیلوبایت که نسبت به اوایل ساعت رایگان تا حدی کمتر کمتر شده.
طرح هم ۱ مگ نوروزی
البته این درست نیست که بگین مسیر الان همش از روستلهکام میگذره بسته به روترها داره که ترافیک رو چطور هدایت کنند. البته تنظیمات و اتفاقات و اوامر و کوسه و ... اثر داره اما یه چیز کلی نیست مثلا پائینتر یه مثال گذاشتم که سرور فکر کنم امریکاست و از روس تلهکام نمیگذره. همینطور یه سرور داخلی رو هم تریس کردم...
راجع به hop دوم و تایماوتش این خیلی طبیعیه و معمولا فایروال یا روتری هست (در مورد من فایروال احتمال زیاد) که به ICMP جواب نمیده و تایم اوت میشه. خلاصه تا اونجائی که دیدم خیلی معموله.
دوباره با همون آی.پی و یه سری آی.پیهای داخلی و خارجی دیگه:
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینترنت حجمی مبین نت کدومشون بدربخوره که بخرم ؟
خب با V*PN، وضعیت تا حدی تغییر کرد و به نفع IDM شد که البته تا حدی مشخص هست چرا (کانکشنها و سرور رپیدباز به نظر من) الان:
IDM: دوتا دانلود هردو روی ۸۰ متوسط
Torrents: روی ۶۵ کیلوبایت با حدود ۱۴۰ کانکشن (که یکی از دلایل هست)
=========
مجموع چیزی حدود ۳۲۰ کیلوبایت
اینم تریس ۴.۲.۲.۴:
آی.پی دومی هم به Arvin Bahadoran مربوط به شرکتی به اسم Aria Web Development LLC هست توی منچستر هست که خدا میدونه کی پشتشه، ثابته موقته، طرف کوسهاست یا گمنامه یا اوپوزه .... خوب چیزپی.انه دیگه!!
اره برای سرور های خارجی کمک خوبیهنقل قول:
اون دومی ای پی مبین نت هست که چون احتمالا فایروال مودم هامون فعاله نشون نمیده
نگفتی به کدوم ای پی مبین نت وصل هستی؟
پ.ن : سایت زومین هم تو المانه
سرعت یک طرح یک ماهه با همون طرح ولی 6ماهه فرقی میکنه؟ مثلا 2مگ یک ماهه و دو مگ 6ماهه؟(البته برام تجربه دوستان مهمه)
من یه زمانی دو مگ میگرفتم(اون موقعی که حجمش 2گیگ در ماه بود)، سرعت دانلودم تو شبانه میانگین رو 300 کیلو بایت بود ولی الان سرعت میانگینم رو 100 هست.
و یه سوال دیگه، VP n یا ساکسس تاثیری رو سرعت داره؟
با قاطعیت چیزی نمیشه گفت ولی نباید سرعت یک ماه و 6 ماهه فرق کنهنقل قول:
بله انواع فیل شکن ها می تونه رو سرعت تاثیر مثبت داشته باشه مخصوصا رو سرور های خارجی
ساکسس بودن یا VP n بودنشم فرقی میکنه؟ فرصا من بخوام از هیپ فایل دانلود کنم باید از کدوم سرور VP n استفاده کنم؟ سرور های هیپ فایل تو کدوم کشوره؟
به نظرتون اگه من بخوام با این اوصاف طرح جدید بگیرم، بین تمام طرح های محدود 1مگ و 2مگ کدوم مناسب تره؟(چون الانشم با این که طرحم 2 مگه ولی از 1مگی ها سرعتم کمتره)