دوستان از ساعت 3-6 افت سرعت دارم یعنی دقیقا نمیدونم ولی بین این ساعتهاست
برا شما هم همینطوره؟
Printable View
دوستان از ساعت 3-6 افت سرعت دارم یعنی دقیقا نمیدونم ولی بین این ساعتهاست
برا شما هم همینطوره؟
منم یک ماه این مشکل را داشتم الان چند وقته خوب شده و سرعتم از همه جا بالارفتهنقل قول:
دوستان من یه مشکل عجیب دارم دانلود من از بعضی سایتا شبا 1 به بعد سرعتش 80 ایناس مثل سایت ----------.com ولی خیلی از سایتای دیگه 19-20
کسی میدونه علتشو؟ راهی نیس همه سایتا اینجوری شن؟
سرویس من eco 128 هست صبحها همه سایتا سرعتم 80هست
دوستان مشکل سرعت شما از rapidshare حل شده؟
نه بابا هم رپیدشر مشکل داره هم رپیدگو ، به پشتیبانی می گم فلان ، می گه باید همون زمان تماس بگیرین ....
اگه واقعا با 128 میتونی 80 کیلو دانلود کنی منم دورهی بعدی 128 میگرم چون من با 512نقل قول:
60کیلو یا نهایتا 70 کیلو سرعت دارم.
رپیدشیر رو نمیدونم ولی رپیدگو واسه من مشکلی نداره .نقل قول:
بچه ها دیشب سرعت خوب شده بود من تا ساعت فکر کنم 3 یا 4 سرعت دانلودم با IDM حدود 128 بود و حدود 900 مگ از لینک مستقیم دانلود داشتم ولی بعدش کلا قطع شده بود
دان استریمی که برای من بستن 600 هست(که اگه حساب کنی میشه همون 75 تا)بعضی وقت ها این دانلود منیجر سرعت رو رو 80 یا 90 هم نشون میده .من کلا میخواستم بگم که با این دوستمون موافقم ،خیلی برام عجیبه که فقط از این جا میتونم دانلود کنم.(بازم جای شکرش باقیه)نقل قول:
من یه فایل 100 مگا بایتی رو از اون سایت که گفتم تو 25 دقیقه دانلود میکنم ، فکر نکنم با هم فرقی داشته باشه ، فقط 128 اش ارزون تره .
دان استریم منو که رو 1 مگ بستن ولی سرعت دانلودم 99 درصد مواقع رو 25 هستش :41:
یکی از دوستان گفت که این سرعته 128 موقتی هست.نقل قول:
دوستان من دیگه حوصلم سر رفت.
این چه وضعیه دیگه.
همه چیزو رومون بستن.
اخه اینم شد اینترنت.
فقط الکی داریم پول میدیم.هیچی نمیشه دانلود کرد.شبا ساعته 12:30 به بعد سرعت افتضاح میشه طوری که ادم سلامو صلوات میفرسته به دایل اپ.:41:
ببینم تو این چته انلاین بهشون فحش بدی سرویستو قطع می کنن.:21:(شوخ زدم)
ببینم این راسته که می خوان gmail رو کلن ببندن؟:2:
از دهه ی فجر من نمی تونم mp3 دانلود کنم.دهه ی فجرم تموم شد ولی هنوز نمی شه دانلود کرد.اگه نمی خوان باز کنن یه فکره دیگه بکنیم.:21:
فک نکنم برای سرویس های ایکو تغییر کنه ، اما اگرم تغییر کنه مشکلی نیست میریم 512نقل قول:
کی بود میگفت شاتل قراره به مناسبت 22 بهمن چیزی بده (چیز = پنیر :دی)
کوفت هم ندادن.
دوستان من شنیدم آرت تو اسفندماه رایگانه درسته؟
در ضمن الان همه چی درسته فایلهای فلش هم باز میشن سایت speedtest هم کار میکنه
فقط من موندم چرا سرعت 128 بیشتر از 512 هستش؟
كمك فوري :
بچه اگه كسي راهي رو بلده كه بشه gmail رو باز كرد ، ممنون ميشم كه اينجا بگه،من يه ايميل فوري دارم كه بايد بخونمش .
اينم بگم كه با انواع فيل تر شكن خواستم وارد شم ولي نشد(صفحه اي كه بايد user و password رو بزنيم مياد ولي وارد ايميل نميشه)
من نمي دونم اينا كه مي تونند با سايتي مثل google همچين كاري بكنند كه هيچكي نتونه بازش كنه پس چرا با بقيه سايتا همچين كاري نميكنند و اونا رو فقط في لتر ميكنند
واسه من که بدون مشکل باز میشه ولی باید یکمی صبر کنینقل قول:
حالا ببین به دردت میخوره
محتوای مخفی: v*p*n*f*r*e*e
سلام
آرت 1 اصلش 12 گیگ هست، واسه اون 6 گیگ اضافه که میشه 18 تا چقدر میگیرند؟! کی میگیرند؟ دوره که تموم شد؟
---
سرعت من خوبه.. روی 100 تا 120 متغیره...
ممنون، شاد باشید:40:
کد:http://www.vpniran.freei.me/test.html
من نتونستم با این بالایی کانکت بشم میشه جدیدترین یوزر و پس و همینطور آدرس سرورشو بدید...
نقل قول:
ایول فلشا درس شدن . یادم باشه یه مژدگونی برات بزارم کنار :27:
ضمنا کی گفته آرت رایگان میشه ؟؟! شوخی کرده بات :46:
128 آرت رو هم که خیلی وقته رو 1 مگ بستن :8:
عجیبه ها :18: . جیمیل دوباره رفته قاتی باقالیا ؟؟! دیروز برام عین بنز کار میکرد ولی الآن اومدم تست کنم اصلا باز نشد :41:
در مورد فلش هم اسیید تست باز شده و کار میکنه ولی یوتیوب که میرم ارور لودینگ میده :19:
اینم اولین تست بعد از آزاد سازی :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نمیتونم تو سون کانکت شم ولی تو xp عین آب خوردن کانکت میشهنقل قول:
سلام .نقل قول:
همونطور که اون یایین با رنگ قرمز نوشته :
یعنی این ترافیک مجازت نیس . شما اگه از 12 گیگ مجازت بیشتر مصرف کنی از اون 6 گیگ کم میشه و اگه کلا 18 گیگ رو مصرف کنی سرویست به علت اتمام ترافیک قطع میشه و باید ترافیک بخری .نقل قول:
این عدد نمایانگر میزان ترافیکی است که مشترک استفاده می کند و سپس قطع به علت اتمام گیگ می شود و به هیچ عنوان نشان گر ترافیک مجاز با توجه به سرویس نمی باشد.
هزینه مازاد ترافیک به حساب بدهکاری مشترک خواهد بود
هر چقدرم که اضافه استفاده کنی از ترافیک ماه بعدت کم میشه . مثلا اگه مصرف این ماهت 15 گیگ باشه ماه دیگه بجای 18 گیگ میزنه "15 گیگ ترافیک مجاز "
سرعت شما همیشه همین حدود هست ؟ حتی امروز که ترافیک رایگان بود ؟ (یادش بخیر یه زمانی منم با 120 تا دان میکردم :41:)
فکر نمی کنم این طوری باشه . چون ماهه پیش دقیقا 18 گیگ رو تموم کردم ولی این ماه هم 18 گیگ زده حداکثر میزان استفاده .نقل قول:
شما از چه لینک هایی این سرعت رو دارید ؟ میشه قرار بدید ما هم یک تستی بکنیم ؟ فعلا 24-25 ثابته و یک دفعه 6 دقیقه 120 میشه و دوباره 24 -25نقل قول:
سلامنقل قول:
شما می تونید با برنامه OutLook ایمیل هاتو بخونی من هم چند روزه از همین روش استفاده می کنم
:eh:هوووووم ....:eh: چجوری میشه یعنی ؟....نقل قول:
بدبختی دوره ی جدید منو شروع نمیکنن آخه . من دورم تا 21م بوده ولی امروز 23 هست و هنوزم دوره ی جدیدم شروع نشده . من تا امروز 16 گیگ سوزوندم . ایشالا دوره ی جدیدم که شروع شه میگم که کم شده یا نه :46:
ECO 128 - Semnan
البته حین تست دارم بی/بی/سی آنلاین هم میبینم ! البته کیفیت کمش !
دیشب و پریشب ! شبی 200 مگ دانلود کردم ! خدا کنه امشب درست بشه !
من دوره پیش از 18 گیگ 13 14 گیگشو دانلود کردم 12 13 هم شارژ کردم ولی ادامه همون 18 گیگ مونده یعنی از همون 3 گیگ موندش داره کم می کنه و دوباره 18 گیگ اضافه نکردن از همون روزایی که شارژش کردم هم سرعت هارو محدود کردن و همه چیز بسته شد منم دیگه دانلود چندانی نکردم ( 1 گیگ هم نشده از اون روز) الانم از اکثر لینکا هنوز حدود 20 می گیرم ولی بعضی بالای 100 هم دان می کنه فکر کنم کش سرور نصب کردن... دان استریم همون 1 مگه ولی 95 درصد لینکا رو 20 دان می کنه.
osen اینم تست منه ولی خالی بندیه 2 هفته عادتمون دادن به سرعت بالای 100 بد ---- توش حالا دیگه اصلا 20 قابل تحمل نیست:19: قبول داری؟راستی کدوم مرکزی تو تهران؟
مگه دوره های جدید سرویس های Art ماهیانه نیست ؟ برای من ماه به ماهه .نقل قول:
موقع تست که نباید رسیو و آپلود داشته باشی جیگر باید همه چیزو ببندی تا سرعت کاملو بزنه :)) ولی خوش به حالت چون محل ما سرویس اکو نمیدن:(((نقل قول:
آره دادا ش. واقعا وقتی ینجره دانلودمو میبینم سرعتش رو 20 هست ، تشنج میگیرم :19:.نقل قول:
ضمنا داداش اینجا عمومیه، یه نمه حواستو جمع کن :46:
اااااااااااااا. اینجوریه یس . دقیق نییدونم من . حالا معلوم میشه دیگه :46:نقل قول:
دوستان آرت 1 ! راضی هستین ؟؟
البته فعلآ چیزی معلوم نیست ! سرعتا همه جا کمه !
ولی فک کنم بیارزه سرعت 1 مگ 28 هزار تومن :دی + 12 گیگ ترافیک
3 هفته پیش آره توپ بود ولی الان نه:(((((نقل قول:
:18:آقا همین الآن شما میتونین دانلود کنین ؟؟؟؟؟؟!!!!!!:18:
:18:من دانلودم از همه جا 0 شده . مودم و خاموش روشن کردم و کامییوتر و ریست کردم ولی هنوز دانلودم چه از ریید و چه از دانلودها و از هر جای دیگه 0 هستش !!!!!!!!!!!!!!!:18:
پی سی رو ریستارت کن بیا...نقل قول:
WOW.yes
بالاخره تونستم mp3 دانلود کنم.:8:
برای اولین بارم یه تست گرفتم.
ولی gmail بستس.:41:
بله !
همین الان سرعت 61 هست !
نقل قول:نقل قول:نقل قول:آقا بالاخره چی شد؟:31:نقل قول:
من اگه این 18 گیگ رو فول مصرف کنم! باید هزینه بیشتری بدم؟ حالا به فرض بخوام از دوره بعد هم سرویس رو عوض کنم؟! ممنون میشم روشن شه این مسئله:20:
اینم عکس تا خیال دوستان راحت شه... من فقط از سرور های فایل فلایر و مدیافایر دانلود میکنم.نقل قول:
شاد باشید:40:کد:http://megapic.ir/images/efgwzs4dhx6ick0e91.jpg
آقا انگار ریید گو و دانلودها با هم قات زدن . بیزحمت این لینک رو از دانلودها یه تستی بزنین :
برا من اصلا دانلود شروع نمیشه و از اول سرعت رو صفر هست . از یه سرور متفرقه تونستم دان کنم ولی از ریید گو و دانلودها این مشکل رو داره .کد:http://dl.----------.com/Mostanad/January%202010/28/Amazing%20Vehicles%20(www.----------.com).part1.rar
ب.ن 1 : 2 بار کامییوتر رو ریست کردم .
ب.ن 2 : میهن دانلودم سرعتم 0 هستش :41:
کد:http://dl2.-------------.com/user2/shahab/lrl&hrdy/bigdad/Laurel&Hardy.%5BMihanDownload.Com%5D.part1.rar
لینک خرابه عزیز !
آقا و/پ/ان از کجا بگیرم مطمئن باشه ؟؟
لطفآ تو پروفایلم بذارین !
سلام دوباره به دوستان
دوستان من برام یه سوال عجیب پیش اومده که میدونم سوال بیشتر دوستان هست
الان به نظرتون آرت 1 بهتره یا اکو 512 ؟
من الان با اکو 512 نهایت تا 60 دانلود میکنم در صورتی که بعضی از دوستان با 128 تا دوبرابر من دانلود میکنن:41:
حال الان میصرفه من آرت 128 بگیرم؟ این سوال رو قبلا یکی از دوستان پرسیدن من گفتم به ریسکش نمی ارزه ولی الان خودم هم شک دارم می ارزه یا نه؟
در ضمن یکی از دوستان بگه کدوم سرویس به صرفه تر هست هم از نظر سرعت هم از نظر قیمت؟
من کرج سرویس دارم و یکی از دوستانمون تو همین سایت تهران سرویس داره سرویس اون امروز تموم شد من اکانت رو دادم بهش استفاده کرد
اینم از مزایای شاتل که در هر کجا با یوزر پسورد همدیگه میشه وارد اینترنت شد : دی دیگه چی میخواین :31: