سلام دویتان.سرویس مخابرات و مودم دی لینک 2730 گرفتم. ولی نمیتونم کانکت شم در حالتpppoe چراغ اینترنت قرمز و در حالت بریج خطای 651 میده,کمک کنید لطفا
Printable View
سلام دویتان.سرویس مخابرات و مودم دی لینک 2730 گرفتم. ولی نمیتونم کانکت شم در حالتpppoe چراغ اینترنت قرمز و در حالت بریج خطای 651 میده,کمک کنید لطفا
اگر مودم قیمت پایین میخواید برند netis خوبهنقل قول:
قیمتاش با مدلهای معروف زیاد فرق نداره؟!چون من همین سوال رو راجع به کارت گرافیک شاتل تک geforce 550ti از قسمت گرافیک سوال کردم دوستان گفتند این نوع کارت گرافیک فیک وتقلبی هست چون نه مشخصاتش مربوط به geforce 550ti هست نه اینکه این شرکت سایت رسمی نداره!نظر شما در این باره چیه؟!!!
:n16:باسلام برهمگی.اکثرقطع هایی که بیرون میفروشند چینی هستن.ازجای معتبری خرید کنید/
در دیاری که دران نیست کسی یار کسی یارب ای کاش نیفتد به کسی کار کسی
قیمت چند مدلشو بگو تا مقایسه کنیم ! اینکه مشخصات غلط و دروغین داده باشن یه بحث دیگه-ست اما نمیفهمم منظور از فیک و تقلبی چیه :n13: چون بهرحال از یک چیپستی استفاده شده در ساختش دیگه !نقل قول:
سلام دوستان
مودم من d-link 2730u هست و مودم برادرم d-link 2770l
اینترنت من مخابراته و اینترنت برادرم پارس آنلاینه
همسایه هستیم
الان چند وقته که چراغ اینترنت مودم برادرم روشن نمیشه ، آپدیتش هم کردم فایده نداشت فقط چراغ لینکش روشن میشه
مودم هامونو با هم عوض کردیم مشکل حل شد
علیت اینکه 2770 با پارس آنلاین مشکل پیدا کرد چیه؟
واسه کسی همچین موردی پیش اومده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟ برند خوبی به نظر میرسه ! قیمت چندتا از مدلهاشو میشه بگین :n01:نقل قول:
شاید این کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بتونه بهت کمک کنهنقل قول:
اره برند بدی نیست و لینک گیری خوبی دارهنقل قول:
دو مدلشو من دیدم و باهاش کار کردم
یک مدل کابلی داره که بسیار کوچک هست
و یک مدل وای فای داره dl4311 قیمتش از حدود 68 تا 85 90 توی بازار گیر میاد
سلام یک مشکل دوستم داره یک مودم تی پی لینک 8968 خرید و تازه اینترنت رو راه اندازی کرده الان 2روزه و مودم اکبند بود تو شهرستان مشکل اینجاست که مودم بعد از کانفینگ کار میکنه اما بعد از 1 دقیقه که میخواهیم وارد مودم بشیم دیگه ای پی 192.168.1.1 از کار میفته و یکجورایی هنگ میکنه
کلید فیزیکی پشت مودم هم از کار میفته و دیگه خاموش هم نمیکنه
ضمنا ایپی مودم هم عوض کردیم درست نشد
اما اینترنت داره تا خاموش روشن نکنیم وارد مودم نمیتونیم بشیم
ایا مودم مشکل داره ضمنا فایروال مودم چه خاموش باشه چه روشن بازم مشکل هست
منظور ازقیمت قیمت کارت گرفیک هست یا مودم؟چه قیمت کارت گرافیک و چه قیمت مودمش نسبت به برندهای دیگه پایینتره؟مثلا کارت گرفیک مرجع انویدیا 550ti فرکانس هسته اون 900 هست در صورتی که فرکانس هسته شاتل تک 550ti 800 هرتزهست یا رابط نمونه مرجع 192 بیت هست ولی مدل شاتل تک 128بیت هست!به خاطر همین دوستان میگن این شرکت چیپهاش هم فیک و تقلبی هست!نظر شما چیه؟؟؟؟
خب اینکه شد هم قیمت مودمهای دی لینک و تی پی لینک و زایکسل و تندا و ... با مشخصات مشابه:n27:نقل قول:
ورژن مودم ؟نقل قول:
ورژن مودمنقل قول:
Firmware Version:0.6.0 1.7 v0019.0 Build 131011 Rel.50940n
Hardware Version:TD-W8968 v2 00000000
حالا چکار باید بکنم
اپدیت
3سال ضمانت داره 1سال تعویض 2 سال خدمات
نقل قول:ورژن 2 هم هست ! مشکلتو با این کاربر توی پیام خصوصی مطرح کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تنظیمات بهتون کمک میکنه و اگه نتیجه نگرفتی فیرمور مودمو آپدیت کن و بعنوان راه حل آخر بفرست گارانتی:n27:نقل قول:
ممنون ایا با اپدیت از گارانتی خارج میشه یا خیر
4 پورت نت ایز 68 تومنه، و ارزونتر از تی پی لینک هست و کیفیتش هم بهتره از تی پی لینک و 42 ماه هم گارانتی دارهنقل قول:
دی لینک و زاکسل که به ترتیب گرونتر هست
معلومه که نه ! فیرمور ورژن 2 رو بریز ! اشتباه نریزی :n02:نقل قول:
وقتی دیجی گرون فروش DSL-2730U/U1 رو قیمت زده 78,500 تومان پس قطعا توی بازار میشه 70 تومن گیر آورد:n18:نقل قول:
خیر بنده خودم از نمایندگی دی لینک 2730 تعداد میخرم 75 تومن ، زیر این قیمت توی بازار و فروش ام 79 تومن است، قبل از عید خرید 71 بودنقل قول:
این که شد هم قیمت دیجی گرون فروش :n27:نقل قول:
سلام دوستان.مودم dlink 2730u و سرويس مخابرات گرفتم ولي مشكل دارم وموقع كانفيگ تو حالت pppoe كانفيگ نميشه و خطا ميده در مرحله اخر و در حالت bridge كانفيگ success ميده ولي موقعي ك كانكشن ميسازم و ميخام كانكت شم خطاي 651 ميده ولطف كنين وراهنمايي كنين وبدجور گيرم
قیمت چه مودم و چه کارت گرافیک شاتل تک نسبت به برندهای معروف ارزونتر هست ضمنا کارت گرافیک شاتل تک انویدیا 550ti فرکانس هسته اون 800 مگاهرتز است در صورتی که کارت مرجع انویدیا 550ti فرکانس هسته اون 900 مگاهرتز هست و همچنین باس کارت مرجع 192 بیت هست در صورتی که کارت شاتل تک 128 بیت هست با این تفاصیل به نظر شما چیپ محصولات شاتل تک تقلبی هست؟!نظرتون چیه؟؟؟
چه رنگیه ؟ با سی دی که کانفیگ نمیکنی ؟نقل قول:
بذار خیالتو راحت کنم ! اگه اهل ریسک نیستی اصلا سراغ چنین مارکهایی نرو :n05: چون خبری از پشتیبانی نیست در صورت بوجود اومدن مشکل ! چقدر میخوای هزینه کنی واسه مودم ؟نقل قول:
به عنوان یک کارشناس مودم جواب سوالم رو مربوط به چیپ مودم یا کارت گرافیک نگفتی؟!این چیپها ساخت کجا هستند!!
رنگ مودم ک سفید و با سی دی خودش کانفیگ میکنم دوست عزیز
کارشناس که نیستم اما تا جایی که میدونم تعداد شرکتهایی که واسه چنین مودمهایی چیپ تولید میکنن کمه و بنابراین تقلبی نمیتونن باشن اما مودم که فقط چیپست نیست بلکه قطعات دیگه ای هم روی برد وجود داره ! حتی فیرمور هم خیلی خیلی تاثیر داره در کارایی مودم !!نقل قول:
بارها دوستان در این تاپیک گفتن با سی دی کانفیگ نکنین !نقل قول:
قطعات روی برد مگه همه ساخت چین نیستند؟!مگه کیفیت قطعات با توجه به ساخت چین بودن فرق میکنه؟اسم قطعات روی برد مودم رو میتونی نام ببری؟!
بستگی به گارانتی کننده داره:نقل قول:
- هر گونه تغییر یا از بین رفتن نرم افزار داخلی دستگاه (Frimware ) توسط اشخاص غیر مجاز شامل گارانتی نخواهد بود.
[QUOTE=leo.unique;8190098]کارشناس که نیستم اما تا جایی که میدونم تعداد شرکتهایی که واسه چنین مودمهایی چیپ تولید میکنن کمه و بنابراین تقلبی نمیتونن باشن اما مودم که فقط چیپست نیست بلکه قطعات دیگه ای هم روی برد وجود داره ! حتی فیرمور هم خیلی خیلی تاثیر داره در کارایی مودم !!
بارها دوستان در این تاپیک گفتن با سی دی کانفیگ نکنين!
ممنون پس چ شكلي كانفيگ كنم داداش؟شرمنده:n01:
این بند مربوط به شرکت ایزیه درسته ؟ گارانتی کننده محصولات دی لینک:n02:نقل قول:
من همچنان منتظر جوابتون هستم با تشکر
دوستان من چكار كنم؟كانفيگ مودم دي لينك 2730u سفيد رنگ ميگم!!!
با وارد کردن همون ip که پشت مودم نوشته شده در مرورگر !نقل قول:
دیگه چه جوابی میخوای ؟:n27:نقل قول:
رجوع کن به صفحه قبل سوالم در مورد قطعات مودم؟؟؟؟
الان چی ساخت چین نیست ؟:n02: آره خب خیلی فرق میکنه ! قطعات روی برد مودم ؟؟:n04: چه فرقی میکنه واست ؟؟نقل قول:
میخوام بدونم یک مودم از چه اجزایی درست میشه؟و این قطعات رو بیشتر چه برندهایی درست میکنند؟!!
من منتظر جوابتون هستم!!!
اقا لو اگه جواب سوالم رو میدونید لطفا پاسخ بدید!!!
نقل قول:این عکسهارو ببین و بیخیال شو:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس برد مودم شاتل تک و یا مودم tp-link 8968 رو نداری!!!!!!!!!
چیزی دستگیرت شد از اون دوتا عکس ؟:n02: بهتره وارد این موضوعات نشیم چون خیلی پیچیده-ست و چیزی نمیفهمیم :n18:نقل قول:
بعید میدونم عکسی از برد مودم شاتل تک گیرت بیاد چون به احتمال زیاد سفارشیه این مارک :n01:
منظورتون از سفارشی چیه؟!عکس برد tp-link 8968 رو نداری؟