دوستانی که می گفتن با سرویس جشنواره شبا با 200 دانلود میکنه تو چتی که با پشتیبانی همارا داشتم این طور نمیگه انگار تازگیا محدودش کردن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستانی که می گفتن با سرویس جشنواره شبا با 200 دانلود میکنه تو چتی که با پشتیبانی همارا داشتم این طور نمیگه انگار تازگیا محدودش کردن؟
آخه مگه پشتیبانی چیزی حالیش میشه؟
این سرعتی که گفته یعنی 12 !!
پس با این حساب یه دفعه این سرویس رو تمدید می کنم ببینیم چی میشه جالیه بعد از این چت با یکی دیگه از پشتیبانی های همارا چت کردم پرسیدم سرعت دانلود شبانش چه قدر هست میگه 1 تا 7 :41:نقل قول:
بابا پشتیبانی رو ولش کن !!! این سرعت میدونی یعنی چقدر :n08: 96 کیلو بیت رو بر 8 تقسیم کنی میشه 12 کیلو :n08: 128 نامحدود سرعتش 260 کیلوبیت هست !!! این جلبک چطوری گفته این سرعت رو :n08:نقل قول:
اصلا میدونی چیه !!! تو پروفایل اینا دان استریم 1.5 مگ نیس که :n08::n08:
کسی تو تبریز فن آوا استفاده میکنه مخصوصا مخابرات فهمیده من میخوام یک مگ نامحدود از فن آوا بگیرم فقط خواستم بدونم که اینها هم محدودیت در دانلود دارن یا نه آخه من آسیاتک دارم سرعت دانلودم 60-70 هستش بعد اینکه از 1.75 گیگ بیشتر دانلود میکنم سرعت دانلودم به20-15 میرسه واقعا این شرکتها هر جوری دلشون میخواد آدمو سرکیسه میکنند فقط ایرانه که اینترنترو کیلویی میفروشه
:n14:
کسی روشی برای دور زدن محدودیت 8 گیگ سرویس نا محدود اسیاتک بلده؟
نه دادا هرکی صابونه اینا خورده تنش کهیل زده هنوز کسی نتونسته آسیاتکو دور بزنه :n21:نقل قول:
فن آوا فکر نمیکنم محدودیت داشته باشه !!!نقل قول:
شما اول زنگ بزن بپرس ببین تو مرکز فهمیده پورت خالی دارن بعد تصمیم بگیر
میشه دور زد :دی:n02:نقل قول:
ولی برا سرویس نامحدود جواب نمیده ، برا محدود چرا :n06:
آقا یک سوال من اول همارا خریده بودم از همون باغشمال )
بعد که خط ها رو سر خود عوض کردن
باز ما رو بردن دفترشون تا خط جدید رو بگیم ( همون باغشمال ) که کدوم شماره شده
الان مدتها بود فکر میکردم همارا هستم :n08: ، البته همارا بودم ، منتها این ها یک کاری کردن شدم مخابرات !
الان دوستم از همون ( باغشمال ) هستش اون 30 من 20 دانلود میکنم .
حالا من چطور میتونم بگم من رو همارا کنید ؟ هردوش یک دفتر و ... هستن فقط این محدودیت سرعت و ...
من نامحدود 128 ( بالاجبار ) از مرکز فهمیده هستم :n21:
اتفاقا سرعت مخابرات که بیشتر از همارا بود؟؟؟ چطور شد یه دفعه بر عکس شد ؟نقل قول:
یادکه همارا سرعت رو اصلا بالای 20 نمیبرد !!! ولی مخابران 32 کرد !!! عجیبه !!!
=================
باید سرویست رو جمع کنی و دوباره بگیری ولی بگی این بار برات همارا ببندن :n02:
دوستان می شه بگین چجوری باید خطم رو از صبا جمع کنم؟
...... ها (فحش) وقتی پول می دی به سرعت نور ازت می گیرن وقتی می خوای جمع کنی خط رو شوت میکنن ادمو این ور اون ور
زنگ زدم به نمایندگی که از اون گرفته بودم می گم چجوری باید جمع کنم خطم رو می گه :از نمایندگی ای که خریدین به اون زبگ بزنین ( :( ..... ها) منم گفت از شما خریدم بعدش می گه : توسایت صبا یه فرم هست اون رو پر کن منم پر میکنم بعدش تغییر وضعیت نمی ده به : در لیست جمع آوری می باشد بعد ای رو بهش گفتم می گه زنگ بزن تهران
زنگ بزن نمایندگی تبریز !!! یا اگه میتونی حضوری برو !!!(تلفنی گیر میددن)نقل قول:
خیابان امام، روبروی مسجد سالار، ساختمان آیفر، طبقه 1، واحد 5
تلفن: 3377337 - 3353339
نمایندگی ای که من گرفتم تو آبرسان هست (تا حالا این جور برخوردشون رو ندیده بودم وقتی گفتم جمع آوری مثه این که بحش فحش دادم :-| ) آره منم می خوام حضوری برم
asab lame gatip lar dali sheytan di ishim olmasin bi iki hafta zad mokhabirat kharje tosh ish lana
1 سال نت نخریدم خیلی راحت بودم
شب که میخواستم بخرم مونده بودم چی بخرم
قیمتها 2.5 برابر گرونتر شده
خیلی ادم زروش میاد اینهمه پول برای این کانکشنهای ضعیف پرداخت کنه
من 256 خریدم 9 گیگ 3 ماهه
متاسفانه سرعت دانلودش همون 90 تا 110 متغییره
به درد نمیخوره
باید فوری عوضش کنم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد برنامه های این وزارتخانه گفت:
پهنای باند اینترنت در ابتدای دولت یازدهم 71 گیگابیت بر ثانیه بود که به 120 گیگابیت بر ثانیه رسیده و قرار است این میزان تا پایان سال به دو برابر افزایش یابد. همچنین تا پایان سال 93 این رقم به 10 برابر گسترش یابد.
محمود واعظی امروز در سومین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، گفت:
شبکه ملی اطلاعات برای مسائل و فعالیت*های مربوط به امنیت کشور مورد بهره برداری قرار می*گیرد، ضمن آنکه این شبکه در اختیار مردم و دستگاه*های مختلف نیز قرار خواهد گرفت.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهارداشت:
شبکه ملی اطلاعات اولویت خود را در شبکه الکترونیک قرار خواهد داد، ضمن اینکه شبکه ملی اطلاعات به عنوان طرحی مهم در دومین جلسه شورای عالی فضای مجازی تصویب شد و امیدواریم این شبکه با محوریت این وزارتخانه راه اندازی شود اما بهره برداری از شبکه داخلی به معنای محرومیت از شبکه بین المللی اینترنت نیست.
واعظی با اشاره به اهتمام ویژه دولت به فضای مجازی و افزایش پهنای باند اینترنت، گفت:
پس از اتمام دوره انحصاری رایتل در سال آینده نسل سوم تلفن همراه به تمام اپراتورها واگذار می*شود.
وی افزود:
همچنین پروانه نسل چهارم تلفن همراه از نیمه دوم سال آینده واگذار می*شود که این اقدام تحول مهمی در بانکداری الکترونیک به وجود خواهد آورد.واعظی گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دنبال تصدی گری نیست و سیاست این وزارتخانه ایجاد زیرساخت و واگذاری مابقی امور به بخش خصوصی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد:
در این دوره اپراتور چهارم را فعال می کنیم که این امر به معنای این است که فیبرنوری به منازل و محل های کسب و کار کشیده می شود.وی ادامه داد: کمتر از 10 درصد مجموع حوزه فناوری مربوط به آی سی تی است و 90 درصد مربوط به حوزه مخابرات می باشد این در حالی است که در کشورهای مختلف این نسبت*ها برعکس است.
واعظی افزود:
در ایران سرعت فعالیت*ها به سمت آی تی در حال حرکت است و قرار است همکاری نزدیکی بین رگولاتوری بانکی
و رگولاتوری آی سی تی به وجود آید.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد برنامه های این وزارتخانه گفت:
پهنای باند اینترنت در ابتدای دولت یازدهم 71 گیگابیت بر ثانیه بود که به 120 گیگابیت بر ثانیه رسیده
و قرار است این میزان تا پایان سال به دو برابر افزایش یابد .
همچنین تا پایان سال 93 این رقم به 10 برابر گسترش یابد.وی تصریح کرد:
رشد شبکه فیبرنوری کشور از 5 هزار و 100 کیلومتر به 75 هزار کیلومتر افزایش خواهد یافت.واعظی افزود: حجم بازار فناوری اطلاعات در حال حاضر 18 هزار میلیارد تومان است که این رقم در دنیا 1800 میلیارد یورو است و با توجه به نسبت جمعیت در ایران، این سهم تا سه برابر قابلیت افزایش دارد.
اینارو ولش کن !!! راه دور زدن محدودیت 10 گیگ پارس رو هم یافتم :n08:
مبارکه
روش زیاد پخش نکن که مثل روش شاتل بسته نشه
اومدم پارس.........:n19:
نقل قول:
نه بابا !!!! ارزش زیادی نداره !!!
:دی
دردسر زیاد داره !!! بیشتر برا دانلود ج میده !!! نه ولگردی چون فقط 5 دقیقه 5 دقیقه میشه ازش استفاده کرد !!! اینجوری :دی
(حدود 10 گیگ دانلود داشتم فعلا اونارو دارم تموم میکنم :دی)
بعد 5 د صفر میشه یا 15
تست کن ببین یوتیوب میشه دید
soundcloud چطور؟
برای اطلاعات بیشتر بیا به این گروهنقل قول:
آدرس وارد شده وجود ندارد ، در صورتی که فکر میکنید آدرس وارد شده صحیح است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در جریان بگذارید
:n27:
همینجا میگم !!! یه راهه که برای هر ای پی یه مدت محدود لیمیت نمیکنه وبعد از چند دقیقه (گاها 1 تا 10 دقیقه) الان یه نرم افزار پیدا کردم که خودش دی سی میکنه و صل میکنه دارم اون رو تست میکنم :دینقل قول:
در ضمن بعد از 5 دقیقه دیگه صفر چرا بشه !!! لیمیت میشه روی 15 :دی
پس برا اینکه سرعت دوباره بره بالا باید دیسی بشی
بازم نمیشه ویدیو دید:n29:
نه نمیشه ویدیو دید !!! ولی برا منی که فعلا باید با این 15 کیلو سر کنم بهترین گزینه ممکن استفاده از همین باگه :دینقل قول:
سلام حسین
آقا گزینه خوب برای دانلود شبانه چی هست ؟
بلوط که خراب شد {هر چند یه خلوار ازش دانلود کردم تا قبل از خرابی} در کل تجربه خوبی بود
ولی دیشب 3 گیگ دانلود کرده قبلنا 7 الی 8 گیگ دانلود می کرد
الان بهترین سرویس برای شبانه چیه ؟ پینگ و مقدار ترافیک ... اصلا مهم نیست فقط {سرعت دانلود}برای شبانه میخوام نه وبگردی
قیمتشم بین 15 تا 20 ماهانه
الان فکر میکنی این دو گیگ پارس شبا چقدر دانلود می کنه ؟
POL-2048-3G ؟؟؟؟؟
سلام!!!نقل قول:
چون میخوای ارزون باشه !!! 2 مگ پارس رو بگیر!!!! و اگه خطت جواب بده روی 9 مگ میبندن و میتونی شب با سرعت 950 دانلود کنی
البته میتونی 1 مگ و حتی 512 هم بگیری!!!!
سلام دوستان بالاخره سرویس VIP مکس نت رو گرفتم ولی متاسفانه خط تلفنم نویزش زیاده اما دانلودش واقعا خوبه شبی بین 8 الی 9 گیگ رو راحت میزنه ولی یه زره گرون در اومد.دوستانی که این سرویس رو دارنند دانلود شب جمعه تا ساعت 10 صبح هست یا نه؟
اره گرونه یکم!!!!نقل قول:
اره تا ساعت 10 هستش
بله همونطور که گفتن تا ساعت ۱۰ هست جمعه ها.نقل قول:
گرونیش هم که گرونه!
هزینه نگهداری+هزینه رانژه+۶٪ مالیات بر ارزش افزوده
با کلی هزینه های جانبی 130 هزار در اومد البته واقعا ارزشش رو نمیشه گفت داره چون خیلی گرون در میاد دانلود رو 4 مگ و اپلود هم روی 755 بسته شده پینگ هم خیلی کمه در کل سرویس خوبیه فقط ایرادی که داره گرون بودن زیاد هست
مرکز مخابراتی که شهریار فکر کنم 9 مگ رو ساپورت می کنهنقل قول:
950 رو شوخی کردی ؟
950 برای سرویس 23 تومنی ؟
بلوط که نهایتا سرعت شباش 400 بود
تازه همین بلوطم 20 تومن بود دیگه
مگه فرق 20 و 23 میشه 400 و 900 ؟!
اگر پارس آنلاین 500 بده با کله میرم :n02:
پس باور نداری؟نقل قول:
اینارو ببین!!!
کل کشور دارن با سرعت 950 -1 مگ دانلود میکنن تو تو خواب نازی!!!! از 256 به بالا میرن روی 9 مگ !!! من هم چون خطم بیشتر از 3 مگ نمیکشه نگرفتم وگرنه الان مگه مرض داشتم 128 نامحدود بگیرم :دی
حسین فک نمیکنم این سرویس ها دانلود رایگان شبانه داشته باشن
با احترام به همه معلومات تونقل قول:
و اینکه تمام زیر و بم ISP ها رو میدونی
ولی من فکر نمی کنم شب یه یرویس 950 سرعت بده
یعنی تو 6 ساعت 20 گیگ دانلود ؟! :n28:
خوب تو از من مشاوره خواستی منم بهت گفتم !!! چند تا از دوستان با این سرویس بیشتر از 20 گیگ هم دانلود کردن!!!نقل قول:
حتی اون مهدی(and-roid2) هم با 8 مگ شاتل که شبانه سرعت 3 مگ داره سرش کلاه میزاره و شبی 25 گیگ دانلود میکنه !!!! :n02:
حالا از من گفتن بود :دی
در ضمن اینم بگم که قبل تخله اول بزنگ بپرس که پورت خالی دارن یا نه !!! چون تو این خراب شده هیچ شرکتی پورت خالی نداره !!!!
راستی حط تو تا چند مگ ساپورت میکنه؟ :n02: من دارم یه خط سوم هم میگیرم :n08: بلکه 9 مگ رو ساپورت کرد :n02:
در ضمن چون مرکز شهریار تعداد یوزرش کمه و پهنای باندش خوبه مطمئن باش شب سرعت 950 رو میده :n02::n02::n02: از 2 تا 7 هم شبانه داره
در ضمن پینگ پارس هم خوب وبد میزنه ولی اکثرا پینگ خارج بین 110-200 میچرخه !!! البته دست خودش نیست چون دارن مسیر هارو هی عوض میکنن !!! ولی برا من پینگ داخل از خارج خیلی بیشتره :n15: در حالیکه پینگ داخلی اکثرا روی 25 دارن بقیه:n15::n15::n15:
اینم فقط برای شما :
نقل قول:
اینم روش خودم برای دور زدن پارس :دی
دوستان پارس دارن سرعتا تایم شبانه افت نداره
ولی اگر زیاد دانلود کنی محدود میشی. دوست من شد