با سلام دوست گرامی.نقل قول:
سرعت هدیه یعنی 1.5 مگابایت دانلود هست و خواستم بپرسم سرعت بعد از اتمام هدیه همان سرعت اسمی 256 هست یعنی تا 256 دانلود میده یا سرعت بسیار پایین مثل برنزی هست ؟
Printable View
با سلام دوست گرامی.نقل قول:
سرعت هدیه یعنی 1.5 مگابایت دانلود هست و خواستم بپرسم سرعت بعد از اتمام هدیه همان سرعت اسمی 256 هست یعنی تا 256 دانلود میده یا سرعت بسیار پایین مثل برنزی هست ؟
سرعتتون 256کیلوبیت هست که در حالت عادی 32 کیلو بایت میشهنقل قول:
1.5مگا بیت
256 کیلو بیت
سرعتی که روی خط بسته میشه توی اکانتینگ!
این چیزی هست که توی اکانتینگ ست میشه!
متشکرم. سوالی داشتم چرا سرعت برنزی اینقدر پایین و بی کیفیت شده مثلا همیشه قبلا ثابت بین 50 تا 80 کیبلوبیات دانلود بود و بدون محدودیت ولی الان سرعت دانلود اگر دانلود بیش از 100 یا 200 مگنقل قول:
در روز دانلود کنی سرعت به 20 میرسه و پینگ وحشتناک میشه ؟؟
ههههههنقل قول:
سوالایی میکنیا مگه نمیدونی عزیزم تو آسیاتر حق اعتراض نداری؟؟
واسه اینه که تنظیم مقررات به شرکتی که 5 ماهه رتبه اولو داره تو سرعت:n08: :n08::n08::n08::n08: گیر داده گفته چرا سرعت بالا میدین دست مردم!!
واقعا هنوز اینا رو نمیدونین که آسیاتر اینترنته یکه؟
اینترنت یـــکـــــ با آقای یـــــکـــــــــ :n08::n08::n08::n08::n08:
من داخلیم فرقی نداشت تو ساعت رایگان هم 700 مثل صبح بود اما خارجی فرقی نداشت کلا 120 بود. چه کیمیا چه کولاک.نقل قول:
سیستم اکانتینگ مشخصی ندارن. شایدم مرکز مخابراتی که بعید میدونم چون اسیاتر هیچ وقت ثبات نداشته.
والا توی ایران هیچکی از هیچی راضی نیست:n08:یعنی توی تک تک تاپیکای شرکتهای ADSL بری همه دارن مینالن و ما نمیفهمیم این نالیدن برای چی هست !! آسیاتک - شاتل - پارس آنلاین هر 3 تاشون جز بهترین شرکتهای ارائه دهنده ی اینترنت پر سرعت توی کشور هستن و هر کی طبق نیازی و اون منطقه مخابراتیش جذب هر کدوم میشه , کاری به این شرکتهای جدید نجومی ندارم اینا 2 سال دیگه دووم بیارن شاهکار کردن !
اما مثلث قدرت این 3 تا شرکتی که من گفتم هستن ! توی تک تک فامیل هم ما به صورت بی نهایت مصرف کننده داریم از این 3 تا شرکت و همه راضی هستن , من خودم شاتل ندارم اما یکی از ویژگی های منحصر به فردش اینه سرعتش ثابته , یعنی ما میریم خونه فامیلامون دانلود میزنیم سرعت رو زده 400 کیلوبایت این تا 20 سال هم وایسی نمیشه 399 ! روی همون 400 میمونه و میره جلو . بارها و بارها هم تست کردم , ویژگی منحصر به فرد آسیاتک اینه که شبانه رو محدود نکرده مثل بقیه رقبا و خود من که آسیاتک دارم به راحتی ازش استفاده میکنم .
البته بحث من سر اینترنت نامحدود هیچ شرکتی نیست من فقط راجع به محدود ها و حجمی ها دارم صحبت میکنم و اصلا هم به هزینش کار ندارم . چون برای خود من به هیچ وجه هزینه مهم نیست مهم کیفیت و سرعته هزینش هر چقدر هم باشه میدم تا سرعت خوب بگیرم , خود من آسیاتک با سرعت 2 مگ دارم .
سرعت دانلود من از سرور ایرانی - آمریکایی - تایلندی - افغانی - آلمانی همه و همه توی تمام ساعات شبانه روز ( غیر از ساعت دانلود شبانه ) بین 400 الی 600 کیلوبایته ! دیروز هم نخریدم سرویسم رو ! 1 ساله دارم استفاده میکنم و 1 ساله که سرعت من همینه ! حالا بعضی از دوستان یه سری حرفا میزنن برای من خیلی خنده داره ! یا طرف سردر نمیاره از چیزی و مشکل خطشو و مخابراتشو سیستمشوربط میده به شرکت آسیاتک , یا اصلا کاربر آسیاتک نیست و فقط میخواد بیاد یه چیزی گفته باشه , یا واقعا جز استثناها هست !
میانگین سرعت دانلودم روی 500 اینطوراس , اما خوب از سایتهای ملی 700 ئه مثل سایتهای تست سرعت و اینا , از سایتهایی مثل ورزش 3 و سایتهای داخلی روی 500 600 از سایتهای خارجی با استفاده از وی پی ان حتی روی 400 500 . ساعات شابانه روزش هم فرق نداره !
این تست سرعت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست سرعت با K - VPN از سرور خارجی و فیلتر یوتوب :
از مدیا فایر :
از هر سایتی چه با وی پی ان چه بدون وی پی ان چه خارجی چه داخلی توی هر ساعتی سرعت من بین 400 تا 600ئه , میانگین رو 500 .
شبانه هام هم بین 120 تا 160 ئه , اما خوب معمولا روی 140 اینطوراس , حالا اگه خواستن دوستان شب هم یه فایل رو برای دانلود میذارم عکس میگیرم ! هر کیم هر لینکی داره میتونه بده دانلود کنم سرعتمو بذارم .
حالا اصلا مهم نیست کی طرفدار آسیاتک هست کی نیست نه من مسئول بازاریابیه آسیاتکم نه مسئول تبلیغات ! ولی دلم برای اون افرادی میسوزه که اطلاعاتی ندارن میان اینجا توی تاپیک های ADSL اطلاعات کسب کنن و از دوستان کمک بگیرن این دوستان محترم هم فقط نظرات شخصیشون رو میدن و بدتر طرف رو گمراه میکنن !
اینی که سرعت یکی کمه یکی زیاد ربطی به آسیاتک نداره ! خونه ی قبلیمون من کیفیته خطم از 30 روی 8 بود ! اونجا هم 2 مگ آسیاتک داشتم سرعت دانلودم شبا میومد رو 120 ! پیش خودم هر چی فحش بلد بودم میدادم زنگ میزدم میگفتم آقا چرا اینجوریه طرف میگفت خوب کیفیت خط شما و کلا مخابرات شما ضعیفه ربطی به شرکت ما نداره , من باور نمیکردم الان 1 ساله اومدیم اینجا دارم خیلی راحت استفاده میکنم و میبینم واقعا راست میگفتن , در کل دوستانی که میخوان سرویس بگیرن زیاد اینجور جاها پرس و جو نکنید ! توی ایران هر کی هر چی داره بهترینه و هر کی با یه چیزی مشکل داره و مشکل از خودشه اون چیز بدترین چیز دنیا میشه ! آسیاتک , شاتل , پارس آنلاین همه جز بهترینهای ایرانن , یه سری شرکت جدید دیگه هم هستن سرعتهای بالایی میدن اونا هم خودتون برید تحقیق کنید ببینید چجورین , بعد طبق نیازتون اون چیزی که در وهله ی اول با مخابرات منطقه و خطتون سازگاری داره رو انتخاب کنید , من خودم قیمت برام مهم نیست پینگ هم مهم نیست سرعت مهمه اومدم سراغ آسیاتک ! یکی ثبات پینگ براش مهمه بازی آنلاین میکنه میره سراغ شاتل , یکی قیمت مهمه براش میره سراغ یه شرکت دیگه ... خلاصه خودتون ببینید چی میخواید به سلیقه دیگران چیزی رو انتخاب نکنید , مثلا نیاید روی این عکسایی که من گذاشتم زوم کنید و فردا برید آسیاتک بگیرید ببینید یک سوم این سرعت رو هم ندارید !! شرایط - کیفیت خط - مخابرات - شلوغیه اون پورت همه و همه تاثیر داره روی سرویس شما اینو خودتون باید تست کنید و تحقیق کنید از این و اون پرسیدن فقط و فقط گمراهتون میکنه :n06:
سلام دوستان
من یه مدت از آسیاتک رفته بودم ،کیفیتش خیلی پایین اومده بود
الان اینجایی که هستم متاسفانه فقط آسیاتک و پارس آنلاین سرویس میده
الان شرایط آسیاتک بهتر شده یا نه (به نسبت 5-6 ماه پیش ، اون موقع که خیلی افتظاح بود)
قیمت ها هم که نجومی شده
این سرویس شهاب 20 گیگ که 77 تومنه
شبا چه سرعتی میده؟(نصف؟)
دوست عزیز حرف شما کاملا متین و درست است . مخابرات و همه مسایل دخیل هست خودم اسیاتک دارم سرعت سرویس های محدود عالی هست اما مشکلی که در کل ایران همه adsl ها و وایمکس ها و.... دارند کی اخه این تبصره گذاشتن و حجم مصرفی محدود برداشته میشه باور کنید هیچ کشوری دیگه این کارها را انجام نمیده مثلا همین کشور های دوربر خوردمون اینترنت مثلا با سرعت 10 مگ میدن نامحدود ! اینو میگم که ما پتناسیل زیادتر این مسالی را داریم ولی این محدودیت حجمی واقعا قابل درک نیست شما نگاه کنید قبلا شاید فقط سایت یا دانلود از اینترنت استفاده کنی اما الان همه دتسگاه ها موبایل و بازی و اموزش مجازی و تلوزیون انلاین ( اخیرا خود ایران سرویسی راه اندازی کردن که گفته حداقل نیاز به اینترنت 4 مگ هست ) با ور کنید 10 گیگ و 20 گیگ اینها هم در ماه کم هست وقتی این همه نرم افزار اینتنتی استفاده میشه و روز به روز همه زیاد میشه مصرف اینترنت بالاتر می رود :n26:نقل قول:
دوست عزیز سرعت تو روزانه هیچوقت برای کاربر ملاک نبوده و نیستنقل قول:
کسی پول مفت نداره بده گیگی 4-5 هزارتومان بخره و بره دانلود کنه
سرعت دانلود شبانه ملاکه که اسیاتک افتضاحه،الان با 2 مگ شبانه سرعت 140 باشه خوبه؟اونم با قیمتای بالاش؟سرویس های هم گه فقط 10 گیگ،20 گیگ،شاید یه نفر 3 گیگ در ماه بیشتر مصرف نداشت
مرکز مخابراتی هم شما حق دارین ملاکه،ولی وقتی روزانه به قول شما تا 1 مگ سرعت میره ولی شبانه روی 140 میبندن،یعنی چی؟ مطمئنا این کاهش سرعت تو شبانه بخاطر اکانتیگ هست
بقیه شرکت هاهم وضعیت آنچنان خوبی ندارن ولی مطمئن باشین از آسیاتک بهترن
خوب حرف شما رو که قبول دارم اما این چیزی که شما میگی کلا ربطی به آسیاتک و شاتل و ... نداره , مشکل مملکت ما و سیاستهای داخلی کشورمونه که باعث شده ما یکی از بدترین اینترنتهای جهان رو داشته باشیم ! وگرنه مگه من مخالف پیشرفت و سرعت به مراتب از این بالاتر و پول کمتر هستم ؟ اما مملکت ما فعلا همینه مشکل از سرویس دهیه این شرکتهای ما نیست وقتی مقامات بالاتر اجازه ی یه سری مسائل رو نمیدن شاتل و آسیاتک و پارس آنلاین که چه عرض کنم گنده تر از اینا هم نمیتونن پاشونو از گلیمشون بیشتر دراز کنن و باید بگن چشم ...نقل قول:
در حال حاضر ما باید با این قضیه بسوزیم و بسازیم اما همچنان امید به بهبود کیفیت اینترنت توی کشورمون داشته باشیم ... !
باز هم شما الان داری ملاک شخصیت رو برای عموم مردم در نظر میگیری , خود من یکی از کسایی هستم که سرعت روزانه هم برام خیلی مهمه , یعنی اگه یه شرکتی بگه سرعت شبانه به شما 400 کیلوبایت در ثانیه دانلود میدم اما روزانه 100 کیلوبایت من به هیچ وجه قبول نمیکنم !! من از شما یه سوال دارم آخه مگه شما چقدر جا واسه دانلودهاتون دارین ؟ مگه چقدر میخوایم دانلود کنیم ؟ سرعت 140 برای 7 ساعت اونم شبانه بده ؟!!! پارس آنلاین و شاتل که شبانه رو محدود میکنن اصلا ! پس اون بقیه شرکت هایی که میگی از آسیاتک بهترن میشه به ما معرفی کنی بریم یه تحقیق بکنیم ؟! شرکتی که شبانه ی 7 ساعته بالای سرعت 140 بده و روزانش هم روی 500 600 باشه , قیمتیش هم اصلا برام مهم نیست فقط شما بهم معرفی کن !نقل قول:
دوست عزیز سرعت تو روزانه هیچوقت برای کاربر ملاک نبوده و نیست
کسی پول مفت نداره بده گیگی 4-5 هزارتومان بخره و بره دانلود کنه
سرعت دانلود شبانه ملاکه که اسیاتک افتضاحه،الان با 2 مگ شبانه سرعت 140 باشه خوبه؟اونم با قیمتای بالاش؟سرویس های هم گه فقط 10 گیگ،20 گیگ،شاید یه نفر 3 گیگ در ماه بیشتر مصرف نداشت
مرکز مخابراتی هم شما حق دارین ملاکه،ولی وقتی روزانه به قول شما تا 1 مگ سرعت میره ولی شبانه روی 140 میبندن،یعنی چی؟ مطمئنا این کاهش سرعت تو شبانه بخاطر اکانتیگ هست
بقیه شرکت هاهم وضعیت آنچنان خوبی ندارن ولی مطمئن باشین از آسیاتک بهترن
من 40 تومن میدم 10 گیگ میگیرم , حالا حساب میکنیم چند گیگ دانلود میکنم , شبی 3 گیگ میتونم دانلود کنم و بارها تست کردم ( از لحاظ علمیش هم سرعت 140 در نظر بگیریم برای 7 ساعت میشه چیزی حدود 3 گیگ و 600 مگابایت که اصلا من اون 600 مگابایت هم صرف نظر میکنم !)میشه ماهی 90 گیگ + 10 گیگ روزانه که شما خریدی میشه ماهی 100 گیگ !!!! یعنی شما 40 هزار تومن میدی ماهی 100 گیگ میتونی دانلود کنی ! در میاد هر 1000 مگابایت فقط 400 تومن !!!! با این حساب که شما سرعت فوق العاده عالیه روزانت رو هم داری و اینترنت محدود نگرفتی ! شما به این میگی افتضاح ؟!! من که راضی هستم و الان 3 تا هارد 1 ترا توش فیلم دارم 2 تا هارد 1 ترا توش بازی و هارد لپ تابم هم پره پره !! دیگه نمیدونم اینهمه دانلود رو کجا بریزم جوری شده که فیلم یا تریلر بازی دانلود میکنم وقتی دیدم پاک میکنم !! الانم دقیقا هر 20 شب یه بار یه چیزی میذارم واسه دانلود چون اصلا جایی ندارم بخوام فایلها رو توش نگه دارم !
خودشما هم الان دارید معیارهای خودتون رو مد نظر قرار میدید خود من و خیلی ها الان براشون قیمت مهمه با سرعت در روز 120 و دانلود شبانه هم همون 120نقل قول:
الان مخابرات 10 گیگ مصرف میکنم با ماهی 20 هزار تومن شما یه سرویس از اسیاتک رو نام ببر که بشه 10 گیگ رو با ماهی 20 تومن هزینه تمام کرد؟؟؟؟
دوم شاتل دانلود از سرورهای داخلی ایران رو محدود نکرده در ساعات رایگان ولی اسیاتک محدود کرده....با وجود اینکه آسیاتک خودش دیتا سنتر داخلی داره و باید برای کابران آسیاتکی که از دیتا سنتر داخلی خودش استفاده میکنند تفاوت قائل بشه چرا که هر چقدر از شبکه داخلی اسیاتک استفاده کنن به نفع اسیاتکه...
سوم شرکتی که میاد حتی سرور های داخلی خودش رو برای دانلود محدود میکنه دیگه آخر شرم هست شما فکرشو بکن دانلود از شاتل بر روی سرورهای اسیاتک سرعتش بالاتره تا یوزر اسیاتک!!!!
برای چی؟ برای اینکه اسیاتک حتی دانلود شبکه داخلی خودشو برای یوزرهاش محدود میکنه!! حتی دانلود از سرور های داخلی خودش که تمام مصارف گیگش هیچ هزینه و هیچ گونه پهنای باندی براش نمیخواد اختصاص بده و هیچ هزینه داخلی نداره.. تازه باید خوشحالم باشه که پهنای باند داره در شبکه داخلی خودش مصرف میشه....
چهارم منی که 10 گیگ میگیرم با هزینه حدود دو برایر مخابرات با همون مقدار گیگ هزینه میکنم ولی حتی نمیتونم در ساعت رایگان دانلود خوبی داشته باشم حتی از سرورهای داخلی آسیاتک ...پس مسلما ناراضی هستم
بازم مشکلات اسیاتک رو بگم ؟؟؟
خوب بله من که ابتدا و اواسط و انتهای صحبت ابتداییم گفتم اینا همه ملاک های منه !! من نمیگم کسی برای خودش ملاک نداشته باشه اتفاقا میگم هر کسی طبق ملاکی که داره باید بره جلو , بحث من اینه نیایم ملاک هامون رو عمومی کنیم و راهنمایی غلط به دیگران بدیم , چیزی رو که خوشمون میاد خدا کنیم چیزی رو که باهاش مشکل شخصی داریم شیطان کنیم !نقل قول:
من خودم با اون همه دلیل و مدرک آخر صحبتهام گفتم فردا یکی به خاطر سرعت من و حرفهام نره آسیاتک بگیره !! چونکه من طبق نظر شخصی و ملاکهای خودم آسیاتک رو قبول دارم شاید کس دیگه قبول نداشته باشه هر کس باید خودش تحقیق کنه , اینی که بخواد بیاد توی اینجور مکانها و پرس و جو کنه به هیچ جایی طرف نمیرسه ...
من که الان بحث خوب و بد با شما یا کاربر دیگه ای ندارم !! خود من دارم میگم آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین رو قبول دارم و نیازی که به شخصه دارم به آسیاتک نزدیک تره . من دوست ندارم با کلمات محدود و غیر محدود بازی کنم !!! محدود کرده هیچ ایرادی نداره از نظر من , سرعت 60 کیلوبایت رو محدود نکرده که بشه 5 کیلوبایت !! سرعت 600 کیلوبایت رو محدود کرده که شده 140 کیلوبایت که خیلیااااا روزانشون 140 کیلوبایته !!
بعدشم من تمام دلایلم رو با اعداد گفتم و دیگه نیازی نیست بازم تکرار کنم , اینی که شما میگی ساعت های رایگانش به درد نمیخوره و مخابرات همونو داره میده و ... رو من توی پست قبلی توضیح دادم . شاید برای شما ماهی 100 گیگ دانلود توی ساعات شبانه به درد نخوره , شاید برای شما سرعت روزانه ی 100 کیلوبایته مخابرات با سرعت 600 کیلوبایت آسیاتک یکی باشه و این 2 رو مساوی قرار بدی اما من اینکارو نمیکنم و بحثی هم نداریم ! شما دوست داری اینجوری فکر کنی به من هیچ ربطی نداره , شما ملاکت چیز دیگه ایه من چیز دیگه ... بحث اصلی من اصلا همین بود که هر کی یه نظر و سلیقه ای داره نباید بیایم نظر شخصیمون رو به عنوان یه سند برای دوستانی که تازه کار هستن و ازمون مشورت میخوان قرار بدیم و گمراهشون کنیم !! طرف میاد میگه آسیاتک بگیرم یکی میاد 1000 هزارتا عیب و ایراد از خودش در میاره با قسم و آیه میگه نه نگیر !!! یکی میگه شاتل بگیرم طرف 1000 تا اطلاعات غلط میده میگه نه شاتل نگیر !!! آخه چرا باید اینطوری باشه ؟
در ضمن این چیزایی که شما گفتین از نظر من اصلا مشکل نبود !! چون توی پست دومم تمام گیگا رو حساب کردم , ماهی 100 گیگ دانلود و سرعت روزانه 400 الی 600 کیلوبایت برای من عالیه و هزینش هم مهم نیست , توی پست قبلیم هم گفتم یه شرکت معرفی کنید شما مخابرات رو معرفی میکنی در صورتی که به جمله ی من دقت نکردی !!! شما یا هر کس دیگه فرق نداره یه شرکت به من معرفی کنید که روزانه سرعت دانلود بالای 700 کیلوبایت بهم بده , شبانش 7 ساعت کامل باشه , سرعت شبانش هم بالای 140 کیلوبایت باشه ( هزینش هم مهم نیست فقط نامحدود نباشه مثل همین آسیاتک حجمی باشه ) . شما هر موقع یه شرکت پیدا کردی این 3 تا خصوصیت رو با هم داشت توی پروفایلم بهم معرفی کن ...
من دیگه حرفی ندارم حرفامو توی این 3 تا پست کامل گفتم فکر نکنم چیزی رو یادم رفته باشه , فقط دوباره یه صحبت با دوستانی که میان مشورت میگیرن برای خرید سرویس ADSL , دوستان عزیز سعی کنید خودتون تحقیق کنید خودتون با چشم ببینید و با توجه به ملاک و سلیقه خودتون شرکتتون رو انتخاب کنید !!!! این قضیه کاملا بستگی به نوع نیاز خودتون داره , مثل اینکه یه سبک فیلم رو دوست نداشته باشید اما یکی به اصرار بگه برو نگاه کن !! شاید فیلم قشنگی هم باشه اما خوب با سلیقه و شخصیت شما سازگار نیست ! یا برعکس عاشق یه سبک از فیلم هستید یکی هی میاد میگه مزخرفه نرو نگاه کن !! و شما اون فیلم رو نگاه میکنی و واقعا لذت میبری , شرکت ADSL هم همینه شما ببینید نیازتون چیه الکی توی این تاپیکها نچرخید سوال بپرسید , من به شخصه هزینه برام مهم نیست , سرعت روزانه برام مهمه , سرعت شبانه هم زیر 120 نیاد راضیم , با این وضع از آسیاتک 1 ساله دارم استفاده میکنم و کاملا راضی هستم , شرکتی رو پیدا کنم که بیشتر با نیازهام جور باشه آسیاتک رو جمع میکنم میرم اونجا ! ارث پدریم نیست که ... شما هم سعی کنید شرکت مورد نیازتون رو خودتون پیدا کنید:n16:
دیگه موردی برای بحث نمیبینم ...
حرف شما همش درست ادم باید خودش تحقیق کنه تا به اون نتیجه دلخواهش برسه ولی یه جیزایی هم جنبه شخصی یا نظر شخصی نیست مثلا همین پارس انلاین سرویس نامحدودش 256 میخری میگه تا سقف 20 گیگ خوب این چه نا محدودیه که 20 گیگ فقط بعد 20 گیگ اینقدر سرعت میاد پایین که حتی یه صفحه هم نمیتونی باز کنی اون رضایتی که شما داری به جرات میتونم بگم 60% کاربرا این شرکتا ندارن شما شانست خوبه مراگز منتخبی سرعت 140 رو شب فیکسه ولی خیلی از جمله خودم که از هر سه تا اینا سرویس گرفتم به صورت خیلی تابلویی از ساعت 5 عصر به بعد سرعتو میارن پاین رو 70 80 یه چیزیم در اخر بگم این شرکتا درسته شرکتای اولا ولی هم من میدونم هم شما تو ایران رقابتی نیست که بخوایم بگیم کی خوبه کی بد و اول و اخر همه اینا وصلن به یه ارگان.هدف جذب یوز پشتیبابی بعدش زیاد مهم نیست واسه شرکتانقل قول:
ببخشید زیاد حرف زدم
والبته با این وضعی که گفتید هنوز پارس آنلاین سرعتش و مصرف منصفانه گیگش و محدودیتش که اعمال کرده نصفه آسیاتکه در حقیقت آسیاتک دو برابر پار آنلاین محدودیت گذاشته.... شما با 256آسیاتک بیشتر از 30 تا نداری در هر شزایطی چه شب و چه روز و با همون قیمت ...و هم محدودیت در هر روز.. پس وقتی مقایسه کنیم 256 پآرس آنلاین رو با آسیاتک مبینیم پارس آنلاین هنوز خیلی بهتر هستنقل قول:
چه قیمت چه محدودیت چه سرعت.... محدودیت سرور های داخلی هم بماند....
بله دوست عزیز دز واقع انتخاب بین بد وبدتر نه بین بهترین شرکتانقل قول:
به نظر من ادم از شرکتایی که تو چند منطقه یا جند تا شهر سرویس میدن سراسری نیست بهتره هم روزانشون 9 مگ واقعییه هم شبانه رایگانشون خوبه شلوغی نداره البته این نظر و تجربه شخصیه
نمیدونم دوستان کدوم مرکز مخابرات هستن، ولی جایی که من هستم حتی در ساعت های غیر رایگان هم محدودیت سرعت گذاشتن.
الان سرعته دانلود من تو روز از 120 kb بیشتر نمیشه.
یعنی اگه سرعت روز رو محدود کنن، نمیدونم دیگه کی میخواد ازشون سرویس بگیره؟!!!!
هر چی گشتم برای آسیاتک مزیتی پیدا نکردم !
1. صبانت : پینگ ، اکثر گیمرها میدونن پینگ صبانت برای بازی عالیه حالا پینگ آسیاتک چی ؟ از سرور خودشون 50 میلی ثانیست ! بقیش که بماند.
2. پارس آنلاین : سرعت ، همه میدونن سرویس 256 که بشه رو سرعت شبانش حساب کرد فقط مال پارس آنلاینه ، شبانه 256 آسیاتک سرعتش چقدره ؟ :n02:
3. شاتل : ثبات ، این همه ساله داره سرویس میده هر روز نیومده یه تغییر جدیدی تو سرویساش بده ، آسیاتک چی ؟ اولین تغییرش که حذف 64 نامحدود بود ، آخرین تغییرشم که این بساط برنزی ، نقره ای، طلایی بود اون وسط هم که تا دلت بخواد هر روز یه تغییری اعمال شده
4. مخابرات : قیمت ، با کدوم سرویس آسیاتک میتونی با 20 تومن در ماه 135 گیگ دانلود کنی ؟ با 512 مخابرات خودم این حجم رو میگیرم !
حالا یکی مزیت آسیاتک رو پیدا کنه بیزحمت.
شما خودت تحقیق کردی اینارو پیدا کردی ؟!!!نقل قول:
اکثر گیرمرها حتی همین فروم توی بخش بازیها پیغام خصوصی بدی بهشون بپرسی برای بازیه آنلاین از شاتل استفاده میکنن نه صبانت !
قیمت مخابرات هم که اصلا مزیت حساب نمیشه !! چه فایده داره که قیمت ارزون باشه به جای پول جونتو بگیره تا یه فایل دانلود کنه و یه صفحه باز کنه !! خوب میرم کارت اینترنت لوتوس میگیرم و 135 گیگ در ماه دانلود میکنم !
توی سرعت هم که آسیاتک حرف اول رو میزنه عکسشم دوستمون گذاشت خواستید منم میذارم سرویس 2 مگابایتش با سرعت دانلود 700 کلوبایت بر ثانیس در صورتی که اینترنت 9 مگ پارس آنلاین هم این سرعت رو نداره !!!! به زبان ریاضی یعنی 2 مگابایت آسیاتک بزرگتر از 9 مگابایت پارس انلاین پس نتیجه میگیریم سرعت پارس آنلاین عمرا به گرد پای اسیاتک برسه !
تغییر سرویس هم که بد نیست من خودم ازش راضیم به هر حال باید طی سالیان سال برای هر سلیقه ای یه سرویسی تعریف بشه و مشکلی برای کسی به وجود نمیاره !
این کاهش سرعت شما ربطی به آسیاتک نداره یا به مخابراتتون مربوطه یا کیفیت خط خودتون کمه یا پورتتون بسیار شلوغه , توی هر منطقه ای هر شرکتی مناسب نیست , ما الان توی مخابرات اشرفی اصفهانی هستیم و سرعت من توی تمام طول روز و شب و غروب و ... روی 600 الی 700 کیلوبایت هست و چیزی برام محدود نمیشه ! اینجوری نیستش که بیان بگن خوب اشرفی اصفهانی رو محدود نکنیم مثلا محلاتی رو محدود بکنیم !!! با عقل جور در میاد این جمله ؟ پس حتما ایراد از مخابرات یا خط یا پورت منطقه خودتون هست .نقل قول:
فرق دراینه با دومگ پارس اتلاین و باقیمت 23 تومان در ماه شبی حداقل 6یگ دانلود می کنندنقل قول:
نه اینکه بزور10گیگ تو پاچه اتون کنن با ماهی 50تومان اخرشم برای سرویس دومگ 120تاسرعت شبانه تحویلتون بدن
اون سرعت 700درروزهم بدرخورد اسیاتک فقط می خوره امیدوارم تفاوت رو متوجه شده باشید
من خودم از سال 83 از آسیاتک سرویس گرفتم که با پیک موتوری میومدن دم خونه پول می گرفتن و رسید می دادن اون موقع 64 نامحدود 10 تومن بود اتفاقا کیفیت خوبی هم داشت. در حال حاظر پینگ آسیاتک بالا هست و واقعا برای باز کردن وب پیج اینترنت 10 مگ هم بگیری باز هم کلافه می شی.
الان پارس آنلاین دارم واقعا به نسبت آسیاتک پینگ پایینی داره و صفحات رو به سرعت باز می کنه.
در کل که بخوای حساب کنی توی ایران اینترنت بسیار گران و بی کیفیت هست.
چقدر خوشحالم که از این شرکت دزد رفتم و راحت شدم. و هنوز آسیاتک هر روز اس ام اس میده بیا سرویست رو تمدید کن
دوستان اینجا حرف هایی زدند که بد نیست جوابش رو هم بشنون چون خیلی چشم بسته و به دور از واقعیت حرف زدن و تازه بقیه رو هم متهم کردن.
شما که از نظرت فقط 3 تا ISP داریم. این لیست ISP ها به ترتیب سرعت از ساین netindex که فکر نکنم دیگه معتبرتر از اون داشته باشیم. پارس آنلاین رتبه 16، آسیاتک رتبه 19 و شاتل هم که جزو 20 تای اول نیست
تو فامیل شما کسی های وب نداره ؟ وایمکس و یا مخابرات چطور ؟ هیچ کدوم 2 سال نموندن نه ؟
یکی از ویژگی های منحصر به فرد شاتل محدود کردن شماست که در اون صورت سرعتت ثابت میشه البته روی 5 کیلو بایت. شما اگه شاتل خونه فامیلاتون دیدی من از مشتریان معروفش بودم اولین مشتری نامحدودش توی شهرمون بودم و وقتی نتونستن جواب محدودیتشون رو بدن تخلیه کردم.
آسیتکی که شبانه کلاً سرعت رو کم میکنه محدود نکرده ؟ اشتراک دو مگ بگیری بعد شبا سرعت بشه یک مگ ؟ اون هم با فروش 10 یا 20 گیگ حجم به زور ؟ این اسمش اگه محدودیت نیست پس چیه ؟ مشتری مداری ؟
شما کار به اینترنت نامحدود نداری ؟ پس تا ابد باید بری حجم باقی مونده حسابت رو هر لحظه چک کنی هر صبح بیدار بشی اول بری ببینی چقدر دانلود کرده و شب تا صبح با صدای فن کامپیوتر بخوابی و هر چیزی که بخوای دانلود کنی یا دست دلت بلرزه که حجمت تموم میشه یا قیدش رو بزنی تا فردا صبحش. ویندوز و آنتی ویروس و برنامه های موبایلت رو کی آپدیت میکنی؟ نصف شب ؟ اونایی که نامحدود دارن میدونن که مثل حس رها شدن از قفس میمونه.
هزینه برات مهم نیست ؟ اگه منظورت اینه که خیلی مایه داری و این پولا پولی نیست نوش جونت ولی فکر نکنم هیچ آدم عاقلی حاضر باشه پول مفت به کسی بده یا تحمل کنه که پولش رو بخورن یا یه چی بهش بفروشن بعد ببینه اونی که پولش رو داده نبوده ربطی هم به مانده حساب بانکی طرف نداره مهم اینه که سرویس بهتر با هزینه کمتر داشته باشی که نیازت رو بر طرف کنه اگر هم منظورت اینه که این 10 یا 20 تومان بالا یا پایین فرقی برات نداره که برای خیلی ها توی این گرونی این پول یک شام هم نمیشه ولی من شخصاً اقتصادی تر تصمیم میگیرم حتی در حد این 10 یا 20 تومان و فکر می کنم خیلی ها هم همین کار رو انجام می دهند.
راجع به کیفیت اگه حساسی که اصلاً حرفی از آسیاتک نزن چون فکر نکنم پینگ و تایم اوت آسیاتک رو دیگه کسی نشناسه. من وقتی از آسیاتک رفتم پینگ خارجیم با اینترنت جدید از پینگ داخلی آسیتک کمتر شد. پینگ زیر 30 تا حالا دیدی به عمرت با آسیاتک ؟
اگر هم راجع به سرعت نگرانی میشه بگی اصلاً مصرف اینترتت چیه ؟ می خوای صفحه باز کنی ؟ اینترنت 1 مگ هم این کار رو برات میکنه تازه 10 یا 20 گیگ هم نیاز نداری. دانلود میکنی ؟ آخه اینترنت محدود و دانلود ؟ فقط اینترنت نامحدود به درد دانلود می خوره. بازی آنلاین؟ تو آسیاتک اصلاً از این کارا نداریم به گفته پشتیبانش آسیاتک گیم رو ساپورت نمیکنه ( آخر جوک ). تو که اینقدر مایه داری و حساس چرا 2 مگ آسیاتک گرفتی ؟ خب 2 مگ نامحدود وایرلس میگرفتی ماهی 100 تومان هیچ مشکلی نداشتی. اگه آسیاتک گرفتی توش موندی دیگه این همه دلیل نداره من هم یک ساله گرفتم اونم نه یکی دو تا اشتراک ولی این شرکت اینقدر دزد بود و هست که سرویسی رو که فروخته بود تغییر داد باز گلی به جمال پارس آنلاین که سرویسی رو که گرفتی دیگه تغییر نمیده حتی اگه از لیست تعرفه هاش حذفش کنه شما باز میتونی سرویس قبلی خودت رو تمدید کنی نه اینکه یک شبه بیاد سرویس هاشو عوض کنه. شما میتونی چنین شرکتی رو تحمل کنی ؟
آسیاتک جدیداً خط رو روی 6 مگ می بنده شما چطور یک سال سرعتت اینه ضمناً جوری حرف میزنی انگار بقیه کسانی که اینجا هستن آسیاتک نداشتن و نمیدونن سرعتش چه جوریه یا فکر میکنن سرعتی که تا شب قبلش خوب بوده بعد کم میشه مربوط به خط تلفن خونست. شما کاربر شاتلی که میای راجع به شاتل نظر میدی بعد بقیه رو متهم میکنی یا کارشناس شبکه ای که همه مشکلات رو از همه جا میدونی الا آسیاتک ؟ البته آسیاتک دائماً در حالت استثنایی سرعت ها رو کم میکنه
اینو که گفتی ساعات روز و شبش فرقی نداره خودت یه بار دیگه بخون نخدت نمیگیره ؟ اینو که دیگه کسایی که آسیاتک هم ندارن میدونن شبا سرعت واقعیه تازه 2 مگ رو هم روی 1 مگ محدود میکنه آسیاتک. شما که اینقدر رو سرعت حساسی پول اینترنت 2 مگ دادی شبا سرعت 1 مگ بهت میدن خیلی هم راضی هستی باهاش بعد فقط شما راست میگی بقیه همه اینجا الکی حرف میزنن؟ دلت به حال اون کسایی بسوزه که میان حرفای شما رو اینجا می خونن نه نظر افراد زیادی رو که همه مشکلات مثل هم دارن.
حالا بریم سر حساب و کتاب:
شما مصرف عادی روزت چقدر کمتر از 10 گیگی هست که آسیاتک به زور بهت قالب کرده ( داخل پرانتز در مورد شاتل بگم که تازگی ها برای دانلود شبانه هزینه اضافی هم ازتون میگیره و باز هم خدمتی منحصر به فرد از شاتل ) هر چه قدر کمتر مصرف داری از جیبت رفته البته میدونم نمیذاری حجمت سوخت بشه و یه چیزی دانلود میکنی ولی اگر حجمت کمتر هم بود اون مقدار رو شب دانلود میکردی نه ؟ پس آسیاتک داره بهت 10 گیگ میندازه. داری 40 هزار تومان میدی واسه 100 گیگ می تونی 24 هزار تومان بدی نامحدود 512 ( البته نه از آسیاتک ) ماهی 150 گیگ دانلود داشته باشی میشه گیگی 150 تومان
البته با توجه به نوع و میزان استفاده ای که شما داری سرویس خوبی رو انتخاب کردی که نیازت رو برآورده میکنه ولی این چیزی از مشکلات آسیاتک کم نمیکنه. اگر سرعت کمتر و دانلود بیشتر نیاز داری سرویس های نامحدود مخابرات رو بهت پیشنهاد میدم، سرعت بالاتر و دانلود بیشتر رو میتونی با سرویس های محدود مخابرات داشته باشی با هزینه کمتر. سرویس های پارس آنلاین هم سرعت 9 مگ در روز و دانلود شبانه خیلی بیشتر از آسیاتک دارند ولی حجم روزانشون کمتره و بستگی به مصرفت باید گیگ اضافه بخری. اینا رو گفتم که بدونی من هم مشکلی با آسیاتک ندارم مشکل از خودشونه، من هم این پول برام رقمی نیست ولی پول مفت ندارم به کسی بدم. این اینترنتی که شما اینقدر ازش راضی هستی اصلاً به درد من نمی خوره چون من روزی 10 گیگ دانلود دارم و ماهانه بالای 200 گیگ پس با توجه به نیازم سرویس نامحدود 1 مگ گرفتم از مخابرات ماهی 43 تومان هم سرعتش خوبه برای وبگردی و حتی فیلم آنلاین هم به مقدار مورد نیاز دانلودم رو جوابگو هست هم پینگش خیلی بهتر از آسیاتکه هم تایم اوت نداره.
1. شاتل رو که قطعا به آسیاتک ترجیح میدن (طبق جمله خودت :n02:) ولی طبق جمله من بهترین پینگ برای بازی مال صبانته ، میخوای بدونی برای بازی چی استفاده میکنن تشریف ببر بازی سنتر یا اینکه آی پی میدم بیا سرور خودت از گیمر ها بپرسنقل قول:
2. کارت لوتوس ؟ دیال آپ ؟ ماکزیمم سرعت 4 کیلوبایت ؟ 135 گیگ در ماه ؟ احتمالا ماه رو با سال اشتباه گرفتی عزیز ! در ضمن سرعت 512 مخابرات به درد نمیخوره با اون قیمتش ؟ پس این پستی که دوستمون در صفحه 1640 گذاشتن رو بخون :
حالا دیدی به درد میخوره ؟ الان 512 نامحدود برنزی آسیاتک صفحه باز میکنه ؟ و ...نقل قول:
3. در سرعت آسیاتک حرف اول رو میزنه ؟ سرعت 9 مگ پارس میدونی برای 256 هم اعمال میشه ؟ میدونی 9 پارس چقدر سرعت داره ؟ میدونی شاتل سرعتش از آسیاتک بیشتره ؟ نمی دونی ؟ پس تست های زیر رو نیگا کن (خواستی یک تست هم خودت بذار) :
شاتل :
پارس (این رو همین الان تو تاپیک پارس گذاشتن) :
4. هیچ مشکلی هم برای اونایی که به سرویس های نا محدود آسیاتک عادت کرده بودن که به وجود نمیاره نه ؟!! آهان راستی برای محدودها هم که این تغییرات کلا مفیده :n02: صفحه 1569 :
الان با 2 مگ 10 گیگ سرعت شبانتون چقدره ؟!!نقل قول:
خدایا شکرت یه نفر پیدا شد یه حرف حساب زد.:n12:نقل قول:
بشخصه مخابرات دارم سرعت از 250 هیچ موقع کمتر نشده و هر ماه 10 گیگ استفاده میکنم فقط با 20 هزار تومن شما یک سرویس رو نام ببر که بشه با 10 گیگ و هزینه 20 هزار سرویس گرفت؟؟نقل قول:
نامحدود پارس آنلاین با 256 سرعت ما بین 75 ال 80 اما 256 آسیاتک سرعت 30 تا!!! حتی سرور های داخلی !!! حتی دیتا سنتر آسیاتک !!!
محدودیت اسیاتک 10 گیگ تبادل
محدودیت پارس انلاین 20 گیگ تبادل
دوست عزیز منصفانه بگید واقعا سرعت 700 اونم روی سرور های داخلی و با هزینه گیگی 5400 تومن به چه درد کسی میخوره که مزیت حساب شه؟
من کل پست رو نقل قول نکرم چون دیگه خیلی طولانی میشد :n01:نقل قول:
ولی اون عکسها رو که دیدم یاد یک چیزی افتادم ، من مدتها پیش اون آریانا گستر اسپادانا رو دیده بودم و واقعا نمیدونم چرا در تهران سرویس دهنده ای مثل اون نداریم. اولا گیگ اضافه رو 3500 حساب میکنه و دوما کیفیت خیلی خوبی داره ثالثا حجم باقیمونده از هر ماه در ماه بعد سوخت نمیشه فقط حیف که تهران نیست.
دوست عزیز اگه سرویس 2 مگ اسیاتک تو روز 700 تا میده من با 512 پارس 850 حداقل تو روز میره شبانمم حداقل 300 350 بستگی بشلوغی داره از نظر سرعت همه میدونن پارس بهترهنقل قول:
دوستان لطفا یه بحثی رو شروع کردن آخر هر پستشون نگن که دیگه بحثی نیست و... این جور چیزا،اینجا یه فرومه و فروم محل بحث و تبادل نظر هستش و این موضوع هم آف تاپیک نیست که بگیم ادامه پیدا نکنه که اسپم نشهنقل قول:
حرف شما متین که میگین هرچیزی رو باید برا اساس معیار ها و نیاز های یه فرد سنجید،ولی فکر نکنم کسی پول سرویس 2 مگ بده بخاطر سرعت شبانه 140
شما اومدی بار اساس نیازها و ملاک ها تون اسیاتک رو نقد کردید(همینطور که من و بقیه میکنیم)،ولی معیار های شما مطمئنا ملاک خیلی ها نیست،سرعت 700-800 تو روزانه به درد خیلی ها نمیخوره چون خیلی ها نمیخوان تو روزانه دانلودی داشته باشن و هر گیگ 5000 پول بدن،همینطور که شما گفتی هزینه مهم نیست کیفیت مهمه،که بنده در تعجبم اگه هزینه برای شما مهم نیست میتونین از راه های دیگه اتصال به اینترنت استفاده کنین نه adsl
مورد بعدی اینکه چرا نشه از تو فروم در مورد سرویس دهنده ها تحقیق کرد؟اگه کسی که میخواد سرویس تهیه کنه نیاز های خودشو کامل بگه(به عنوان مثال یه نفر میگه که بنده دانلودر نیستم و پینگ برام مهمه،یا بنده ماهی 200 گیگ دانلود میخوام داشته باشم،یه نفر دیگه ثبات سرعت و...) مطمئنا گمراه نمیشه
اما در مورد خود آسیاتک
اگه کسی بازی آنلاین میکنه و براش پینگ مهمه،آسیاتک در این مورد افتضاحه
اگه کسی دانلودر(به این جهت میگم که شرکت های بهتری وجود دارن) هست،آسیاتک افتضاحه
اگه کسی براش ثبات قیمت و سرعت و پشتیبانی خوب براش مهمه،بازم آسیاتک افتضاحه
اگه کسی مثل من از دزدی های بی حد و اندازه سرویس های حجمی تمام شرکت ها خسته شده و میخواد نامحدود داشته باشه ،این شرکت چیزی فراتر از افتضاحه
خب چون فقط سرعت دانلود روزانه اش رو بالا میبنده و شما هزینه میکنی و گیگ میخری و روز با نهایت سرعت و در آرامش دانلود میکنی(که مطمئن باشین هرکس نمیاد هزینه کنه که دانلود هاش رو تو روز انجام بده) دلیل نمیشه آسیاتک سرویس دهنده خوبی باشه
همین 2-3 ماه پیش بنده 512 نامحدود گرفته داشتم که با سرعت تقریبا اسمی(40-45) دانلود میکرد که بازم خوب بود،شب روز شد هم قیمتا رو گرون کردن هم محدودیت دانلود گذاشتن برای سرویس های نامحدود،شما به این شرکت میگی خوب؟شرکتی که تعرفه ها و سرعت هارو یکدفعه بدون اطلاع رسانی یک شبه رسما به افتضاح میکشونه؟ حالا من 1 ماه داشتم کسایی که اعتماد کرده بودن و سرویس های 3-6 ماهه و یا حتی یک ساله گرفته بودن چی؟سرویس یک مگ نامحدود گرفته کاربر که با سرعت 120 باهاش دانلود کنه یکشبه سرعت رو محدود میکنن به 40،حالا به این ها اینو اضافه کنین که کاربر سرویس بلند مدت برداشته بوده؟؟؟؟؟
نکته جالب دیگه هم اینکه این شرکت برای تخیله پورت شما رسما پیر میکنه شمارو،بنده خطم رو میخواستم تخلیه کنم دقیق 3 هفته معطل فرستادن درخواست تخلیه به مرکز مخابراتی بودم با اینکه هر روز پیگیری میکردم
حرف اخر اینکه فیلم رو با این سرویس دهنده adsl مقایسه کردین،گفتین هر نفر یه ژانری دوست داره و ما نمیتونیم کسی رو زور به دیدن ژانری که مورد علاقه اش نیست بکنیم،حرف شما درسته ولی آسیاتک فیلمی هست که اگر ژانر مورد علاقه شما هم باشه اینقدر افتضاح هست که حال شما ازش بهم میخوره
ممنون از شما
آفرین به نکته خوبی اشاره کردی اتفاقا من یک ساله 512 تمدید کرده بودم از سال پیش که بعد از دو ماه سرعت دانلود رایگانش از 100 شد یکدفعه 40 تماس گرفتم گفتم من 2 ماه پیش وقتی میخواستم یکساله تمدید کنم وضعیت مثل الان اگه بود اصلا یکساله نمیگرفتم قشنگ برگشته میگه اون موقع اینجوری بوده الان اینجوریه میخوای بخواه نمیخوای نخواهنقل قول:
حالا تنظیم مقررات کجاست؟ حقوق مردمی کجاست؟ هر روز میشینن دور هم و هر بار یه محدودیتی میذارن و هیچ کسی هم جرات انتقاد حتی نداره جالب تر اینکه بعضی ها با این همه بی عدالتی باز هم میگن به به و چه چه حتما منافعی بهشون داره ک اینطور میگن وگرنه چرا اونایی که حقیقت رو میگن چیزی جز اینه !؟؟
مخابرات ؟!! ، تقریبا اکثر افراد تجربه مخابرات رو دارن و میدونن که چه کیفیتی داره. شهر های دیگه رو نمیدونم ولی در تهران وضعیت مخابرات داغونه. سرعت از سرور خارجی ش که افتضاحه. 6 روز هفته وضعیت ش خرابه و یک روز متعادل (نه خوب!)
الان هم که به سلامتی داره دیگه حجمی میشه تو تهران و وضعیت نامحدود ها هم فعلا مشخص نیست که چه میشه.
حداقل شرکت های خصوصی یک ثبات نسبی دارن و اگر کیفیت سرویس هاشون پایینه تقریبا همیشه پایینه و اگر کیفیت پایدار ه تقریبا اکثر مواقع همونطور هست.
تنها چیزی که در مخابرات خوب هست پینگ هست و لا غیر !
حرف اون دوستم رو تایید میکنم.من پنج ماهه که سرویس 2مگ محدود دارم.تا 10روز پیش سرعت دانلودم حد اقل 700 بوده.اما 10 روز پیش که تمدید کردم،سرعتم حداکثر 180 تاست!الان یهو پورت شلوغ شده؟یهو کیفیت خطم اومده پایین؟ضمنا مرکز شهید آیت هستم و میدونم که آسیا تک بینهایت پورت خالی داره تو این مرکز.نقل قول:
دوستان از اسیاتک راضی نیستم قبلا پارس انلاین و مخابرات رو استفاده کردم پارس انلاین از همه اینا بهتر بود ولی گیگ اش زود تموم می شد عوض کردم از مخابرات گرفتم مخابرات اولا خوب بود بعد اونم ترکید و بعضی از دوستان اسیا تک رو پیشنهاد کردن اسیا تک رو 2 ماهه استفاده می کنم خوب نیست رایگان شبانه نداره که هیچ قیمت تعرفه هاش به صرفه نیست فکر نکنم برای کاربر های خانگی خوب باشه الان می خوام از شاتل بگیرم به نظرتون شاتل هم مثل ایناست؟؟؟ یا !!
دوستان سرعت دانلود شبانه من از چهارشنبه از 90 بالاتر نمی ره با اینکه سرویس 2 مگ دارم قبلا در هفته چند روز 120 بود چند روز هم 350 تا 400 بود برای شماها هم سرعت دانلود شبانه افت کرده ؟
علاوه بر کم شدن سرعت خیلی مواقع هم تبدیل میشه به اینترانت .نقل قول:
اینو تو های وب نوشته بودم ، دیدم اینجا هم بگم چندان بی ربط نیست . من دیگه جدا خسته شدم از این وضعیت . برا منی که کل زندگی (کار ، تفریح ، پول ) همه چیش با اینترنت سر و کار داره...نقل قول:
کلا ربطی به های وب یا غیره نداره ، من خودم اسیا تکم ، دوستم های وب بود (خودمم هشت ساله اینترنت پر سرعت دارم)
اینترنت شیرش رو از جای دیگه بسته است . برو سایت اپارات ، همین که ویدیو کلیپ های مزخرف داخلی می زاره . سرعت دانلود به من 1.6 میده . منی که دو مگ اینترنتم هست . حالا برو یه اچ تی تی پی اس باز کن . عمرا باز بکنه (مگر اینکه مقصد بستتون گوگل یا سرور های شناخته شده باشه که فقط مال اونا رو گذاشتن سیستم ف ی ل تر ینگ اجازه عبور بده )
اینترنت شیرش از جای دیگه بسته است . متاسفانه دولت جدید هم نشون داد تو این صد روز که اینترنت زیاد براش مهم نیست .وگرنه می تونستن خیلی محکم تر برخورد بکنن و میدون رو برای بخش خصوصی باز بکنن
در کل یه نسلی هستیم که همینطوری بدنیا اومدیم ، دور همی داریم شکنجه می شم ، دور همی هم قراره بمیریم . نه هدفی نه مقصدی نه برنامه ای نه رفاهی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرورش پکیده.
حالا از کجا باید میزان مصرف شارژم رو چک کنم؟
CRM........نقل قول:
report.asiatech.ir دایرکت میشه به crm
سرور نشان دهنده مصرف شارژ هنوز که خرابه.
نکنه قایمکی شارژ این ماه منو بخورن؟
کی درست میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکلی نداره!